La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

(Fes clic per entrar en el quadre i poder escriure) NOM DELS PERSONATGE (Per canviar la lletra i la mida ho pots fer des de FORMATO-FUENTE) Escriviu els.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "(Fes clic per entrar en el quadre i poder escriure) NOM DELS PERSONATGE (Per canviar la lletra i la mida ho pots fer des de FORMATO-FUENTE) Escriviu els."— Transcripción de la presentación:

1 (Fes clic per entrar en el quadre i poder escriure) NOM DELS PERSONATGE (Per canviar la lletra i la mida ho pots fer des de FORMATO-FUENTE) Escriviu els vostres noms i recordeu de posar-li un color de fons, ho pots fer des de FORMATO-FONDO i quan ho hagis fet recorda de dir-li APLICAR A TODO.

2 Fes clic per escriure el títol d'questa diapositiva
Escriu aquí alguna cosa que sàpigues d'aquests personatges. Posa aquí una imatge del personatge que has escollit. Abans de donar-ho per acabat recorda de comprovar el fons i la lletra.

3 COM SÓN? (definicions) Fes clic per explicar-ho.
Posa-hi alguna imatge de les que has buscat amb el Google.

4 CÒMICS ACTUALS Escriu noms de còmics actuals que hagis trobat i recorda posar imatges de cadascú.

5 MIMS Repeteix l'operació però ara amb els mims.

6 MIMS / ACTORS CÒMICS Escriu diferències i semblances entre actors còmics i mims. Posa-hi imatges!!

7 No t’oblidis de fer-ho. Fes-ho en forma de llistat.
BIBLIOGRAFIA Sempre que es fa un treball s’han d’anomenar els llibres o pàgines web on has trobat la informació. No t’oblidis de fer-ho. Fes-ho en forma de llistat.

8 ABANS DE DONAR-HO PER ACABAT PAUTES PER LA REVISIÓ D’UN TREBALL FONS: Comprova que siguin iguals totes les diapositives. FORMAT: La lletra és aconsellable alguna de corrent, ja que sinó no es pot llegir en segons quins ordinadors. ORTOGRAFIA: Majúscules en iniciar frases i després de punt. Un consell: utilitza el corrector del teu ordinador i davant dels dubtes consulta el diccionari. CONTINGUT: Torna a llegir el que has escrit i comprova que sigui entenedor. Si tens dubtes fes que ho llegeixi un company per comprovar que s’entén. ESBORRA AQUESTA DIAPOSITIVA QUAN HAGIS ACABAT.


Descargar ppt "(Fes clic per entrar en el quadre i poder escriure) NOM DELS PERSONATGE (Per canviar la lletra i la mida ho pots fer des de FORMATO-FUENTE) Escriviu els."

Presentaciones similares


Anuncios Google