La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

DIADA DE LA PAU A SJO.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "DIADA DE LA PAU A SJO."— Transcripción de la presentación:

1 DIADA DE LA PAU A SJO

2 El dimarts 30 de gener ens vam ajuntar tota l’Escola per a celebrar la Diada de la Pau i la No violència. Per començar, els nens de 6è van llegir un poema de Joana Raspall “Podries” i després van fer una reflexió sobre la Pau.

3 Aquest any el lema de la Pau és “ Siguem llum de Pau”, per això, hem treballat la Pau a partir d’un Sol. El Sol representa tota l’Escola i cada raig un curs. Dins de cada raig, els nens de cada classe van escriure un desig de Pau Mireu què ha escrit cada curs! P.4 P.3 Hem de solucionar els problemes parlant. P.5 No volem nens a la guerra. Hem de compartir.

4 Els missatges de Pau van ser molt bonics!!!
La Pau és al nostre cor i ens fa ser amics. 3r. La Pau ens acompanya dins del nostre cor: l’estimem, la volem i la necessitem. Que no hi hagi guerres en el Món, ni discussions pel poder ni per les diferents religions.

5 4t. 5è. 6è. Els nens i nenes de 4t volem la PAU amb els companys.
Ni insultar als altres per les diferències físiques i diferent manera de pensar, ni dient-nos coses lletges. Tampoc mentir perquè no et castiguin. Els nens/es de 5è volem la Pau pensant abans d’actuar, autocontrolant-nos, respectant als altres, compartint i sent solidaris, sent honestos i valorant el que tenim. 6è. No parlar malament a l’esquena dels altres. No culpar als altres. Com a classe pensem que hi ha Pau si: No hi ha cap motiu per pegar, respectar les opinions dels altres, acceptar tal i com és la persona, ajudar a qui ho necessiti, no ser envejós, donar bon exemple comportant-se bé.

6 Tot seguit, i amb l’acompanyament de la flauta dels nens i nenes de 5è i 6è, vam cantar “l’Himne de la Pau”. També vam cantar “Intenta”, la cançó del lema d’aquest curs i vam acabar amb l’Himne de l’Escola”.

7 Aquest va ser el resultat d’un treball fet per tots els nens i nenes de l’Escola.
Mireu que bonic ha quedat!


Descargar ppt "DIADA DE LA PAU A SJO."

Presentaciones similares


Anuncios Google