La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

1 La identificació com a usuari periodista es realitza la primera vegada introduint en el camp Usuario, la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "1 La identificació com a usuari periodista es realitza la primera vegada introduint en el camp Usuario, la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI."— Transcripción de la presentación:

1 Tutorial d’accés a la compra en línia de bitllets amb tarifa de PERIODISTA

2 1 La identificació com a usuari periodista es realitza la primera vegada introduint en el camp Usuario, la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI (sense la lletra) i a Contraseña també la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI (sense la lletra). A continuació, prémer Entrar i, si les dades són correctes, l’aplicació dona accés a una pantalla on se sol·licita el registre i dades personals de l’usuari PERIODISTA. 1

3 La primera vegada, se sol·licitaran les dades personals per a generar un usuari PERIODISTA (cal tenir en compte que el número de registre correspon al número de col·legiat/da) i poder tenir accés a la tarifa especial. Les dades de registre hauran de coincidir amb les que figuren al fitxer de gestió de col·legiats/des del Col·legi (botó Comprobar Datos)

4 1 Si iniciem sessió amb l’usuari periodista generat anteriorment (sortirà el nom del col·legiat/da), la pantalla és similar a la de qualsevol client, amb la diferència que estem identificats internament en el sistema com a usuari periodista. Ja es pot iniciar la compra indicant origen, destinació i data escollida. 1

5 En aquesta pantalla, cal fer l’elecció de tren, classe i tarifa
En aquesta pantalla, cal fer l’elecció de tren, classe i tarifa. Després de seleccionar l’opció escollida, cal prémer Seleccionar i s’accedirà a una nova pantalla.

6 En el desplegable de Tarifa, al final de tot, hi ha l’opció Periodista
En el desplegable de Tarifa, al final de tot, hi ha l’opció Periodista. Aquesta és l’opció que aplicarà el descompte. El sistema sol·licitarà el NIF. També es pot indicar Dto. Familia si s’és beneficiari d’aquesta opció. El preu amb descompte es recalcularà automàticament. Una vegada escollides les tarifes corresponents, el procés de compra continua igual que per a qualsevol client que compra bitllets de Renfe per Internet.

7 Informació addicional i aclariments
Des de Renfe, es realitzarà un procés quinzenal que descarregarà el fitxer des dels servidors del Col·legi a un repositori de Renfe i que serà utilitzat per a actualitzar les dades de periodistes en les bases de dades de Renfe. Aclariments: Si algú ja està registrat a la web de RENFE, què ha de fer per a tenir el descompte? Els col·legiats/des que ja estiguin registrats a la web de Renfe, s'hauran de registrar de nou com a usuaris del col·lectiu de periodistes, però caldrà que utilitzin un correu diferent del que ja estigués registrat, atès que el sistema no permetria dos registres amb el mateix correu. Una altra opció és donar de baixa l'usuari que ja es tingués i utilitzar el correu per al nou usuari.  És aplicable als abonaments? El descompte és aplicable sobre la tarifa general/base i no acumulable a altres tarifes i/o abonaments. No obstant això, sempre que surti l’opció de tarifa de periodista, és aconsellable escollir-la perquè el sistema aplica també descomptes menors. Queda exclòs, i per tant no està subjecte a descomptes, el servei de Rodalies Catalunya i trens regionals. Els descomptes no s’afegiran a altres preus promocionals.


Descargar ppt "1 La identificació com a usuari periodista es realitza la primera vegada introduint en el camp Usuario, la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI."

Presentaciones similares


Anuncios Google