La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PRESENTACIÓ CRÈDIT DE SÍNTESI 1r ESO

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PRESENTACIÓ CRÈDIT DE SÍNTESI 1r ESO"— Transcripción de la presentación:

1 PRESENTACIÓ CRÈDIT DE SÍNTESI 1r ESO
CURS IES SALVADOR ESPRIU - SALT

2 Un Salt al Montgrí

3 Aquesta setmana començaràs el CRÈDIT DE SÍNTESI, com ja et deu haver explicat la tutora.
Avui et volem presentar en què consistirà aquest crèdit. El títol "UN SALT AL MONTGRÍ" -potser ja t'ho has imaginat- conté un joc de paraules. D'una banda la paraula:”SALT” , que es pot interpretar com un salt físic, el nom del poble on vius, però també com el salt de coneixements que hauràs fet en acabar el crèdit.

4 En acabar aquest crèdit voldríem haver aconseguit els següents:
OBJECTIUS: ·        Aprendre a mirar l'espai que t'envolta en tot moment. ·        Captar el màxim d'informació. ·        Saber-la aplicar en les diferents matèries i amb diversos procediments. En definitiva, APRENDRE A MIRAR LA NATURA AMB UNS ALTRES ULLS.

5 RESSEGUIM EL RECORREGUT

6 Itinerari excursió Castell

7 Per això l'equip de professors de primer d'ESO hem preparat un seguit d'activitats per tal d’ajudar-te a aconseguir aquests objectius. Així, la feina serà: per una banda, preparar l'excursió del dijous, saber on vas, com hi vas, què et trobaràs i per l’altra, poder comprovar com funciona el teu procés d'aprenentatge. Fes el SALT i demostra als professors i a tu mateix del que ets capaç.

8 Incendi

9 Abans i després de l’incendi

10 EL CASTELL Visita virtual castell

11 El TER

12 Les Medes

13 Montgrí

14 Aquest crèdit ha estat preparat pel vostre equip de professors
CONCLUSIÓ: L'equip de professors de primer desitgem que entre tots siguem capaços de construir una bona setmana de treball i que la tramuntana ens ajudi a assolir tots els objectius. Però també volem que quedi en cada un de vosaltres un bon record d'aquest crèdit. Aquest crèdit ha estat preparat pel vostre equip de professors (1r d'ESO del curs )


Descargar ppt "PRESENTACIÓ CRÈDIT DE SÍNTESI 1r ESO"

Presentaciones similares


Anuncios Google