La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CFA Sebastià Juan Arbó Curs

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CFA Sebastià Juan Arbó Curs"— Transcripción de la presentación:

1 CFA Sebastià Juan Arbó Curs 2014-2015.
PPACFGS Preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de grau superior. CFA Sebastià Juan Arbó Curs

2 Quasi tota la informació continguda en aquesta presentació es troba al web del Departament d’Ensenyament. Inscripció a la prova: març. Realització de la prova: maig. Independentment de la nota obtinguda al curs de PPACFGS podeu realitzar la prova d’accés al mes de maig.

3 Contingut i pautes de qualificació
Estructura de la prova: Part comuna:  2 hores per fer llengua catalana i llengua castellana. 2 hores per fer matemàtiques i llengua estrangera (anglès, francès o alemany). Part específica: Segons la família professional o el cicle a què es vol accedir, cal triar dues matèries de l'opció A, B, C, D. Les proves es desenvolupen en un únic bloc de tres hores. En els cicles formatius en què una de les matèries de la part específica sigui segona llengua estrangera, l'aspirant podrà triar entre anglès i francès, però no es podrà examinar del mateix idioma estranger al qual ha optat en la part comuna. La matèria específica d'educació física pot ser seleccionada exclusivament, per les persones que vulguin inscriure's al cicle formatiu d'animació d'activitats físiques i esportives. En el cas d'optar per aquesta matèria, cal tenir present que només es podrà accedir al cicle formatiu esmentat.

4 Pautes de qualificació:
La qualificació global de la prova està compresa entre 0 i 10 i s'obté de la mitjana aritmètica de la part comuna i de la part específica per separat. Part comuna: 4 assignatures. Part específica: 2 assignatures. La qualificació de la part comuna és la mitjana aritmètica de les quatre matèries que la conformen. La qualificació de la part específica és la mitjana aritmètica de les dues matèries triades. Les persones aspirants han d'obtenir una qualificació mínima de 4 a cada una de les parts per fer la mitjana aritmètica, de la qual s'obté la qualificació global de la prova. Les persones aspirants que obtenen una qualificació inferior a 4 a cadascuna de les parts es declararan no aptes, i en cap cas a la qualificació de la prova se n'hi pot sumar cap altra.

5 Les persones aspirants que obtenen una qualificació global igual o superior a 4, si escau, se'ls pot aplicar un 20% de la qualificació obtinguda en el curs de preparació o formació per a la preparació de la prova d'accés i la puntuació relativa al currículum formatiu, professional i d'experiència. Per exemple, si es treu un 10 a la PPACFGS se sumen 2 punts, si es treu un 5 se sumen 1 punts (sempre que la nota obtinguda sigui superior a 4!!). La qualificació final s'obté al sumar la qualificació global i les puntuacions complementàries a què tingui dret l'aspirant. Si la qualificació final és igual o superior a 5, l'aspirant és considerat apte.

6 Podeu modificar les dades dels exemples dels següents fulls de càlcul per saber quin pes té cada matèria en la nota També cal sumar la puntuació relativa al currículum formatiu, professional i d'experiència

7 Podeu modificar les dades dels exemples dels següents fulls de càlcul per saber quin pes té cada matèria en la nota (és el mateix que l’anterior però ara sense específiques) També cal sumar la puntuació relativa al currículum formatiu, professional i d'experiència

8 Material específic per fer la prova
Matemàtiques: calculadora científica

9 Exempcions de (parts de) la prova
Català: menys de dos anys vivint a Catalunya. Part comuna: haver fet i superat la prova amb anterioritat. Part específica: a) Les persones que tenen un títol de tècnic o tècnica del mateix grup d'itineraris que el cicle formatiu de grau superior a què es vol accedir. b) Les persones que tenen experiència laboral relacionada amb el cicle formatiu a què es vol accedir: 1/3 anys. S’ha de sol·licitar al Departament. c), d) Esportius

10 e) Cicles formatius de serveis socioculturals i a la comunitat, que acrediten tasques de voluntariat, realitzades en entitats que tinguin com a finalitat activitats socioculturals, socioeducatives o de lleure, de nivell i tipus relacionats amb el cicle formatiu, amb una dedicació mínima equivalent a 1 any laboral a jornada completa. f) Qualifica't. Química: tenir el títol de tècnic o tècnica en operacions d'ennobliment tèxtil.

11 Per acabar de fer la matrícula
Els que heu de cursar matèries específiques per l’IOC envieu un correu a :


Descargar ppt "CFA Sebastià Juan Arbó Curs"

Presentaciones similares


Anuncios Google