Torre del rellotge La torre del rellotge és un monument.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Laura Torres Iván de la Cruz Lorena Expósito. Al principi del segle funcionava un sol teatre estable, el de la Santa Creu, més tard conegut com Principal.
Advertisements

Segueix-nos! La Caseta - Serveis Educatius. Servei Municipal d’Educació Itineraris: L’arquitectura de Rafael Masó a Girona.
Al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
MONESTIR DE SANT PAU DEL CAMP
Treball de MÚsica les castanyoles
La casa l’ ardiaca La casa de l’Ardiaca és una residència gòtica. Es va començar a construir al 1444 i es va acabar de construir al Al costat de.
Scala era el nom que els romans donaven a una platja propera a Empúries.
Portal de Santa Madrona
ELS TEATRES D’ESPARREGUERA ABANS I ARA
La música en la Índia Unitat 1 - 3r ESO.
EVOLUCIÓ DE LA PLANTA DE L’ESGLÉSIA DE SANTA CREU (O SANTA HELENA) DE RODA.
SANTA MARIA DEL MAR Santa Maria del Mar és una basílica que va ser construïda pels arquitectes Berenguer de Montagut i Ramon Despuig. La basílica és.
CONSULTA POPULAR OLESANA
CASTELL DE PAPA LUNA El Castell es va construir entre els anys 1294 i 1307 (segles XIII i XIV), per defensar-se. Servia perquè hi visqués el senyor feudal.
La programació en arquitectura: una eina per a la gestió de la inversió pública municipal
Una faula que il·lumina més que el Sol !
NÔTRE DAME DE PARÍS Notre Dame de Paris és una catedral d’estil gòtic que es troba a Paris. És a la plaça del Parvis, a la petita Île de la Cité, al 4t.
EXCURSIÓ A L’HORTA D’ALBORAIA I MELIANA
ELS COLORS AMB JOAN MIRÓ
ERMITA DE SAN ISIDORO La “ermita de San Isidoro” és una ermita en runes d’estil romànic que va ser construïda a Ávila però més tard va ser traslladada.
ESGLÉSIA DE SANT JULIÀ Es troba a Vallfogona del Ripollès, un poble molt petit que està entre Ripoll i Olot, està al carrer Puig de Sant Miquel. Es va.
LA VIDA DE JOAN MIRÓ.
EL CASTELL DE CARDONA El castell de Cardona és un castell que es troba en un turó de Cardona, que és un poble de Barcelona. Es va construir l’any 886 i.
SANTA MARIA DEL MAR Es diu basílica de Santa Maria del Mar. És una catedral i és d’estil gòtic català. Es troba a la plaça de Santa Maria del Mar. S’hi.
Castell de Castelldefels
Palau dels comptes de Pignatelli
La seu vella La seu vella és una catedral romànica d’estil gòtic situada dalt d’un turó de Lleida que porta el mateix nom que la catedral. Es va començar.
TORRES DE DEFENSA A BEGUR.
CIUTADELLA DE CARCASSONE
Poblament rural i urbà Berta Romera. Imatges extretes de google.
MONESTIR DE SANT PERE DE RODES
NOVETATS ESPAI MARGALEF
Castell d’Altafulla El castell d’Altafulla està situat a la zona alta de Tarragona. Es va construir al segle XI, i és d’estil romànic. El castell és de.
EL FUTBOL.
Castell de Sant Esteve Era un castell construït sobre una vil·la romana. Es troba a Palamós, al començament del camí de ronda de la platja de la Fosca.
EL TEMPS.
LA GRALLA P T i D R.
CASTELL DE CORNELLÀ El castell de Cornellà és un dels edificis més importants de la ciutat de Cornellà, construït i reformat en diverses èpoques. Es.
Plaça del rei (Barcelona)
BIG BANG I VIA LÀCTIA.
Creixement Econòmic: Fets importants
PALAU DE LA GENERALITAT, EL PATI DELS TARONGERS
El Camí Forestal i el pas del temps
Els alumnes de 3r ens presenten LA CELLERA
El saló del tinell.
Comtal x 4t Món Nadal solidari.
Ubicació de l’equipament multi ús.
ITALIA.
Rec comtal El tipus de construcció del Rec Comtal és d’us civil . Servia per transportar l’aigua cap a la Barcelona medieval. Es troba ubicat a la parc.
Castell de Gelida És un castell del municipi de Gelida. El tipus de construcció, era una fortificació que es troba a l’Alt Penedès. Exactament, el carrer.
Santa Maria del Pi.
El castell de Clariana està ubicat a Argençola, Anoia
El monestir de Pedralbes
ELS ECLIPSIS FET PER: CARLA MANAL ENZO MARC ARYAN BIEL aryan 1 1.
Els alumnes de 3r ens presenten SANT HILARI SACALM
PONT NOU El Pont Nou està situat a Camprodon (Girona) al carrer d’Ignasi Casabó, entre Llanars i Sant Pau de Segúries. Es va començar a construir entre.
Maria i Mariona.
SORTIDA PER BARCELONA CAIXAFORUM.
EL BARRI DE SANT ANTONI.
Campanya d’incendis 2015 Departament d’Interior
Sant Pere de les Puel·les
BARRI SAGRADA FAMÍLIA.
AUTOMÀTIC des de la propera imatge. Amb so ¯
Catedral de Barcelona Aquesta construcció és religiosa .
La casa del rellotge La Torre del Rellotge és una masia que s'ubica entre les places Bonet i Muixí i Ibèria, a tres metres d'alçada del nivell del carrer.
La Seu vella de Lleida.
EL TEATRE Per començar aquest projecte ens hem de situar. Què és això del teatre? Quan es va inventar? Quina ha estat la seva evolució al llarg de la.
EL BARCELONÈS.
BARCELONA EMMURALLADA
Realizado por: Gerard Adelantado Jàtiva
Transcripción de la presentación:

Torre del rellotge La torre del rellotge és un monument. El tipus de construcció és habitatge. La Torre del rellotge era una masia i ara és l’actual seu de l’arxiu municipal del districte. Es troba a la plaça Bonet i Moixí, de Barcelona.

El tipus de construcció és gòtica. Es va començar a construir al segle XIV. Actualment la meitat es troba en perfecte estat i l’altre meitat es va enderrocar l’any 1860. Es va construir per a què visquessin els masovers. Una de les curiositats que té la Torre del rellotge és que és la masia més antiga del barri de Sants. Per mi la Torre del rellotge és molt guai.