La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL TEATRE Per començar aquest projecte ens hem de situar. Què és això del teatre? Quan es va inventar? Quina ha estat la seva evolució al llarg de la.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL TEATRE Per començar aquest projecte ens hem de situar. Què és això del teatre? Quan es va inventar? Quina ha estat la seva evolució al llarg de la."— Transcripción de la presentación:

1 EL TEATRE Per començar aquest projecte ens hem de situar. Què és això del teatre? Quan es va inventar? Quina ha estat la seva evolució al llarg de la història?

2 QUÈ ÉS? Branca de les arts escèniques
Consisteix en la representació d’una història davant d’un públic Utilitza el llenguatge dels gestos, la mímica, la dança i la música per expressar les seves idees. Lloc per contemplar Teatre Del grec “Teatron”

3 Va nèixer a Atenes, Grècia, entre els segles V i VI a.C
Celebraven ritus per venerar al Déu DIONISIO Aquestes primitives cerimònies es van anar convertint poc a poc en teatre Déu del vi i de la vegetació Formant una de les grans fites culturals dels grecs

4 HE PERDUT LA LÍNEA DEL TEMPS. M’AJUDEU A TROBAR-LA
HE PERDUT LA LÍNEA DEL TEMPS! M’AJUDEU A TROBAR-LA? PER FER-HO CADA TAULA HAURÀ D’ESBRINAR QUINA ÈPOCA DEL TEATRE ESTÀ AMAGADA DARRERE DEL SEU ENIGMA

5 ARA QUE TENIU LES IMATGES FORMADES, ORDENEU-LES DE LA MÉS ANTIGA A LA MÉS ACTUAL.

6 MOLT BÉ! HEU DESCOBERT L’ORDRE CORRECTE!

7 MOLT BÉ! HEU DESCOBERT L’ORDRE CORRECTE!
GREC MODERN ROMÀ MEDIEVAL RENAIXENTISTA


Descargar ppt "EL TEATRE Per començar aquest projecte ens hem de situar. Què és això del teatre? Quan es va inventar? Quina ha estat la seva evolució al llarg de la."

Presentaciones similares


Anuncios Google