El monestir de Pedralbes

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
Advertisements

ENERGIA Energia és allò capaç de transformar la matèria.
Sara Ramírez Karola Salat
EL TREBALL DE CATALÀ.
MONESTIR DE SANT PAU DEL CAMP
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
VISITEM LA RESIDÈNCIA.
La casa l’ ardiaca La casa de l’Ardiaca és una residència gòtica. Es va començar a construir al 1444 i es va acabar de construir al Al costat de.
J de O V A E Q D U R I M N.
Scala era el nom que els romans donaven a una platja propera a Empúries.
Portal de Santa Madrona
JESÚS DE NATZARET.
Botulisme.
SANTA MARIA DEL MAR Santa Maria del Mar és una basílica que va ser construïda pels arquitectes Berenguer de Montagut i Ramon Despuig. La basílica és.
UN VIATGE A LA PREHISTORIA
NÔTRE DAME DE PARÍS Notre Dame de Paris és una catedral d’estil gòtic que es troba a Paris. És a la plaça del Parvis, a la petita Île de la Cité, al 4t.
ERMITA DE SAN ISIDORO La “ermita de San Isidoro” és una ermita en runes d’estil romànic que va ser construïda a Ávila però més tard va ser traslladada.
ESGLÉSIA DE SANT JULIÀ Es troba a Vallfogona del Ripollès, un poble molt petit que està entre Ripoll i Olot, està al carrer Puig de Sant Miquel. Es va.
MONESTIR DE PEDRALBES El Monestir de Pedralbes és un dels edificis més valuosos del gòtic català, que conserva el claustre gòtic considerat el més gran.
EL CONTE DEL DOFÍ.
EL CASTELL DE CARDONA El castell de Cardona és un castell que es troba en un turó de Cardona, que és un poble de Barcelona. Es va construir l’any 886 i.
SANTA MARIA DEL MAR Es diu basílica de Santa Maria del Mar. És una catedral i és d’estil gòtic català. Es troba a la plaça de Santa Maria del Mar. S’hi.
50 ANYS DE FUNDACIÓ 13 DE MAIG
La seu vella La seu vella és una catedral romànica d’estil gòtic situada dalt d’un turó de Lleida que porta el mateix nom que la catedral. Es va començar.
Monestir de Poblet.
TORRES DE DEFENSA A BEGUR.
Del silenci Lanza del Vasto 2018 .
MONESTIR DE SANT PERE DE RODES
NOVETATS ESPAI MARGALEF
Tothom pot aconseguir el que es proposa !!!
VISITEM LA RESIDÈNCIA.
LA PREHISTÒRIA MARCELA USUAGA.
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ.
RECOLLIM ELS DIBUIXOS Tothom ens va ajudar molt, i tots els alumnes de 1r a 4t van fer el seu dibuix. Amb aquests dibuixos vam decidir enquadernar-los.
LA FESTA MAJOR I ELS GEGANTS
Nom: Reial Monestir de Santa Maria de Poblet Arquitecte: desconegut
CASTELL DE CORNELLÀ El castell de Cornellà és un dels edificis més importants de la ciutat de Cornellà, construït i reformat en diverses èpoques. Es.
EL CAVALLET DE MAR I ELS SEUS FILLS
EL CONTE DELS TAURONS.
PALAU DE LA GENERALITAT, EL PATI DELS TARONGERS
Potser la seva vestimenta deia el que la seva ànima volia reflectir
I tu, qui dius que sóc? Maria Carol Romera 6è. – Grup 0
Grup: AIGUA DE PORCS! LA MEMÒRIA HISTÒRICA!.
Quina emoció! Què ens voldran dir?
EL DOFI AVENTURER.
Rec comtal El tipus de construcció del Rec Comtal és d’us civil . Servia per transportar l’aigua cap a la Barcelona medieval. Es troba ubicat a la parc.
Castell de Gelida És un castell del municipi de Gelida. El tipus de construcció, era una fortificació que es troba a l’Alt Penedès. Exactament, el carrer.
XIII a Setmana de la solidaritat
L’Aventura de l’Olinet
Santa Maria del Pi.
MOHAMED ELAGOUBI ABRIL 2009 IES OLORDA
Els alumnes de 3r ens presenten SANT HILARI SACALM
Torre del rellotge La torre del rellotge és un monument.
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
Maria i Mariona.
Hi ha totes les idees principals; totes són completes
EL BARRI DE SANT ANTONI.
Sant Pere de les Puel·les
RELAT CURT El drac de l’aigua
SANT JORDI 1er La princesa Es va espantar Quan el drac
Catedral de Barcelona Aquesta construcció és religiosa .
“No tinguis por Maria, que jo sóc amb tu”.
La casa del rellotge La Torre del Rellotge és una masia que s'ubica entre les places Bonet i Muixí i Ibèria, a tres metres d'alçada del nivell del carrer.
Aquest salm celebra les perfeccions divines que es revelen en les seves obres meravelloses: èxode, mannà, aliança, terra promesa, festes. Servir un.
La vulneració dels drets socials
Al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE
Sobre l’esforç Anònim 2014 .
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ CdA Empúries.
Transcripción de la presentación:

El monestir de Pedralbes El nom original és Real monestir de Santa Maria de Pedralbes. És un convent, que vol dir l‘edifici que acull els religiosos. La construcció és religiosa. La van dissenyar Jaume el Just i la seva esposa, Elisenda de Montcada. Es troba a la Baixada del Monestir, 9 de Barcelona. Es va crear el 26 de març de 1326 i és d’estil Gòtic. El monestir de Pedralbes està fet de pedra. D’aquí ve el nom de Pedralbes. Però l'ús es per resar. Es va crear perquè tothom del poble pogués resar. Ara es pot anar a resar i també visitar-lo. La meva opinió és que no m'agrada resar, però per visitar-lo és molt bonic.

Pedralbes era molt rica per això tenia dos pisos i tenia un campanar octogonal. A finals de l’edat mitjana es referien al terme “bruixeria” consideraven dos tipus de manifestacions: la màgia nociva, el ”maleficium” que vol dir malifeta, l’objectiu de la qual era provocar el mal als altres. El 2013 va tenir 64.200 visitants.