La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

La vulneració dels drets socials

Presentaciones similares


Presentación del tema: "La vulneració dels drets socials"— Transcripción de la presentación:

1 La vulneració dels drets socials
Escola Immaculada Concepció

2 Desigualtats A causa d’una societat corrupta els serveis públics han disminuït i el benestar social ha baixat preocupadament. A causa dels retalls en sanitat, educació i altres; esta augmentant la desigualtat entre classes socials.

3 Privatització “El gran problema”
La privatització és el gran problema ,ja que, la gent a causa de les retallades veuen que amb la sanitat pública o altres es veu molt afectada i això afecta directament al poble.

4 La desigualtat Finalment arribem a la desigualtat que ens torna al mateix d’abans. Sense serveis públics la gent que no té diners no podria transportar-se i cada vegada augmentaria més la desigualtat entre el poble i els governants.

5 Vulneració del drets socials
Hi han molts drets violats com ara el dret a la salut i a l’educació. Parlant del dret de l’educació, aquest dret és molt important ja que tots els nens necessiten ser ensenyats per en un futur poder tenir cultura i saber com a mínim les ensenyances bàsiques. Desgraciadament hi ha a molts països on molts nens no poden anar a l’escola i això és molt vulnerable ja que aquests nois mai no sabran coses totalment necessàries. Si es viola el dret a la sanitat el que passa es, que quan necessites una cobertura o ingressar-te no tens els recursos monetaris i et quedes al carrer. Ex: EEUU.

6 El dret al treballador Segons la llei un treballador ha de estar donat d’alta i tenir un dia festiu. Moltes persones com no tenen diners, són explotades de manera que poden arribar a treballar tots el dies cobrant un misèria. En aquest cas es viola un dret ja que no s’està cumplint la llei establerta. Aquest cas en l’actualitat passa molt ja que es tenen explotades moltes persones ja que s’aprofiten de la crisi.

7 El salari just Sense un salari just, una persona no pot cumplir les necessitat bàsiques que necessita com per exemple: l’aliment i l’aigua. Molta gent no arriba a fi de mes ja que el sou que cobren es mínim, i no dòna per poder pagar els impostos. Per tant és necessari pagar aquest salari mínim als treballadors.

8 El dret a l’habitatge Aquest dret diu que tothom ha de tenir una vivenda digna per viure. Malauradament aquest dret és vulnerat ja que que moltes persones viuen al carrer i no tenen ni aigua ni gas per poder viure.

9 El dret de la vida El dret de la vida avui en dia no està molt sabut ja que molta gent mata y maltracta ja sigui el seu fill la seva parella o algun familiar, un esser viu. El maltracte tambe esta asociat amb aquest punt perque mentres maltractan a les persones tambe la estas matant psicologicament.


Descargar ppt "La vulneració dels drets socials"

Presentaciones similares


Anuncios Google