La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Quina emoció! Què ens voldran dir?

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Quina emoció! Què ens voldran dir?"— Transcripción de la presentación:

1 Quina emoció! Què ens voldran dir?
Hem rebut una carta sorpresa! De qui serà? Quina emoció! Què ens voldran dir?

2 Els nens i nenes de cicle inicial vam rebre una carta d’en Reciclet, un contacontes màgic que viatja per les escoles, on deia que ens visitaria al dia següent i ens explicaria una història que ens ajudaria a tenir ben neta la nostra Escola.

3 I ara què faig amb tot això? Em farà mal la panxa!
Quan va arribar en Reciclet, ens va explicar un conte sobre el reciclatge i les 3r. En la història hi havia un drac màgic que menjava residus orgànics, fins que un dia es va trobar a les escombraries del seu poble, uns residus que no se’ls podia menjar. I ara què faig amb tot això? Em farà mal la panxa!

4 I si ajuntem tots els materials del mateix tipus?
Llavors la gent que vivia en aquell poble va començar a acumular deixalles i a contaminar els seus voltants. Els seus habitants van decidir ajudar al drac a buscar una solució per desfer-se de les escombraries i a tenir cura del seu poble i de la natura. I se’ls va acudir una idea! I si relacionem els diferents materials dels residus amb alguns colors? I si ajuntem tots els materials del mateix tipus? Contenidors de colors!

5 Ara us toca reciclar a vosaltres!
Quan en Reciclet va acabar d’explicar el conte, ens tenia preparada una sorpresa. Ens va treure del seu carro màgic una bossa plena d’escombraries i els diferents contenidors de colors. Vam poder practicar la classificació de materials que deien en el conte. Ara us toca reciclar a vosaltres!

6 En Reciclet, a més a més del Recicatge, també ens va parlar sobre Reduir i Reutilitzar els materials. Oooh! Ens ho està explicant amb un truc de màgia! Unes arracades fetes amb càpsules de Nespresso reutilitzades!


Descargar ppt "Quina emoció! Què ens voldran dir?"

Presentaciones similares


Anuncios Google