La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

LA FESTA MAJOR I ELS GEGANTS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "LA FESTA MAJOR I ELS GEGANTS"— Transcripción de la presentación:

1 LA FESTA MAJOR I ELS GEGANTS

2 A nosaltres els concerts i espectacles
Els nens i les nenes de 1r. hem treballat la FESTA MAJOR. Tot va començar quan vam parlar de les vacances d’estiu: on havíem anat, què havíem fet..., llavors va sorgir el tema de les festes majors. Vam parlar entre tots de per què se celebraven, dels elements propis d’aquestes festes i, com no, vam acabar parlant de la festa major de Barcelona. Sabíem que faltaven pocs dies i que se celebra per la Mercè. Per saber més coses vam decidir portar imatges sobre alguns elements de les festes major: bastoners, diables, castellers... Un cop les vam tenir, les vam classificar entre tots; ens vam separar per grups i cada grup va explicar als altres la part que tenia. També vam escriure paraules relacionades amb les imatges que teníem. A nosaltres els concerts i espectacles A nosaltres ens han tocat els castellers.

3 A nosaltres el Bestiari.
Amb el Drac i la Mulassa! Nosaltres tenim els Gegants! Quan va parlar el grup dels gegants, van sorgir moltes preguntes i curiositats, per això vam anar a veure els gegants de l’escola.

4 Els caps deuen ser de porexpan o de pasta de paper.
Vam poder observar com eren per dins, els seus vestits, les seves proporcions i ens vam fixar en els material amb els quals estaven fets. Els caps deuen ser de porexpan o de pasta de paper. La seva estructura és de fusta. Perquè sinó pesarien molt!

5 Aleshores vam fer grups diferents per fer una altra activitat: havíem d’inventar-nos un gegant o una geganta. Cada grup va fer el seu disseny. Vam partir de figures geomètriques per dibuixar cada part del gegant, ens vam haver de fixar en les proporcions de les parts del cos i sobretot, fer ús de la nostra gran imaginació.

6 Un cop fet l’esborrany, vam fer el dibuix amb molta cura i el vam pintar d’allò més bonic. Després vam escriure algunes frases sobre el nostre gegant o geganta.

7 Mireu que bonics han quedat!!!


Descargar ppt "LA FESTA MAJOR I ELS GEGANTS"

Presentaciones similares


Anuncios Google