La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

VISITEM LA RESIDÈNCIA.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "VISITEM LA RESIDÈNCIA."— Transcripción de la presentación:

1 VISITEM LA RESIDÈNCIA

2 TALLER DE CONVERSA MEMBRES DEL GRUP Marta Cucu Nora Marta Co. Júlia
Ignasi

3 QUÈ VOLÍEM FER? Nosaltres érem del grup de conversa i havíem planejat jugar a jocs que ens fessin parlar amb els avis. En principi volíem jugar als següents jocs: Story cubes, tabú, encadenats, home llop, joc de cartes que et ficaves el cap i havies d'endevinar quin personatge tenies, un joc creat per nosaltres de preguntes amb diferents temes (Residència, Escola i Vida). Després de parlar i posar-nos d’acord vam decidir a què jugaríem: en primer lloc volíem fer tots junts el joc fet per nosaltres i més endavant el story cubes. Després volíem separar-nos i jugar al tabú, i si ens donava temps, jugaríem a l’home llop.

4 QUÈ VAM FER FINALMENT? Vam decidir començar el taller presentant-nos. Com que portàvem penjant del coll unes identificacions amb el nostre nom i la nostra foto, va ser molt més fàcil. Un cop fetes les presentacions, vam jugar a un joc fet per nosaltres; era un joc de preguntes amb cartes de diferents temes. Després vam jugar al Story Cubs d’accions i vam fer una història molt divertida. Finalment vam acabar el taller amb un joc anomenat Tabú.

5 OPINIÓ EXPERIÈNCIA Marta Copons. Em va agradar molt perquè eren molt divertits i em va agradar la experiència. M’agradaria tornar-ho a repetir. Marta Cucu. Em va agradar moltíssim la residència i els avis, la veritat és que em va agradar tot. Els avis eren molts graciosos, feien tonteries per fer-nos riure. Em va agradar molt la seva mascota (una tortuga). I em va agradar molt aquesta excursió perquè tots els avis, en veure'ns, posaven un somriure a la cara. I em va encantar que alguns d’ells van venir a veure’ns al festival. Nora. Em va agrada molt, va ser molt divertit i em va encantar que vinguessin al festival per veure'ns ballar. Veure las seves cares de felicitat em va omplir d’alegria, va ser una gran experiència. Júlia. Crec que va ser una molt bona idea anar a una residència. Primer perquè vam aprendre molt més sobre la gent gran, la seva forma de viure, etc. Segon perquè és una forma de ajudar i conviure amb la gent gran. També m‘ha agradat molt ser del grup de conversa i poder relacionar-me amb els avis. Ignasi. Em va agradar molt l’experiència; els avis parlaven molt i eren molt divertits. Jo crec que vam tenir poc temps per jugar però el temps que vam tenir el vam aprofitar molt bé. Igualment vam poder jugar a 3 jocs de 4.

6 OPINIÓ GENERAL Ens ha agradat a tots la increïble experiència de visitar una residència, i ens agradaria molt tornar un altre cop. Les àvies eren molt divertides i xerraires; estava la Mercè, l’Alberta, l’Anna María i la Dolors. La Mercè era molt graciosa, l’Alberta molt xerraire, l’Anna María era una mica tímida però molt agradable i per últim la Dolors, que era molt dolça. El psicòleg Oriol era molt agradable i ens va agradar molt, perquè ens deixava fer les nostres activitats tal com havíem planejat. I...la Lia i el Leo també ens van ajudar molt!!!

7 FOTOS RESIDÈNCIA

8 ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT MOLT!


Descargar ppt "VISITEM LA RESIDÈNCIA."

Presentaciones similares


Anuncios Google