Fem de cuiners! Els nens i nenes de 2n. estem treballant els aliments per això hem anat al Nútrim a fer un taller de cuina per aprofundir en el tema.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
EL PRINCIPAL ALIMENT DE LA GUERRA CIVIL
Advertisements

TALLER DE JOCS Aquest any hem iniciat un nou taller a Primària ...
PROJECTE FEM UN RESTAURANT
Podeu posar una foto del vostre centre
Alimenta el teu cos.
DECÀLEG D’HÀBITS SALUDABLES A L’ESCOLA
Noms: Franco i Julio Grup i nivell: 5è B Escola: CEIP Anselm Clavé
QUINS MATERIALS SÓN MILLORS CONDUCTORS ELÈCTRICS?
3a PART Els nens i nenes de P- 4
El mercat ELS NENS I NENES DE P-4.
PETITS REPORTERS Títol.
TREBALLEM EL SISTEMA SOLAR
Les formigues.
SIGUEM SOSTENIBLES.
PRESENTACIÓ CRÈDIT DE SÍNTESI 1r ESO
Taller SOBRE l’aigua: L'inventor gota.
PREGUEM: Pare, Perdó per les coses que he fet malament,
ESCOLA CERVANTES CURS r: CLASSE URPESDEFOC.
EL BOSC DE COLLSEROLA A LA PRIMAVERA
DIADA DE La pau i la no violència.
HORT = TREBALL EN EQUIP - 4t
QUÈ FA EL NOSTRE COS AMB L’AIRE QUE AGAFA QUAN INSPIREM?
Descobrint un tresor amagat
El contenidor orgànic Jaume Martín Judit Martínez Aram Puig
Un far a l’entrada anuncia la Setmana UNESCO
TALLER DE JOCS Aquest any hem iniciat un nou taller a Primària ...
Llegendes sobre la Lluna
WEBQUEST WEB...QUÈ ? Alumnes de l’Escola ESTEL VALLSECA.
LA FESTA MAJOR I ELS GEGANTS
LA DISTRIBUCIÓ DE TASQUES DE NETEJA DINS DE LA LLAR
ESCOLA CERVANTES (BARCELONA) CLASSE DE P-3 MARIA JOSÉ MATA
Estat de benestar en els drets socials
L’equip de treball..
Hi havia una vegada un nen que es deia Tomàs que volia ser mag.
DIADA DE LA PAU A SJO.
Passaport dels habitants
EL BOSC MEDITERRANI Cicle Inicial
ENS TROBEM DE NOU.
Projecte: el mercat 2a PART P -4.
CUINA DE TARDOR.
LA FRUITA I ELS SENTITS DE LA VISTA, TACTE I GUST
Treballem la tardor Cicle Inicial.
Quina emoció! Què ens voldran dir?
HORT = TREBALL EN EQUIP - 4t
EL GAT LLAMPEC VISITA ALS ALUMNES DE CICLE MITJÀ
LA NUTRICIÓ I LA SALUT.
Tutorial com canviar color i paisatge
ELS NENS I NENES DE P4 TREBALLEM EL PROJECTE DELS MONSTRES
Alumnes de 4T de primària - s.j.o. Barcelona
Les taules de multiplicar
Meditem escoltant “He menjat el Teu Cos” (7’) de la Passió de Bach
Projecte de P-3: Som fotògrafs!!
CICLE INICIAL Visita a la Fundació CRAM
Concurs bíblic: La Bíblia font de valors humans i socials.
QUIN EFECTE TENEN ELS ÀCIDS SOBRE ELS ALIMENTS?
ELS PRIMERS DIES A P3.
AQUESTA QUARESMA TU POTS SER MÉS!
Als de la Bisbal tan els fots quedar bé com mal.
LA NUTRICIÓ I LA SALUT.
A la classe de Medi ens vàrem preguntar quins dubtes voldríem aclarir envers el nostre cos… Després de molt pensar va sorgir la pregunta…
CONSISTORI INFANTIL.
PROJECTE HORT CEIP BUFALÀ CURS
EL QUADRAT LES MARIETES.
ANEM A L’HORT AQUEST CURS ELS NENS I NENES DE P-3 S’HAN INCORPORAT A LA TASCA DE CUIDAR L´HORT. PREPARAR LA TERRA, PLANTAR ,REGAR, RECOLLIR FULLES.
El que ha passat està molt bé
Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT: el que han de fer nens i nens de tot.
CONTE LA FADA EMPATIA VISITA UNA ESCOLA.
CABREM TOTS AL GIMNÀS?.
Sobre l’esforç Anònim 2014 .
EXPERIMENTEM AMB L'AIGUA
Transcripción de la presentación:

Fem de cuiners! Els nens i nenes de 2n. estem treballant els aliments per això hem anat al Nútrim a fer un taller de cuina per aprofundir en el tema.

Ara hem entès el títol del taller: De la terra al plat! La primera cosa que hem fet quan hem arribat, ha estat veure unes imatges sobre els aliments i també sobre l’origen d’aquests; centrant-nos en els d’origen vegetal. També ens han dit les propietats dels diferents aliments, de quina manera els podem cuinar (en cru, al vapor, al forn,...) i ens els han classificat segons els colors. Hem descobert que depèn del color que té l’aliment, va més bé per una part del cos o per una altra (la vista, el cor, els ossos...). Ara hem entès el títol del taller: De la terra al plat!

A més a més, ens han ensenyat la piràmide dels aliments per veure el nivells de consum diaris adequats de cada aliment. I després, hem classificat imatges d’aliments segons quina part de la planta ens menjaríem.

Mireu que guapos estem amb els davantals! Quan hem acabat la part teòrica, i després de passar pel lavabo a rentar-nos les mans, ens hem preparat per a la part pràctica, hem anat a la cuina! Mireu que guapos estem amb els davantals!

La primera tasca que hem fet ha estat repartir la feina de tallar els aliments que cuinaríem. Uns hem tallat les fruites de la macedònia , uns altres les mongetes que hem posat a bullir i els últims, els carbassons que hem fregit a la paella.

No podem oblidar-nos d’agafar el mànec de la paella . A l’hora de coure amb la paella, hem anat amb molt de compte per no cremar-nos. Ens han ensenyat uns trucs de seguretat a la cuina per no fer-nos mal. No podem oblidar-nos d’agafar el mànec de la paella . Alguns hem fet suc de taronja per barrejar-ho amb les fruites de la macedònia i hem afegit un ingredient secret, menta triturada!

Mireu quins plats més bons ens han quedat. Estaven boníssims!