La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Estat de benestar en els drets socials

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Estat de benestar en els drets socials"— Transcripción de la presentación:

1 Estat de benestar en els drets socials
Alex Barranco Kelly Espinoza Marc Cabo Mireia Garrido Noelia Reinoso Naiara Roca

2 Imatge 1 En aquesta imatge, nosaltres pensem que està aquí perquè representa que està plena. No totes les persones poden gaudir d’una bona alimentació, hi ha gent que es mort per culpa de que no hi té diners. L’estat deuria de garantir o distribuir bé el menjar per a que totes les persones puguin tenir uns mínims per menjar.

3 Imatge 2 En aquesta imatge podem veure com un senyor està agafant paper, per després vendre-ho. És una cosa il·legal, però probablement si no ho fes no tindria diners com per sobreviure.

4 Imatge 3 En aquesta imatge veiem que la gent està vivint al costat de una riera que està contaminada i en una barraca que no son dignes i poden estar en perill. L’Estat no deuria de permetre això perquè tothom té dret a una vivenda acceptable.

5 Imatge 4 En aquesta imatge veiem una injustícia perquè són nens molt petits treballant i haurien d’estar a classe estudiant. L’estat hauria de permetre que tot el món té dret a tenir una educació digna.

6 Imatge 5 En aquesta imatge veiem que hi ha algunes persones que estan vivint molt còmodament utilitzant transports públics i d’altres països no s’ho poden permetre. L’estat hauria de permetre que totes les persones pugessin tindre serveis públics .

7 Imatge 6 Podem veure que algunes persones viuen bastant bé que es permeten coses innecessàries quan altres persones no tenen les necessitats bàsiques. Això es una injustícia i l’estat no hauria de permetre-ho.

8 Imatge 7 En aquesta imatge podem observar com algunes persones viuen en el carrer en unes condicions inacceptables mentre altres persones viuen en condicions acceptables. L’estat hauria de permetre que totes les persones poguessin viure en bones condicions.


Descargar ppt "Estat de benestar en els drets socials"

Presentaciones similares


Anuncios Google