La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Projecte de P-3: Som fotògrafs!!

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Projecte de P-3: Som fotògrafs!!"— Transcripción de la presentación:

1 Projecte de P-3: Som fotògrafs!!
Curs 1a Part

2 Som fotògrafs! Els alumnes de P-3 han començat un projecte que durarà tot aquest trimestre. El projecte parteix d’un seguit d’inquietuds que van sorgir en els alumnes arrel d’arribar la càmera a la classe. Tenien moltes ganes d’aprendre a fer fotografies i de fer servir la càmera. A continuació teniu l’inici d’aquest projecte on estan reproduïdes les inquietuds dels nens i les nenes, les seves aportacions i els seus raonaments.

3 Què volem aprendre? Vull saber com funciona la càmera de fotos.
Vull fer un conte de núvols. M’agradaria fer fotos de girafes i de tigres. Vull aprendre a buscar fotos a la càmera. Com es fa servir la càmera. Vull fer servir la càmera.

4 Què en sabem? Tenim llibres de fotos d’animals.
La càmera necessita piles per a funcionar. Necessita quatre piles verdes. Les piles es compren a la botiga. La càmera serveix per a fer fotos i també les guarda. Un dibuix és inventat. Fem fotos de coses que es veuen. Un dibuix pot ser un disbarat. Hi ha fotos que no són de colors. El meu papa posa la càmera a un lloc, prem un botó i ve corrents a fer-se la foto amb nosaltres.

5 Aquesta és la nostra càmera!
DISPARADOR FLASH VISORS RODETA D’EFECTES ESPECIALS PANTALLA BOTÓ D’ENCÉS

6 Ens iniciem en l’ús de la càmera!

7

8 Què hem descobert? Les fotos serveixen per a recordar coses que hem fet. Podem veure coses que estan lluny. Podem fer fotos en diferents colors Quan ens fan una foto hem d’estar molt quiets. Quan prenem el botó de la càmera hem d’esperar una mica. Hem de pensar quina foto volem fer.

9 Estigueu atents! Aviat tornareu a tenir notícies nostres!!


Descargar ppt "Projecte de P-3: Som fotògrafs!!"

Presentaciones similares


Anuncios Google