La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Hi havia una vegada un nen que es deia Tomàs que volia ser mag.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Hi havia una vegada un nen que es deia Tomàs que volia ser mag."— Transcripción de la presentación:

1

2 Hi havia una vegada un nen que es deia Tomàs que volia ser mag.
Un dia va decidir anar a una escola de màgia que es deia “Chachipiruli”. A l’escola va trobar molts nens i nenes com ell que també volien aprendre trucs de màgia i va fer molts bons amics. Després d’uns quants dies de classe, en Tomàs amb els seus companys estaven provant de fer màgia. Va tancar els ulls, va dir les paraules màgiques: “Libidibidibi, que s’aixequi la cadira “ i la cadira es va aixecar. Però..., sabeu quina cadira? La del professor Jojo. - Tomàs, hauràs de seguir practicant!- Va dir el professor mentre tota la classe reia per sota el nas.

3 En els dies següents va continuar fent trucs de màgia
En els dies següents va continuar fent trucs de màgia...va transformar la taula en un triangle...va obrir els llibres dels companys i va aconseguir que el llapis escrigués sol... Quan ja havia practicat molt, va intentar fer de nou el truc de la cadira i va tornar a dir les paraules màgiques: “ Libidibidibi, que s’aixequi la cadira”, però en comptes d’aixecar la cadira, va fer desaparèixer un company seu, en Miquel!!!! En Miquel va tornar a aparèixer després d’un altre encanteri amb l’ajut del professor Jojo . En Tomàs ho va continuar intentant moltes vegades fins que un dia per fi va aconseguir aixecar la seva cadira. Ho van celebrar tots amb una festa i focs artificials.

4

5

6

7

8


Descargar ppt "Hi havia una vegada un nen que es deia Tomàs que volia ser mag."

Presentaciones similares


Anuncios Google