La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PREGUEM: Pare, Perdó per les coses que he fet malament,

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PREGUEM: Pare, Perdó per les coses que he fet malament,"— Transcripción de la presentación:

1 PREGUEM: Pare, Perdó per les coses que he fet malament, Donar puntades de peu, Fer enfadar als monitors, Fer enfadar als meus amics, Per les paraulotes que se m’han escapat. Pare, Perdó per les coses que he fet malament, Donar puntades de peu, Fer enfadar als monitors, Fer enfadar als meus amics, Per les paraulotes que se m’han escapat.

2 HEM FET MALAMENT: Quan ens hem enfadat perquè el pare o la mare ens han dit de fer alguna cosa per casa que ens fa molta mandra. Quan ens hem enfadat perquè el pare o la mare ens han dit de fer alguna cosa per casa que ens fa molta mandra.

3 HEM FET MALAMENT: Quan teniem ganes de jugar i no hem fet cas al mestre a l’hora de fer un taller. Quan teniem ganes de jugar i no hem fet cas al mestre a l’hora de fer un taller.

4 HEM FET MALAMENT: Quan no deixem jugar un amic que està sol. Quan no deixem jugar un amic que està sol.

5 HEM FET MALAMENT: Quan em barallo amb els meus germans i ens insultem, ens prenem les coses, ens cridem … Quan em barallo amb els meus germans i ens insultem, ens prenem les coses, ens cridem …

6 PREGUEM: Gràcies, per les coses ben fetes: Ajudar a un company, Deixar el meu material en els tallers Ajudar als altres, Deixar jugar a tothom Gràcies, per les coses ben fetes: Ajudar a un company, Deixar el meu material en els tallers Ajudar als altres, Deixar jugar a tothom

7 HEM FET BÉ: Quan ensenyo un joc nou a un amic, amb la consola, amb un joc de taula i el deixo participar. Quan ensenyo un joc nou a un amic, amb la consola, amb un joc de taula i el deixo participar.

8 HEM FET BÉ: Quan compartim totes les coses per a poder aconseguir una millor manualitat, fer coses més creatives... Quan compartim totes les coses per a poder aconseguir una millor manualitat, fer coses més creatives...

9 HEM FET BÉ: Quan estem al costat d’un amic que està trist i intentem de comprendre el que li passa, i fem perquè vingui amb el grup. Quan estem al costat d’un amic que està trist i intentem de comprendre el que li passa, i fem perquè vingui amb el grup.

10 HEM FET BÉ: Quan pensem que tothom pot participar, i que encara que uns ho facin millor i altres pitjor tots podem fer coses. Quan pensem que tothom pot participar, i que encara que uns ho facin millor i altres pitjor tots podem fer coses.

11 PREGUEM: Pare, Fes que cada dia les coses vagin millor Pare, Fes que cada dia les coses vagin millor

12 PODEM PENSAR: Que tots junts i amb l’ajuda de Déu podem fer cada dia petites coses per a millorar el món Que tots junts i amb l’ajuda de Déu podem fer cada dia petites coses per a millorar el món

13 PREGUEM: Ajuda’m a comprendre els altres i dona’m la força d’estimar. Ajuda’m a comprendre els altres i dona’m la força d’estimar.

14 PODEM PENSAR: Si escolto, si em porto bé, si faig cas, si ajudo, si estimo…tot anirà millor. Si a més a més penso que Jesús està al meu costat encara em donarà més força. Si escolto, si em porto bé, si faig cas, si ajudo, si estimo…tot anirà millor. Si a més a més penso que Jesús està al meu costat encara em donarà més força.

15 PREGUEM: Ajuda’m a superar les meves equivocacions Ajuda’m a superar les meves equivocacions

16 PODEM PENSAR: En demanar ajuda perquè ens expliquin quines coses hem fet malament i poder-les arreglar, així com demanar perdó.

17 Senyor, sóc Un dels teus petits Senyor, sóc Un dels teus petits

18 Enric Puig i Jofra

19 PREGUEM: En silenci

20 PREGUEM: Ens adrecem a Déu amb la pregària que Jesús ens va ensenyar: Parenostre Ens adrecem a Déu amb la pregària que Jesús ens va ensenyar: Parenostre


Descargar ppt "PREGUEM: Pare, Perdó per les coses que he fet malament,"

Presentaciones similares


Anuncios Google