La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Alumnes de 4T de primària - s.j.o. Barcelona

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Alumnes de 4T de primària - s.j.o. Barcelona"— Transcripción de la presentación:

1 Alumnes de 4T de primària - s.j.o. Barcelona
Ajudant als refugiats Alumnes de 4T de primària - s.j.o. Barcelona

2 Els inicis…. Durant el primer trimestre, vam començar a treballar un tema de medi social i, mentre miràvem un mapa dels continents, va sorgir la pregunta “ A quins països hi ha guerra?” Arrel d’aquesta pregunta i de què alguns de nosaltres havíem sentit a parlar de síria i dels refugiats, comencem a interessar-nos pel tema. Les darreres setmanes comentem notícies, veiem documentals, fotografies... i tot això desperta en nosaltres un sentiment. El sentiment de voler ajudar i fer alguna cosa al respecte... Però com?

3 I veiem la pel·lícula astral….
DESPRÉS DE VEURE LA PEL·LÍCULA , QUEDEM IMPACTATS I ENS FEM MÉS CONSCIENTS DEL QUE ESTÀ PASSANT. NO NOMÉS A SÍRIA, SINÓ A ALTRES PAÏSOS ON HI HA CONFLICTES… CONEIXEM ELS QUE A PARTIR D’ARA SÓN ELS NOSTRES HEROIS!!! ELS VOLUNTARIS DE L’ONG PROACTIVA OPEN ARMS.

4 pensem… DESPRÉS DE VEURE LA PEL·LÍCULA SORGEIXEN IDEES O PENSAMENTS QUE ENS DEIXEN MOLT SORPRESOS…
Els voluntaris no reben cap sou. Fins a 150 persones creuen el mar Mediterrani en un dingui arriscant les seves vides. Els refugiats han de pagar entre 300 i 500 $ per a fer el trajecte i probablement morir en ell. Les màfies els donen armilles salvavides de bebès i en mal estat. Hi ha dones embarassades i nens a les barques. OPEN ARMS dóna els seus diners per salvar gent. Costa uns euros omplir el dispòsit de l’ASTRAL. El motor dels dinguis pot fer uns 20 km i el trajecte és de 500 km.

5 I comencem a actuar… ESCRIVIM EL NOSTRE FULL DE RUTA!
PARLEM, DEBATEM, ENS COMENCEM A ORGANITZAR…

6 ACCIONS PERSONALS… HEM PENSAT QUE SI VOLEM FER CAMPANYA HEM DE DONAR EXEMPLE. CAL FER UN ESFORÇ PERSONAL… I ESCRIVIM ELS NOSTRES COMPROMISOS.

7 I ELS COMPARTIM…

8

9 CONTINUARÀ…


Descargar ppt "Alumnes de 4T de primària - s.j.o. Barcelona"

Presentaciones similares


Anuncios Google