La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Projecte: el mercat 2a PART P -4.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Projecte: el mercat 2a PART P -4."— Transcripción de la presentación:

1 Projecte: el mercat 2a PART P -4

2 PREPARATS.. - Està ARRIBANT Molta Informació!!! - alguns COMPANYS ENS HAN EXPLICAT coses del mercat molt interessants MIREU, MIREU!!!

3 QUINS MERCATS PODEM TROBAR A BARCELONA?
L’ Olívia va elaborar un esquema per explicar tot el que ha descobert sobre el mercat. Ens ha explicat quants mercats hi ha a Barcelona, què hem de fer en un mercat i ha buscat alguns objectes i aliments que podem trobar-hi. SABEU QUANTS MERCATS HI HA? Hi ha 39 mercats alimentaris i 4 que no ho són.

4 QUINES PARADES PODEM TROBAR AL MERCAT ?
La Berta ha buscat informació per internet amb els seus pares. Ens ha parlat de les diferents parades que podem trobar a qualsevol mercat: Carnisseria, peixateria, fruiteria, ous, llegums..

5 El Marc ha anat al Mercat del Ninot, ens ha portat imatges i ens ha explicat parades que ha vist i que li han cridat l’atenció: I també ens ha informat del nom d’alguns botiguers: fruiter, carnisser, peixater, cambrer, verdulaire..

6 La Sofia i la Iris van anar al mercat de Sant Antoni.
Ens han explicat quines són les parades que podem trobar si anem a aquest mercat. I a més a més, ens comenten que és un mercat que s’està reformant. Hi ha espais que estan tancats per les reformes i els treballadors necessiten un casc per entrar-hi.

7 QUINS MERCATS de barcelona tenim més a prop de l’escola?
El Jan i l’Aleix ens ha portat un llistat de tots els mercats que hi ha a Barcelona. Observem moltes lletres però no sabem què hi posa. Comencem a dir mercats que coneixem. Després, decidim buscar-los a la llista, però ens costa reconèixer el tipus de lletra amb què està escrita la llista. No és lletra de pal!!! “I per què no els escrivim a la pissarra?” – Va dir un nen. Dit i fet, entre tots vam pensar quines lletres tenen els tres mercats que coneixem i els escrivim amb la nostra lletra.

8 ESCRIVIM LLETRA A LLETRA, ELS NOMS D’ALGUNS MERCATS
NINOT

9 SANT ANTONI

10 BOQUERIA

11 RESULTAT FINAL

12 ARA SÍ, BUSQUEM AQUESTS NOMS A LES LLISTES!!!
DESPRÉS D’INDETIFICAR TOTES LES LLETRES DELS TRES MERCATS QUE ESTAN MÉS A PROP DE L’ESCOLA, ARA SÍ, BUSQUEM AQUESTS NOMS A LES LLISTES!!!

13 QUÈ HEM APRÈS?? A Barcelona hi ha 39 mercats alimentaris i 4 mercats no alimentaris. Els mercats que no venen aliments poden ser mercats de llibres, mobles i roba. Els noms de parades i botiguers. No tots els mercats tenen les mateixes parades Els noms de tres mercats que estan més a prop de l’escola.

14 Després de tot El que ens han explicat els companys Encara volem saber més coses!! Així que... seguirem INVESTIGANT !!!!!!


Descargar ppt "Projecte: el mercat 2a PART P -4."

Presentaciones similares


Anuncios Google