La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

DECÀLEG D’HÀBITS SALUDABLES A L’ESCOLA

Presentaciones similares


Presentación del tema: "DECÀLEG D’HÀBITS SALUDABLES A L’ESCOLA"— Transcripción de la presentación:

1 DECÀLEG D’HÀBITS SALUDABLES A L’ESCOLA
CEIP LES CLISQUES EL PORT DE LA SELVA

2 DIA DE LA FRUITA Triem un dia a la setmana i tots els nens portem la fruita que volem, o macedònia. També podem portar fruits secs o fruites com figues seques, panses, dàtils, orellons...

3 BEBEM AIGUA A cada classe hi ha una gerra amb aigua (mineral o de la font del poble) i tenim un got amb el seu nom i podem beure aigua quan té set. Hem de beure aigua quan entrem del pati.

4 CUINEM A LES FESTES A la castanyada, carnestoltes, final de curs i d’altres festes que celebrem conjuntament tota l’escola, cada classe col·labora elaborant la recepta d’alguna cosa bona per menjar. Després les tastem tots junts.

5 ANIVERSARIS SALUDABLES
Quan celebrem els aniversaris a E.I. i C.I. no portem caramels o xuxes. La opció és que els pares fan una coca, un pastís o uns entrepans i fruits secs com alternativa.

6 CONEIXEM ELS FRUITS SECS
A les classes d’Educació Infantil la mestra va portant al llarg del curs diferents tipus de fruits secs (ametlles, nous, cacauets, etc, amb la clova). Els nens els pelem al pati amb pedres que anem a buscar.

7 ESMORZEM ASSEGUTS Per tal de que l’esmorzar ens provi, esmorzem a classe asseguts a la taula. Si tenim set bevem aigua i quan hem acabat i recollit la taula sortim al pati.

8 DESPRÉS DE DINAR ENS RENTEM LES DENTS
Els nens que ens quedem al menjador hem de portar raspall de dents i pasta per tal de rentar-nos les dents després del dinar. Els que ens quedem fixes ja deixem els estris al menjador.

9 ANEM A L’ESCOLA EN BICI Alumnes i mestres estem fomentant l’ús de la bicicleta. Per tal de facilitar-ho hem demanat a l’Ajuntament que col·labori en aquesta proposta posant uns aparcaments davant de l’escola.

10 RESPIREM Fem exercicis per conèixer i practicar la respiració adaptats a tos els cicles. Comencem cada dia fent uns petits exercicis de respiració, de dificultat progressiva.

11 “DESPERTEM” Els nens d’Educació Infantil, cada matí, abans de començar amb el treball del dia, fem una sèrie d’exercicis movent diferents parts del cos per tal de poder treballar més desperts. Posem música clàssica de fons per fer-ho relaxadament.


Descargar ppt "DECÀLEG D’HÀBITS SALUDABLES A L’ESCOLA"

Presentaciones similares


Anuncios Google