La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL BOSC DE COLLSEROLA A LA PRIMAVERA

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL BOSC DE COLLSEROLA A LA PRIMAVERA"— Transcripción de la presentación:

1 EL BOSC DE COLLSEROLA A LA PRIMAVERA
Alumnes de Cicle Inicial

2 Cicle inicial va fer una sortida al bosc de Collserola per a treballar els animals i les plantes a la primavera. Quan vam arribar van venir les monitores i ens van ensenyar un petit documental sobre la diferència del paisatge urbà i el paisatge natural, centrant-se després en el bosc de Collserola.

3 Ja a dins del bosc, vam observar el que ens envoltava per poder comparar el paisatge de primavera i tots els seus elements amb el que havíem vist a la tardor. Vam començar recollint i classificant fulles, reconeixent arbres i els colors propis d’aquesta estació.

4 Després vam anar passejant pel bosc i vam fer un joc de pistes per buscar rastres de diferents animals i vam parlar dels animals i de les seves característiques.

5 Ens ho vam passar molt bé a l’excursió!
Més tard, a l’aula, vam fer un treball cooperatiu, les dues classes juntes, sobre el que havíem après a l’excursió, Primer ens toca posar en comú tot el que hem après en cada grup de treball. Ens ho vam passar molt bé a l’excursió!

6 Mireu que bé se’ns veu treballant!
El resultat final d’aquest treball el trobareu a l'àlbum en l’apartat de Medi. Mireu que bé se’ns veu treballant! Ens estem ajudant molt!


Descargar ppt "EL BOSC DE COLLSEROLA A LA PRIMAVERA"

Presentaciones similares


Anuncios Google