Sabadell, 4 de novembre de 2014

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Seminari d’actualització jurídica CSITAL de Lleida
Advertisements

Servei de Contractacions i Subministraments
Regidoria de Promoció Econòmica
PROJECTE BANDA AMPLA RURAL - SATÈL·LIT
Projecte Fi de Carrera Disseny i desenvolupament d’un esquema criptogràfic per gestionar de forma segura els historials mèdics dels pacients a través d’una.
Llei de simplificació de l’activitat administrativa
PROTOCOL DE CRITERIS PER A LA REALITZACIÓ DE CONTROLS
Finestreta única empresarial: Llei de Simplificació administrativa ( part 1) Barcelona 17 i 18 d’octubre 2016 Aurora Baena.
Introducció i guia ràpida de l’aprovació de la despesa
MANUAL NOMINAPLUS.
Avantatges competitives
HABITATGES BUITS.
Proposta al RD 1000/2010 Què ens diu aquest R.D. 1000/2010?
Implantació del protocol Inserqual en la fase d’acollida
FORMACIÓ CONTINUADA · DAP CAMP DE TARRAGONA
Sostenibilitat Xavier Nicolau i Tarrats Cap de l’Oficina de Gestió Ambiental Unificada de Barcelona SEVESO III: REFORMA DE LA DIRECTIVA D’ACCIDENTS.
(publicada en el DOGC 5524 de data 11 de desembre de 2009)
Novetats en l’accés a la universitat
El cànon social 2015 Març de 2015.
El Pla d’autropotecció
Control de Retirada de Vehicles
GESTIÓ PER PROCESSOS.
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
XARXA D’HORTS SOCIALS programa
Nom legal de l’empresa candidata: Adreça: Població:
Nom legal de l’empresa candidata: Adreça: Població: Barberà del Vallès
Àrea d’Afers Acadèmics
Jornada de portes obertes
ETIQUETES DELS PRODUCTES QUÍMICS
Programa Socialització de Llibres al CEIP LOLA ANGLADA
Sessió Informativa Sicue Maig 2015
Visió estratègica de la UPC
COM FER FRONT A LA MANCA D’HABITATGE SOCIAL
La Direcció queda habilitada per:
Nom legal de l’empresa candidata: Adreça: Població:
Fitxa cas.
Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós
Nom legal de l’empresa candidata: Adreça: Població: Barberà del Vallès
Llei 5/2003, de 22 d’abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions.
RYT a matrícula (MAT) reunió de centres 21/05/2015.
Publicar articles de recerca al
2ª REUNIÓ 2017 CONSELL D’ENTITATS
Servei d’Assistència en RRHH Aspectes pràctics de la implementació en nòmina del R.D. Llei 8/2010 DOCUMENT INTERN DE TREBALL 3 juny 2010.
en els centres educatius de la ciutat de Barcelona
NOVETATS NOVA DIRECTIVA DE CONTRACTACIÓ I TRANSPOSICIÓ CATALANA
Formació de títols propis
PROTOCOL MARC PER UNA INTERVENCIÓ COORDINADA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA Capítol 8: Sobre la protecció de dades personals ens els circuits territorials.
L´aprovisionament L´aprovisionament consisteix a comprar els materials necessaris per l´activitat de l´empresa (la majoria matèries primeres), emmagatzemar-los.
Gestió electrònica del Dipòsit Legal
1 La identificació com a usuari periodista es realitza la primera vegada introduint en el camp Usuario, la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI.
Preinscripció a la UPF Curs 2017/18
PRESTACIO PER ATENDRE NECESSITATS BÀSIQUES
L’electricitat i el circuit elèctric
TECNOLOGIA.
EL NOU REGLAMENT EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES
LA MODIFICACIÓ DE LA DIRECTIVA DE CONTRACTACIÓ DE LA UNIÓ EUROPEA
Millores en la normativa relativa al programa d’ajuts i a la promoció de la implantació d’energies renovables Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i.
EL MARC CONCEPTUAL DE LA COMPTABILITAT
Badalona, 1 de desembre de 2005
Àrea de Docència / SGA IMPLANTACIÓ MILLORES CAMPANYA MÀSTER
Sistema de tramitació electrònica per tràmits de màquines recreatives i d’atzar Informació tècnica i de suport Juliol 2010.
Catàleg de llocs de treball del CPNL
Sistema de descàrrega d’aplicacions per a mòbils intel·ligents
Reunió amb centres adscrits
Electricitat Industrial
E-certificat Bellaterra, 20 de novembre 2015
OWL Boy scouts summer ‘19 Quan: Del 25 de juny al 26 de juliol, de 9:00h a 13:00h Servei de menjador de 13:00 a 16:30 Lloc: Plaça 11 de setembre local.
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
SI SI SI SI Full 2 1A. Informació / coordinació amb les Institucions
ACTUACIONS EN CAS DE QUEIXES SOBRE LA PRESTACIÓ DEL SERVEI
Transcripción de la presentación:

Sabadell, 4 de novembre de 2014 Llei 9/2014 de la seguretat industrial dels establiments, les instal·lacions i els productes Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk lklllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Sabadell, 4 de novembre de 2014

QUAN ENTRA EN VIGOR ?

Quan entra en vigor?

Quan entra en vigor?

QUE DIU AQUESTA LLEI ?

Que diu aquesta llei ? Es registren les industries, instal·lacions i organismes de control, en un organisme de la Generalitat de Catalunya. El titular declara que acompleix el requeriments legals i te la documentació que correspon. La documentació tècnica no s’ha de registrar : l’ha de disposar el titular.

El procediment de la inscripció al Registre es totalment telemàtic. El registre de les instal·lacions es realitza per un organisme de la Generalitat de Catalunya. L’Oficina de Gestió Empresarial (OGE), es l’organisme competent del Registre. El procediment de la inscripció al Registre es totalment telemàtic. Tràmits: altes, baixes, canvi de nom,ampliacions Necessitat del Registre previ al funcionament.

Canal Empresa és el portal de la Generalitat adreçat a les empreses, professionals i intermediaris. Conté informació dels tràmits i els serveis de les administracions públiques

El titular declara que acompleix el requeriments El titular declara que acompleix el requeriments legals i te la documentació que correspon.

La documentació tècnica no s’ha de registrar : s’ha de disposar. Continua sent la que correspon a cada cas, instal·lació i situació. Els documents tècnics : No s’han de dur a una entitat d’inspecció i control. (Excepte que es requereixi per la tramitació reglamentaria específica,com per exemple per necessitat d'inspecció inicial)

A QUI AFECTA ?

A qui afecta aquesta Llei ?

Als titulars de : Establiments amb risc d’accidents greus Instal.lacions amb reglaments de seguretat : BT (rbt), AT (rat), GLP (rglp), ITE (rite), AE (rae)… I als que intervenen : Agents de la seguretat industrial : Tècnics competens, instal.ladors, empreses distribució i especialment als organismes de control,…

LA TRAMITACIO PER INSCRIURE LA INSTAL·LACIO

El titular ha d’inscriure la instal·lació

A la DR queda identificada la instal·lació

La tramitació telemàtica de les instal·lacions TRAMITACIÓ: es realitza a través de Canal Empresa FORMULARIS: es basa en l’enviament de: Un formulari pdf amb les dades d’identificació del titular de la instal·lació i les dades d’ubicació, A aquest formulari genèric s’annexen dos documents: un annex de dades específiques i una Declaració responsable Excepte el cas de Baixa tensió, en què no hi ha formulari genèric i es presentarà un formulari específic i una declaració responsable

DOCUMENTACIO REGLAMENTARIA

Documentació tècnica específica (RBT-RITE-GLP- RAE-...) MTD : CERTIFICAT BT (butlletí). ELEC 1 (full instancia dades instal·lació). ELEC 2 (esquema unifilar). ELEC 3 (memòria tècnica). ELEC 5 (instal·lacions auxiliars amb reglament seguretat).

Documentació tècnica específica (RBT-RITE-GLP- RAE-...) PROJECTE : CERTIFICAT BT (butlletí). PROJECTE ELECTRIC ELEC 1 (full instancia dades instal·lació). ELEC 4 (certificat enginyer). ELEC 5 (instal·lacions auxiliars amb reglament seguretat). CONTRACTE MANTENIMENT INSPECCIO INICIAL (indispensable per inscriure)

PER L’ORGANISME DE CONTROL

Les instal.lacions a les que calgui inspecció inicial, caldra inscriure-les amb acta favorable. Hauran de pasar revissió periódica :

EL CEIBT I LA CONTRACTACIÓ

Certificat d’instal.lació elèctrica

Documentació exigible per contractar “ Responent a la consulta, en cas de no presentar el CIE segellat, caldrà adjuntar la declaració responsable firmada pel client i segellada pel registre (OGE).   Si es presenta el CIE visat per Indústria també s’acceptarà, sense la declaració responsable. En resum:…“lo que se va a exigir es documento (CIE) sellado o documento sin sellar más declaración responsable firmada y sellada”... La resta de la documentació es manté igual a presentar: Elec 1, certificat d’inspecció. Qualsevol aclariment quedo a la vostra disposició. Salutacions,”

NOUS IMPORTS

Noves taxes i nous preus Actualment a l’EIC, es paga el preu aprovat per Generalitat + la taxa. En aquesta Llei, s’estableix una taxa :

INSPECCIÓ, RESPONSABILITAT I SANCIONS

Inspecció

Responsabilitats Responsables del compliment de la llei:

Sancions En funció de la gravetat de la infracció : Lleu : fins a 5.000 eur Greu : entre 5.001 i 100.000 eur Molt greu : entre 100.001 i 1.000.000 eur

Sancions A efectes exemple :

NOTA FINAL No es una modificació normativa. Es una modificació del tràmit. Els documents acreditatius son els mateixos. El número d’inscripció en lloc d’anar al CIEBT, va en un full apart (DR). El titular pot estar mal assessorat o caure en parany. La “picaresca” no necessariament s'incrementarà. S’ha de guardar la documentació 5 anys (ITC 03 7j de RBT) i s’han de vigilar les dates dels documents per tal de que siguin conseqüents. De les revisions i els manteniment son responsables els titulars. Del instal·lador el fer-les, si es el mantenidor.