La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Àrea de Docència / SGA IMPLANTACIÓ MILLORES CAMPANYA MÀSTER

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Àrea de Docència / SGA IMPLANTACIÓ MILLORES CAMPANYA MÀSTER"— Transcripción de la presentación:

1 Àrea de Docència / SGA IMPLANTACIÓ MILLORES CAMPANYA MÀSTER
febrer 2016 Àrea de Docència / SGA IMPLANTACIÓ MILLORES CAMPANYA MÀSTER CURS

2 OBJECTIU DEL PROJECTE 1. Facilitar els processos de preinscripció, accés, admissió i matrícula als futurs estudiants. 2. Facilitar la gestió a les unitats implicades en el desenvolupament dels processos. 3. Facilitar a les coordinacions/Comissions Acadèmiques el procés d’admissió dels candidats. 4. Contribuir amb les mesures implantades, a incrementar el nº d’estudiants matriculats de Màster, i augmentar la satisfacció dels participants.

3 MILLORES MÉS SIGNIFICATIVES
Preinscripció Actualització de la caràtula i del formulari. Enllaç des del formulari a informació sobre convocatòries de beques i ajuts. El candidat pujarà la documentació a un gestor documental, on també accediran la Secretaria, l’OAM i el Coordinador per consultar-la. Accés Reducció de la documentació a presentar. Flexibilització dels requisits dels documents (legalització, traducció).

4 MILLORES MÉS SIGNIFICATIVES
Admissió Cada centre/Màster acordarà si les admissions les pot portar a terme directament el Coordinador sense convocar cada vegada la Comissió Acadèmica del Màster, o prefereix mantenir les reunions de la Comissió Acadèmica. S’elimina haver d’elaborar una acta després de cada sessió per admetre candidats. Sols s’elaborarà una al final del procés quan, com a mínim, es reunirà la Comissió Acadèmica. Introducció del concepte Admissió acadèmica, i l’assignació d’un estat d’admissió per part de la Secretaria en funció de la presentació dels documents exigits i el compliments dels requisits. Implantació d’un Estat que comporta l’Accés a matrícula, condicionada quan la documentació no compleix tots els requisits, però s’ha de formalitzar la matrícula per diverses causes.

5 MILLORES MÉS SIGNIFICATIVES
Comunicació Preparació de comunicacions automàtiques davant les diverses situacions que es donen en el desenvolupament dels processos. Organització de la gestió de consultes de les persones interessades en cursar un màster.

6 Esquema del procediment de funcionament de gestió: preinscripció, accés i admissió Màster

7 Esquema del procediment de funcionament de gestió: preinscripció, accés i admissió Màster

8 Esquema del procediment de funcionament de gestió: preinscripció, accés i admissió Màster

9 Esquema del procediment de funcionament de gestió: preinscripció, accés i admissió Màster

10 Esquema del procediment de funcionament de gestió: preinscripció, accés i admissió Màster

11 Gràcies per la vostra atenció.
Àrea de Docència / SGA


Descargar ppt "Àrea de Docència / SGA IMPLANTACIÓ MILLORES CAMPANYA MÀSTER"

Presentaciones similares


Anuncios Google