La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

La Direcció queda habilitada per:

Presentaciones similares


Presentación del tema: "La Direcció queda habilitada per:"— Transcripción de la presentación:

1 DECRET D'AUTONOMIA DE CENTRES O COM FER D'UN CENTRE PÚBLIC UNA EMRPESA PRIVADA.

2 La Direcció queda habilitada per:
Definir i canviar el projecte educatiu del centre. Establir els criteris pedagògics. Variar la distribució de les àrees i matèries per cicles o cursos. Constituir un «consell de direcció». Encarregar funcions de gestió, coordinació i docència, que el professorat tindrà l’obligació d’assumir.

3 La Direcció queda habilitada per:
Proposar requisits de titulació i capacitació respecte a determinats llocs de treball docent a proveir pel concurs de trasllats general. Proposar llocs de treball docents amb perfil singular a proveir mitjançant concurs específic i intervenir en la selecció dels mateixos. Definir els perfils professionals dels llocs d’especial responsabilitat que donen suport als òrgans de govern a proveir per provisió especial i intervenir en el procés de selecció.

4 La Direcció queda habilitada per:
Imposar sancions disciplinàries per faltes lleus del personal del centre. Nomenar directament el personal interí docent per cobrir substitucions temporals. Contractar operacions de tresoreria per finançar el dèficit temporal de recursos financers. Llogar les instal·lacions i material del centre per buscar fonts externes de finançament. Intervenir en l’avaluació del professorat amb conseqüències tant en el concurs de trasllats com en la seva promoció professional i a la nòmina.

5 El centre educatiu Cada centre ha d’aprovar el seu Projecte Educatiu on fixa la identitat del centre. El Projecte Educatiu es concreta a través del “Projecte de Direcció”. El projecte educatiu ha d’incloure «els indicadors de progrés» relatius a resultats o rendiments acadèmics.

6 El centre educatiu Els recursos del centre aniran en funció DE L'AVALUACIÓ D'AQUESTS INDICADORS DE PROGRÉS: aprovats/suspesos? L’avaluació del centre pot portar a obtenir la qualificació de «centre de referència educativa». Una mena de centre “pata negra” amb privilegis respecte els demés.

7 Condicions laborals Quan un professor/a porti dos anys en el mateix centre, els resultats de l’avaluació externa del centre constituiran un factor més en el seu propi procés d’avaluació, promoció i remuneració (graus). El centre (PE concretat pel PD) podrà prendre decisions sobre la plantilla definint perfils singulars a determinats llocs de treball. Aquests llocs seran proveïts a través d’un concurs específic, en el que hi podrà haver entrevista personal.

8 Condicions laborals Per proveir els llocs de treball d’especial responsabilitat que donen suport als òrgans de govern s’emprarà «la provisió especial» per al professorat no destinat al centre.

9 Condicions laborals Les normes d’organització i funcionament seran formulades per l’equip directiu i aprovades pel Consell Escolar: El ROC, reglament orgànic de centre, queda derogat.

10 T'AGRADA?

11


Descargar ppt "La Direcció queda habilitada per:"

Presentaciones similares


Anuncios Google