La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Preinscripció a la UPF Curs 2017/18

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Preinscripció a la UPF Curs 2017/18"— Transcripción de la presentación:

1 Preinscripció a la UPF Curs 2017/18
Vicerectorat de Projectes per a la Docència Unitat de Projectes, Estudis i Qualitat Juliol 2017

2 Preinscripció a la UPF. 2017-18
A l’hora d‘analitzar la pre-inscripció ens fixem en els següents indicadors: Demanda en 1ª opció a la Universitat, tant als centres integrats com als adcrits, i al Sistema Universitari Públic Català (SUPC) Ràtio Demanda en 1ª opció sobre oferta de places de nou accés Nota de tall Nota mitjana d’accés dels estudiants assignats a la Universitat La informació relativa a la demanda en 1ª opció, les notes de tall i les d’accés la proveeix l’Oficina d'Accés a la Universitat.

3 Preinscripció a la UPF. 2017-18 Demanda en 1ª opció
Demanda en 1a opció al grup UPF Pel curs la demanda en primera preferència als centres del Grup UPF arriba al seu màxim històric amb sol·licituds, 860 més que el curs passat, un 14,6% més. L’augment se centra bàsicament als estudis integrats, en els quals la demanda en primera opció ha augmentat globalment quasi un 20%, degut principalment a que les 837 sol·licituds per estudiar Medicina (sense Medicina l’increment hauria estat de l’1,3%). Als centres adscrits, la demanda ha disminuït quasi el 3%.

4 Preinscripció a la UPF. 2017-18 Demanda en 1ª opció
Demanda en 1a opció al Sistema Universitari Públic Català A nivell de sistema públic català, la demanda en primera opció torna a disminuir, si bé lleugerament (-0,6%). En totes les universitats disminueix la demanda en primera opció -disminució que oscil·la des del 2,3% de la UdL fins el 5,7% de la URV-; excepte a la UPF, que ja hem vist que ha incrementat en un 14,6%, i a la UPC, que ho ha fet el 4,5%. En aquestes dades s’inclou les universitats públiques i els seus centres d’adscripció.

5 Preinscripció a la UPF. 2017-18
Ràtio Demanda en 1ª opció / Oferta de places El rati D/O en els estudis integrats és de 2,22, la més elevada de l’era dels graus, si bé sempre ha anat oscil·lant entorn el 2. Entre els estudis hi ha molta variabilitat. La relació d’estudis amb més demanda es manté molt estable, igual que els estudis en els quals la demanda en primera opció no supera l’oferta. És important que des de cada UCA es faci la valoració de la situació dels seus estudis.

6 Preinscripció a la UPF. 2017-18 Nota de tall i nota mitjana d’accés
La nota de tall és molt alta en la majoria dels estudis, en el 61% superior a 9 (sobre 14), si bé hi ha 4 estudis amb una nota de tall de 5. La nota mitjana d’accés dels assignats al mes de juny és superior a 11, en més de la meitat dels estudis, i en el 90% és superior a 9, fins i tot en alguns on la nota de tall era de 5.

7 Preinscripció a la UPF. 2017-18
Valoracions globals: La demanda per estudiar a la UPF augmenta, mentre que la demanda per estudiar al SUPC disminueix. La ràtio D/O de la UPF als centres integrats és de 2,22 - més de dues sol·licituds per plaça oferta-, la més alta de la història dels graus. Els estudiants que accedeixen a la UPF ho fan amb una nota d’accés molt alta: en el 90% dels estudis és superior a 9, entre els quals alguns on la nota de tall és de 5. El 67% dels estudiants té una nota d’accés superior a 10. CONCLUSIÓ: A la UPF hi arriben estudiants molt ben preparats a qui probablement se’ls pot exigir més.

8 GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ

9


Descargar ppt "Preinscripció a la UPF Curs 2017/18"

Presentaciones similares


Anuncios Google