La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS"— Transcripción de la presentación:

1 PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
PROPOSTES Curs 2014/15 Escola: ESTEL

2 PROPOSTA 1: PLAÇA MAJOR DE LA CIUTAT DE VIC
La plaça Major de Vic, està considerada Bé cultural d'interès nacional (BCIN). Són els béns més rellevants del patrimoni cultural català, declarats per l'Administració de la Generalitat, que els ha d'inscriure al Registre de Béns Culturals d'Interès Nacional. Pel que fa al patrimoni arquitectònic, es classifiquen en: monument històric, conjunt històric, jardí històric i lloc històric.

3 PROPOSTA 1: CONSTRUCCIÓ DE NOVA RAMPA DAVANT DEL MERMA
La proposta respon al DECRET 135/1995, de 24 de març, de desplegament de la Llei 20/1991, de 25 de novembre, de promoció de l'accessibilitat i de supressió de barreres arquitectòniques, i d'aprovació del Codi d'accessibilitat · Actualment: existeixen 2 accessos a la part sud per passar de la zona enllosada al paviment de sorra · Proposta: crear accés adaptat al costat nord-est, davant del Merma

4 PROPOSTA 1: CONSTRUCCIÓ DE NOVA RAMPA DAVANT DEL MERMA
Rampa existent d’accés zona sud-est (davant l’ajuntament)

5 PROPOSTA 1: CONSTRUCCIÓ DE NOVA RAMPA DAVANT DEL MERMA
Zona futura rampa d’accés zona nord-est (davant del Merma) Actuacions: Substitució de 3 m2 de llosa natural tipus centelles graonada per peces buixardades col·locades amb pendent. Col·locació d’encintat de marbre blanc a la part superior.

6 PROPOSTA 2: INSTAL·LACIÓ DE NOUS JOCS ADAPTATS A DOS PARCS INFANTILS
· 2.1: Parc de la Bassa dels Germans Maristes · 2.2: Parc del Josep Maria Sert PLAÇA MAJOR

7 PROPOSTA 2.1: NOU JOC ADAPTAT AL PARC INFANTIL BASSA DELS GERMANS MARISTES
Estat actual del parc del germans Maristes

8 PROPOSTA 2.1: NOU JOC ADAPTAT AL PARC INFANTIL BASSA DELS GERMANS MARISTES
· Aquest parc el va dissenyar l’arquitecte Fonollà l’any 1997 seguint les directrius per jocs adaptats. Va ser el primer parc adaptat a la ciutat de Vic, i també el primer a incorporar el paviment tou de lloses de cautxú. · Zona de sauló: Nova ubicació pel gronxador

9 PROPOSTA 2.1: NOU JOC ADAPTAT AL PARC INFANTIL BASSA DELS GERMANS MARISTES
·Instal·lació d’estructura amb gronxador adaptat. ·en el parc en qüestió l’instal·larem sobre paviment de sauló pel compliment de la normativa europea UNE-EN 1177:1998 “Revestiments de les superfícies de les àrees de joc absorvidores d’impactes. Requisits de seguretat i mètodes d’assaig”.

10 PROPOSTA 2.1: NOU JOC ADAPTAT AL PARC INFANTIL BASSA DELS GERMANS MARISTES
·Dimensions del joc infantil: 4,12m x 1,97m x 2,30m d’alçada ·Dimensions de la zona d’impacte: 7,33m x 3,025m · Pressupost del gronxador: 2.100,00 euros (iva inclòs)

11 PROPOSTA 2.2: NOU JOC ADAPTAT AL PARC INFANTIL DEL JOSEP MARIA SERT
Estat actual del parc Josep Maria Sert

12 PROPOSTA 2.2: NOU JOC ADAPTAT AL PARC INFANTIL DEL JOSEP MARIA SERT
· En el parc del patufet inaugurat el 7 de setembre del 2013, i dissenyat per la ninotaire Pilarín Bayés. · Zona de praderia: Instal·lació del gronxador a l’interior de l’àrea de jocs existent. (Caldrà desplaçar el balancí).

13 PROPOSTA 2.2: NOU JOC ADAPTAT AL PARC INFANTIL DEL JOSEP MARIA SERT
·Instal·lació d’estructura amb gronxador adaptat. ·En el parc en qüestió l’instal·larem sobre paviment de sauló pel compliment de la normativa europea UNE-EN 1177:1998 “Revestiments de les superfícies de les àrees de joc absorvidores d’impactes. Requisits de seguretat i mètodes d’assaig”.

14 PROPOSTA 2.2: NOU JOC ADAPTAT AL PARC INFANTIL DEL JOSEP MARIA SERT
·Dimensions del joc infantil: 4,12m x 1,97m x 2,30m d’alçada ·Dimensions de la zona d’impacte: 7,33m x 3,025m · Pressupost del gronxador: 2.100,00 euros (iva inclòs)

15 PROPOSTA 2: NOUS JOCS ADAPTATS ALS PARCS INFANTILS DESCRITS ANTERIORMENT
· Aprofitarem per instal·lar a ambdós parcs un gronxador per a nens de 0 a 3 anys, a la mateixa estructura del joc adaptat. Per donar resposta a una de les peticions reiterades per part dels usuaris dels parcs. I per fomentar, també, més la inclusió en les àrees de joc. · El cost extra s’assumirà des de les partides de manteniment de parc infantils de la ciutat. Cost estimat 800,00 euros.

16 PRESSUPOST RESUM PER L’EXECUCIÓ DE LES PROPOSTES
PROPOSTA 1: CONSTRUCCIÓ DE NOVA RAMPA DAVANT DEL MERMA: ,00 euros PROPOSTA 2.1: NOU JOC ADAPTAT AL PARC INFANTIL BASSA DELS GERMANS MARISTES ,00 euros PROPOSTA 2.2: NOU JOC ADAPTAT AL PARC INFANTIL DEL JOSEP MARIA SERT ,00 euros TOTAL: ,00 euros * Els preus d’aquest pressupost ja contemplen l’IVA corresponent i la mà d’obra del personal que farà tots els muntatges. Aquests muntatges es faran amb personal de manteniment del nostre ajuntament. L’import sobrant (3.800,00 euros) el podem aplicar a complementar, amb algun altre joc adaptat, el parc infantil dels germans maristes o amb l’adaptació d ‘algun espai més de la nostra ciutat.


Descargar ppt "PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS"

Presentaciones similares


Anuncios Google