La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Formació de títols propis

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Formació de títols propis"— Transcripción de la presentación:

1 Formació de títols propis
Àrea d’Afers Acadèmics, 29/01/2016

2 Formació de títols propis – AAA: Estats
Estats de tramitació dels títols propis: PA – Pagada VA – Pendent de validació del pagament de l’abonaré (ha d’arribar per remesa) PI – Pendent d’impressió (quan es valida pel fedatari) EI – Enviat a impremta (quan es genera el fitxer XML de tramesa a imprema) SI – Sol·licitud Impresa (quan es carrega el fitxer XML de recepció d’impremta) PE – Pendent d’entrega (quan es fa la tramesa de títols a centres) RE – Títol recollit per l’estudiant NA – No acceptat per estudiant

3 Formació de títols propis – AAA: Liquidació
Manteniments previs: Cal tenir definit el càrrec que signa el document de la liquidació: Fedatari (96) Gestió de la sol·licitud: Una vegada s’ha enregistrat la sol·licitud de títol i es troba en estat PA – Pagada, s’han de validar les sol·licituds pel fedatari del centre. La validació del fedatari deixarà les sol·licituds en estat PI – Pendent d’Impressió, l’estat en què ja es pot generar el fitxer per enviar a impremta les dades.

4 Formació de títols propis – AAA: Sol·licitud
Manteniments previs: Cal definir els càrrecs que apareixen a la sol·licitud (veure paràmetre 201) on signa el càrrec 70 (director escola). Cal definir els càrrecs que apareixen al títol (en funció del model de títol) (AAA tenim el 70 director i 71 administrador) Cal tenir definida la forma de pagament associada a l’activitat acadèmica TIT. (manteniment forma de pagament per activitat acadèmica) Cal tenir definit el codi de títol i està com a sol·licitable (manteniment de títols)

5 Formació de títols propis – AAA: Sol·licitud
Gestió de la sol·licitud: Una vegada s’ha enregistrat la sol·licitud de títol i es paga la taxa acadèmica del títol, la sol·licitud queda en estat PA – Pagada S’han de validar les sol·licituds pel fedatari del centre. I quedaran en estat PI – Pendent d’impressió En aquest estat ja es pot generar el fitxer per enviar a impremta les dades amb XML.

6 Formació de títols propis – AAA: Tramesa impremta
Generació de fitxers: Es genera el fitxer XML per enviar a SIGNE. Veure en l’exemple la informació que es tramet a SIGNE. Aquest XML es pacta amb el proveïdor informàtic en funció del model que es tramet a SIGNE

7 Formació de títols propis – AAA: Tramesa a impremta
Exemple de model de títol propi: Cal preparar el model en document establint els camps variables on s’omple la informació del que variarà en funció de l’estudiant. Cal preparar el model amb els textos que no varien Exemple de XML de recepció de SIGNE: - Cal pactar l’XML que es rep de SIGNE. - La recepció del fitxer XML modifica l’estat del títol a SI automàticament

8 Formació de títols propis – AAA: Paràmetres
Definició de Paràmetres a l’aplicació de títols: 201 Nom del càrrec que signa instància de títols propis 212 Càrrec que apareix a la capçalera del CST títols propis 213 Nom del càrrec de la capçalera del CST títols propis 214 Càrrec que signa el CST títols propis 215 Nom del càrrec que signa el CST de títols propis 131 Nom del càrrec de la capçalera de liquidació fedatari que signa document (96) 132 A qui va dirigit la liquidació del fedatari (al 97)

9 Formació de títols propis – AAA: Paràmetres
Definició de Paràmetres a l’aplicació de títols: 133 A qui va dirigit la liquidació del fedatari (al 97). 136 Signatura de notificació recollida del títol 137 Signatura de notificació recollida del títol 182 Càrrec del llistat d’enviament de títols (ja no ho fem servir) 183 Nom del càrrec del llistat d’enviament de títol (ja no ho fem servir) >500 Càrrec que s’envia al fitxer de títols propis. Tenim definit el 70 Persona que signa anvers títols propis i 71 Persona que signa el revers de títols propis

10 Formació de títols propis – AAA: manteniments de càrrecs
Els càrrecs es defineixen a nivell de centre. (veure manteniment de càrrecs de dades fixes) Els noms dels càrrecs es defineixen a nivell de centre (veure manteniment de persones càrrecs a dades fixes)

11 Formació de títols propis – AAA: manteniments de models
Exemples de models de títols propis definits a Sigma: Din- A3 horitzontal Din- A4 vertical Intermig vertical Es defineix el número de document = 501, i s’associa als càrrecs que apareixen en el XML (càrrec 70,71)

12 Formació de títols propis – AAA: manteniments de tipus de títol
Definició de manteniment del codi de tipus de títol: Cal crear el codi de tipus de títol amb associació del model de document i la taxa administrativa. Exemples: 36 Certificat Aptitud Pedagogia (Din-A3 horitzontal) 34 Certificat de Menció (Din-A4 vertical) 30 Graduat Superior (Intermig vertical)

13 Gràcies per la vostra atenció
Àrea d’Afers Acadèmics, 29/01/2016


Descargar ppt "Formació de títols propis"

Presentaciones similares


Anuncios Google