La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Reunió amb centres adscrits

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Reunió amb centres adscrits"— Transcripción de la presentación:

1 Reunió amb centres adscrits
4 de juliol de 2017

2 Liquidació de matrícula Escoles Adscrites
Recopilació de dades del curs actual Establiment dels imports que les Escoles Adscrites han d’ingressar a la UAB. Recollida d’informació i documentació perquè la UAB pugui fer les reclamacions posteriors (MEC i DGU). Dades complementàries cursos anteriors LIQUIDACIÓ ECONÒMICA RECOLLIDA DOCUMENTACIÓ

3 Liquidació de matrícula Escoles Adscrites
Quins canvis hem d’introduir i per què: La UAB ha hagut d’emetre la factura de la liquidació abans de finalitzar l’any. (és un requisit legal a efectes comptables) Què podem fer: Simplificar fins on sigui possible. Caldrà enviar les dades de matrícula abans del dia 20 d’octubre. Com ho farem: Simplificant el procés de la tramesa inicial de dades. Les Escoles Adscrites hauran d’enviar un fitxer excel semblant al que fem servir fins ara, però només amb dades directes, sense cap mena de càlculs.

4 Liquidació de matrícula Escoles Adscrites
Alguns aclariments de com aplicarem el càlcul del cànon: Què és la tutela acadèmica (cànon)? És un percentatge sobre el preu que paga l’alumne a la Universitat, directament o a través del centre. En el nostre cas es fa a traves de l’escola, que és qui ho ha d’ingressar a la UAB. Fixat pel Decret de preus. Sobre quin preu es calcula? Sobre el preu per crèdit que pagaria l’alumne si estudiés el mateix estudi a un centre propi (curs de referència 2011/12).

5 Liquidació de matrícula Escoles Adscrites
Aplicació de descomptes i liquidació de la tutela: Altres gratuïtats: Només s’ha d’aplicar sobre la tutela, que és el que compensa la DGU. Família Nombrosa (General): Els alumnes han de gaudir del descompte sobre el preu del 17/18, però el MEC compensa a preu del curs 11/12, amb un increment de l’1 % (sense canvis respecte del curs passat). Matrícules d’Honor de Batxillerat i matrícules d’honor del curs anterior. A la liquidació el descompte es farà sobre la tutela. L’aplicació als alumnes d’un descompte més elevat és potestat de l’escola adscrita. Beques Règim General. Als alumnes se’ls aplica el descompte del preu del curs 11/12, amb un increment de l’1 %, que és el que recuperem.

6 Gràcies per l’atenció.


Descargar ppt "Reunió amb centres adscrits"

Presentaciones similares


Anuncios Google