La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Nom legal de l’empresa candidata: Adreça: Població: Barberà del Vallès

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Nom legal de l’empresa candidata: Adreça: Població: Barberà del Vallès"— Transcripción de la presentación:

1 Nom legal de l’empresa candidata: Adreça: Població: Barberà del Vallès
Empleni la informació sol·licitada amb lletra Verdana 13, i Interlineat senzill Nom legal de l’empresa candidata: Adreça:          Població:      Barberà del Vallès Tel:    Fax:       Web: Activitat: Deixi l’opció que defineix l’activitat de la seva empresa Industrial – Comercial - Serveis Any de creació: Any implamentació a BdV: Núm. de treballadors: Capital: Deixi l’opció que defineix el capital de la seva empresa Nacional - Estranger Representant: Sr./ Sra. Càrrec: Breu explicació de la trajectòria empresarial: Breu explicació de l’activitat/acció a ser reconeguda:

2 Empleni la informació sol·licitada amb lletra Verdana 13, i Interlineat senzill
Identificació i exposició dels mèrits aportats: (Dels mèrits exposats en les bases de la convocatòria, identificar quin o quins aporta l’empresa en aquesta edició i exposar les accions pertinents a cada mèrit desenvolupat)

3 Empleni la informació sol·licitada amb lletra Verdana 13, i Interlineat senzill
Identificació i exposició dels mèrits aportats: (Dels mèrits exposats en les bases de la convocatòria, identificar quin o quins aporta l’empresa en aquesta edició i exposar les accions pertinents a cada mèrit desenvolupat)

4 DECLARACIÓ RESPONSABLE
Empleni la informació sol·licitada amb lletra Verdana 13, i Interlineat senzill DECLARACIÓ RESPONSABLE El/la representant de la persona jurídica declara de forma responsable que l’empresa candidata: - Disposa de l'escriptura de constitució de la societat i/o de la inscripció dels seus estatuts en el Registre mercantil o al registre corresponent, si s'escau . - Ha atorgat a la persona sotasignat facultats de representació de l'empresa, d'acord amb l'escriptura notarial corresponent inscrita al registre mercantil o al registre corresponent, si s'escau. - Complir amb la normativa sobre integració laboral de persones amb discapacitat, prevenció de riscos laborals, d'assetjament sexual i sobre política lingüística. - Complir les obligacions tributàries davant l'Estat i la Generalitat de Catalunya i les obligacions davant la Seguretat Social. - No ha estat sancionada, per resolució ferma per l'incompliment de qualsevol obligació legal o reglamentària, o si han estat sancionades, hagin aplicat les mesures correctores previstes i abonat les quantitats requerides per aquest concepte. Complir qualsevol altra obligació legal o reglamentària que els pugui afectar. El/la representant sotasignant ha llegit i acceptat les bases de participació publicades a la web dels premis i n’està al corrent i accepta les condicions. PROTECCIÓ DE DADES Els candidats als reconeixements empresarials donen el seu consentiment a que les dades facilitades siguin tractades de forma confidencial, d’acord amb la política de seguretat i privacitat de la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), amb la finalitat de dur a terme l’activitat pròpia de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i sempre dintre dels lícits objectius de l’entitat. SEGELL I SIGNATURA DE LA PERSONA REPRESENTANT ,a de de________


Descargar ppt "Nom legal de l’empresa candidata: Adreça: Població: Barberà del Vallès"

Presentaciones similares


Anuncios Google