ETC1 1er parcial Resultats enquestes Anàlisi de resultats Accions a prendre.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
A FAST ALGORITHM FOR DNA SEQUENCES.
Advertisements

Diseño instructivo y presentación de plantillas en la plataforma institucional de apoyo a la docencia Magdalena Pilar Andrés Romero. Unidad de Tecnologías.
Espacio web con una estructura hipertextual de páginas referenciadas en un menu lateral, donde varias personas /autoras elaboran contenidos de manera.
R esultados de la e valuación del p royecto del c urso p iloto de 2º de a dministración y d irección de e mpresas p rimer c uatrimestre.
R esultados de la e valuación del p royecto del c urso p iloto de 2º de r elaciones l aborales p rimer c uatrimestre.
BLOG Espacio web donde su autor/es escribe cronológicamente artículos (post) y los lectores dejan sus comentarios. Fáciles de crear (plantillas, inserción.
El deber de estudiar Derechos y Deberes de los Estudiantes
Sabemos que los exámenes son una fuente de ansiedad, ya que pueden determinar, en gran medida, si eres admitido en una escuela, apruebas una materia, te.
C.Barrado, I. Gallego, M. Valero Report UPC-DAC
UPC Experiencias con el SEEQ en EC1 Los profes de EC1 (David López) Jornades de Docència del DAC.
CURSO PREUNIVERSITARIO 01/2012 AULA A32N
Apuntes.
Prácticas de laboratorio Estructura de Datos y de la Información Juan Ramón Pérez Pérez
¿Para qué (nos) sirven las encuestas docentes? Miguel Valero.
Presentación de Creatividad y Resolución de Problemas en T. I. José Onofre Montesa Andrés Universidad Politécnica de Valencia Escuela Superior de Informática.
TECNOLOGÍA DE COMPUTADORES CURSO 2009/10. PRESENTACIÓN DE LA ASIGNATURA.
LA PREPARACIÓN Y PRESENTACIÓN DE EXÁMENES
Colegio de Bachilleres Plantel “13” Xochimilco-Tepepan Asignatura: Tics ll Profesora: Gabriela Pichardo Tema: ¿Cómo mejorar mi rendimiento académico? Organizar.
R esultados de la e valuación del p royecto del c urso p iloto de 3º de a dministración y d irección de e mpresas p rimer c uatrimestre.
Jaén, 2005 Opinión del alumnado sobre la actuación docente del profesorado Universidad de Jaén.
Almería, 22 de octubre de 2005 Opinión del alumnado sobre la actuación docente del profesorado Universidad de Almería.
Microsoft Excel Clase 10 Tablas Dinámicas.
1ª REUNIÓN GENERAL DE PADRES
R esultados de la e valuación del p royecto del c urso p iloto de 1º de v eterinaria p rimer c uatrimestre.
Cicle Superior MARISTES VALLDEMIA Quin camí hem fet fins que hem arribat aquí? PRIMERA FASE: CURSET PER MESTRES INFANTIL I PRIMÀRIA (04-05) SEGONA FASE:
RESULTADOS DE LA EVALUACIÓN DEL PROYECTO DEL CURSO PILOTO DE 1º DE ADMINISTRACIÓN Y DIRECCIÓN DE EMPRESAS SEGUNDO CUATRIMESTRE.
Pràctica 17 Reflexions Maria Gisbert, Llorenç Godia, Mariona Kiskeri i David González.
R esultados de la e valuación del p royecto del c urso p iloto de 2º de V eterinaria p rimer c uatrimestre.
R esultados de la e valuación del p royecto del c urso p iloto de 2º de a dministración y d irección de e mpresas p rimer c uatrimestre.
R esultados de la e valuación del p royecto del c urso p iloto de 2º de i nformática p rimer c uatrimestre.
R esultados de la e valuación del p royecto del c urso p iloto de 1º de a dministración y d irección de e mpresas p rimer c uatrimestre.
BACHILLERATO PARA ADULTOS
Activitat CALCULA: ESPORT MASCULÍ I ESPORT FEMENÍ Observatori Crític de l’Esport Autora: Susanna Soler i Prat INEFC Barcelona.
Grupo de Español 7 de Feb, ¿Quiénes somos? Un grupo organizado por estudiantes para practicar español Nivel: A2---B1 Hablar y compartir cosas que.
Horario de Estudio y Estilos de Aprendizaje
INTRODUCCIÓ A L’ELECTRÒNICA PRÀCTIQUES D’ELECTRÒNICA BÀSICA. I.E.S. ENRIC VALOR PEGO.
RESULTADOS DE LA EVALUACIÓN DEL PROYECTO DEL CURSO PILOTO DE 1º DE VETERINARIA PRIMER CUATRIMESTRE.
TECNICAS PARA MEJORAR EL ESTUDIO (Y EL RENDIMIENTO ACADEMICO)
Interpretació estadística dels indicadors de centre
TÉCNICAS DE ESTUDIO MTRA. ROCÍO LIMÓN AGUILAR
¡BIENVENIDAS! Matemáticas 2º ESO.
R esultados de la e valuación del p royecto del c urso p iloto de 2º de V eterinaria p rimer c uatrimestre.
DEPARTAMENTO DE ORIENTACIÓN
COLEGIO DE BACHILLERES PLANTEL 13 XOCHIMILCO-TEPEPPAN ASIGNATURA: TIC II PROFESOR: Gabriela Pichardo TEMA: “¿Cómo mejorar mi rendimiento académico? Organiza.
Departamento de español Estructura Selectividad Fase General (obligatoria) Convalidación A levels Fase Específica (voluntaria) Subir nota Ponderaciones.
Grup ABACV Consultor: Jordi Solsona Puig ANÀLISI DE L’EINA GOOGLE.DOCS EN ENTORNS EDUCATIUS.
Paul Ely Presentación Asignatura Creatividad y Resolución de problemas en T.I. Jose Onofre Montesa Andrés
SALUT I ESCOLA IES LLANÇÀ Josep Santos Infermer ABS Llançà.
Generalitat de Catalunya Departament d’Educació IES El Castell Departament de tecnologia Coeducació: promoure una educació que potenciï la igualtat real.
CÓMO ESTUDIAR CASTELLANO: LENGUA Y LITERATURA. SIEMPRE HAY QUE REPASAR... HAY QUE ATENDER EN CLASE. LAS PREGUNTAS DE LOS EXÁMENES SE BASAN EN LO EXPLICADO.
El portafoli d'aprenentatge de l’estudiantat
IES PUIG DE SA FONT “NECESSITATS CENTRE”
AVALUAR-QUALIFICAR PER COMPETÈNCIES
ELS PLANS D’ACCIÓ TUTORIAL A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA
Què hem estat fent aquests anys?
3 Ara proposeu el portafoli a la vostra assignatura (2,5 h) presencials (4 h de treball fora de l’aula (presentació de resultats a l’Atenea 6 de març.
GAUDÍ I LES SEVES MERAVELLES!
Què és la jornada contínua escolar
Eines d’internet per al professorat d’EOI.
L’ACCIÓ TUTORIAL A LA FORMACIÓ PROFESSIONAL
L’handbol a l’escola - Jornada de formació -
El portafoli d'aprenentatge de l’estudiantat
Resultats de l’Estudi 1Q 1R ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D’ENGINYERIA Curs Grau d’Eng.Elèctrica Grau d’Eng.Electrònica Ind. i Automàtica Grau d’Eng.Informàtica.
COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN LA TASCA EDUCATIVA
Què passa amb ’examen final?
INFORMÀTICA BÀSICA 1r ESO curs
Curs Presentació Assignatura
Llengua catalana i literatura
BONES PRÀCTIQUES MODELS D’ÚS DIDÀCTIC DE LES TICS
El portafoli d'aprenentatge de l’estudiantat
Transcripción de la presentación:

ETC1 1er parcial Resultats enquestes Anàlisi de resultats Accions a prendre

Resultats enquestes Entorn del examen i del grup. Positiu –Hi ha una intenció de presentar-se i la gent es presenta. –Som un grup perfectament normal. PreguntaSíNo%Sí ¿Tenías pensado presentarte al examen?28197% ¿Te has presentado al examen?26390% ¿Es la primera vez que cursas la asignatura?21872%

Resultats enquestes PreparacióPositiu –Es fan exercicis (hauria de ser casi el 100%) –Es consulten les dubtes amb el companys. Aspectes a millorar –Mantindre un ritme d’estudi més constant. –Consultar més al professor. PreguntaSíNo%Sí ¿Has llevado la asignatura al día (estudiar a lo largo del curso)?121741% ¿Has realizado los ejercicios propuestos?22776% ¿Has consultado las dudas con tus compañeros/as?25486% ¿Has consultado las dudas en tutorías con el profesor?72224%

Resultats enquestes Continguts. –Valoració de dificultat dels temes. –1: molt difícil. –5: molt fàcil. Resultats. –No tant relacionats amb la valoració.

Resultats enquestes Factors: 1: molt negatiu, 5: molt positiu. No hi ha aspectes destacats tant com a positius com a negatius.

Resultats enquestes Comentaris més habituals Opinión (sobre causas del fracaso)Repeticiones Examen más difícil que los de años anteriores7 Cambios en los formatos de examen (más corto)5 Estudiar más3 Llevar la asignatura al día3 Más ejercicios/exámenes resueltos3 Examen más difícil que los ejercicios2 Nervios Más fuentes de información Transparencias Horarios de tutorías compatibles Más horas de clase de teoría Preparación mejor de las clases (profesor) Comprensión de los temas Hacer más ejercicios Demasiada materia Especificar más la materia Clases largas Compañeros hablando

Dependents de la assignatura Dependents del alumnes Anàlisi de resultats CausaActuació Duració examen Variar el temps. Poques possibilitats Nivell examen Baixar nivell. Poques possibilitats Més exercicis resolts Ampliació o recopilacions web o similars Massa matèria Plans d’estudis. Poques possibilitats CausaActuació Estudiar més Organització. Portar la assignatura al dia Seguiment del estudi. Companys parlant Millorar comportament NervisICE

Anàlisi de resultats Dependents del professor CausaActuació Comprensió dels temes Millorar la preparació i les explicacions. Fer més exercicis Ús d’exemples. Organització de les sessions. Control d’exercicis. Sessions llargues Fer xicotets descans a l’aula. Intermedis controlats. Control del temps. Transparències Més ús de la pissarra. Transparències amb comentaris. Horaris de tutories Horaris variables: cita prèvia. Tutories de grups. Tutories periòdiques.

Accions On incidir? Diferents parcials: condicions diferents 1er parcial2on parcial

Accions: 1er parcial Amb docència ja donada. –Tutories específiques del 1er parcial. –Simulacres d’examen del 1er parcial. –Revisió d’exercicis Tantes oportunitats com exàmens del segon parcial. –Organització per a estudiar. –Estratègia si se té més de 4 punts. Pujar nota o compensar.

Accions: 2on parcial Sessions –Major ordre a classe: silenci. –Intermedi sense descans (les normes són les normes). Metodologia docent –Preparació de les sessions. Planificació del curs en funció de les transparències. –Puntualitat compartida (alumnes i professor) –Més exemples i exercicis de més nivell. –Major ús de la pissarra. –Organització de les sessions.

Accions: 2on parcial Tutories –Horari lliure: cita prèvia Correu: Telèfon: ext A classe. –Tutories temàtiques Exercicis més avançats. Resum i repàs de temes. Altres –Bibliografia.