La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Pràctica 17 Reflexions Maria Gisbert, Llorenç Godia, Mariona Kiskeri i David González.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Pràctica 17 Reflexions Maria Gisbert, Llorenç Godia, Mariona Kiskeri i David González."— Transcripción de la presentación:

1 Pràctica 17 Reflexions Maria Gisbert, Llorenç Godia, Mariona Kiskeri i David González

2 IMATGE

3 UBUNTU Ubuntu: Aplicació gratuïta destinada a ser un nou tipus de programació semblant a Windows. Sistema operatiu entretingut i amb un ampli ventall d’aplicacions. Està bé ja que és gratis i té per exemple 2 pantalles. És una gran surtida si no vols utilitzar windows i en els programes no hi ha gran diferencia. Però segurament no el tornarem a utilitzar ja que en gairebé tots s’utilitza windows.

4 GIMP Gimp: Programa lliure per a retocar fotos, com el photoshop però gratis. El gimp ens ha semblat molt útil per processar gràfics i fotografies digitals ja que és una versió gratuïta del photoshop. A part, al ser compatible amb la gran majoria de formats de imatge com JPG, GIF, BMP, ens ha facilitat la feina a l’hora de guardar-ho.

5 AUDACITY Audacity: Programa que et permet modificar o crear els sons. És un programa que ens ha servit per a modificar el temps de les cançons, el to, gravar amb una veu diferent a la gravada realment. Amb l’audacity es poden fer remix i ficar cançons sense veu, cosa que va molt bé alhora de fer un karaoke per exemple.

6 Movie maker Windows Movie Maker: Windows Movie Maker és una utilitat que proporciona al seu sistema Microsoft Windows les capacitats bàsiques de captura i edició de vídeo. Es basa en les tecnologies DirectShow i Windows Media per a proporcionar al usuari la capacitat de capturar, editar i tornar a codificar contingut multimèdia amb el format de vídeo de Windows Media, un format d'alt nivell de compressió que requereix una quantitat molt petita d'espai d'emmagatzematge al disc, en comparació amb altres formats multimedia.

7 GMAIL Gmail: Correu del Google que té molta capacitat i consta d’etiquetes, grups, xat... És de web 2.0. A més de guardar missatges en un espai bastant ample; tembé consta d’un xat on ens podem comunicar i compartir documents, dibuixos...

8 ATUBE CATCHER aTube catcher: programa que serveix per descarregar-se videos des de qualsevol pàgina i amb format de película o de so. Ens ha agradat molt perque és molt fàcil d'utilitzar i de baixar cançons.

9 VIDSHOT CAPTURER Vidshot capturer: programa que serveix per fer un video de la pantalla; així podent fer la explicació de com utilitzar un programa o com trobar un arxiu. Et permet fer captures de pantalla amb video i no cal fer una explicació oral o escrita.

10 Resum Preguntes Formul ari

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20


Descargar ppt "Pràctica 17 Reflexions Maria Gisbert, Llorenç Godia, Mariona Kiskeri i David González."

Presentaciones similares


Anuncios Google