Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT: el que han de fer nens i nens de tot.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Sabeu qui és Josep de Calassanç?
Advertisements

Activitat CALCULA: ESPORT MASCULÍ I ESPORT FEMENÍ Observatori Crític de l’Esport Autora: Susanna Soler i Prat INEFC Barcelona.
Les entrevistes: Segona part
Pràctiques de Psicopedagogia a Londres
Els bebes Tothom diu que son molt bufons però quant es fan grans son molt pesats.
VISITEM LA RESIDÈNCIA.
BAUHAUS, una escola d’art
Podeu posar una foto del vostre centre
Entrevistem a Joaquín Castel Mas
Nom: … Curs: 6è-B Professora: Marta Llobet Assignatura: Matemàtiques
DECÀLEG D’HÀBITS SALUDABLES A L’ESCOLA
LA TARDOR Cicle Inicial.
Hi havia una vegada un lloc màgic, ple de color i aromes on vivia un drac panxa contenta. Era molt simpàtic, rialler i un enamorat del seu país, El Jardí.
3a PART Els nens i nenes de P- 4
El mercat ELS NENS I NENES DE P-4.
ESCOLA MARE DE DÉU DEL ROSER - AMÍLCAR
ACTIVITATS AQUÀTIQUES
PETITS REPORTERS Títol.
LA VIDA DE JOAN MIRÓ.
CALES DE L’ESCALA.
Projecte de P-3 4a Part Curs
LA FAULA.
Les formigues.
Fem de cuiners! Els nens i nenes de 2n. estem treballant els aliments per això hem anat al Nútrim a fer un taller de cuina per aprofundir en el tema.
SETMANA DE LA PAU I LA SOLIDARITAT CLARET BARCELONA-2018
La Bíblia, Font de Valors Humans i socials
Els pallassos.
COM VIATJA EL SO? Nenes i nens de 4t de primària IEA Oriol Martorell
La família de les tortugues
SETMANA DE LA PAU I LA SOLIDARITAT CLARET BARCELONA-2018
Espero que aquesta petita aventura us permeti conèixer una mica més els nens que, com jo, tenen 3 anys.
IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE
XILE cultures a conèixer Cultura de Xile
EL DIA SENSE COTXES 5è de Primària.
EL BOSC DE COLLSEROLA A LA PRIMAVERA
DIADA DE La pau i la no violència.
L’interrigatiu ON serveix per demanar un lloc i és invariable:
Tothom pot aconseguir el que es proposa !!!
ELS DRETS SOCIALS Rics i pobres
UNS QUANTS CONSELLS QUE ET FARAN LA VIDA MÉS BELLA!
Fet per Adriana, Helena i Marta (6B)
Un far a l’entrada anuncia la Setmana UNESCO
WEBQUEST WEB...QUÈ ? Alumnes de l’Escola ESTEL VALLSECA.
Col·legi Sant Josep Obrer L’Hospitalet de Llobregat
LA FESTA MAJOR I ELS GEGANTS
-FIGURA TERCERA SETMANA: PASTORS I REIS DILLUNS 14 -FIGURA TERCERA SETMANA: PASTORS I REIS JOSEP, MARIA I JESÚS VAN COMPTAR AMB MOLTES PERSONES SENZILLES.
Concurs Bíblic Víctor Bernal Martínez Col·legi Sant Josep Obrer
Hi havia una vegada un nen que es deia Tomàs que volia ser mag.
ENS TROBEM DE NOU.
Sortir fora de l’escola: Què ens plantegem?
Projecte: el mercat 2a PART P -4.
Els corriols Piu i Piua.
SETMANA DE LA PAU I LA SOLIDARITAT CLARET BARCELONA-2019
XIII a Setmana de la solidaritat
L’Aventura de l’Olinet
BIODIVERSITAT A L’HORT
Grup 2: Conseqüències de la vulneració dels drets humanas.
Les diferents realitats del món
ELS NENS I NENES DE P4 TREBALLEM EL PROJECTE DELS MONSTRES
MOHAMED ELAGOUBI ABRIL 2009 IES OLORDA
Un animal en perill d’extinció
LA PANDILLA.
La literatura i les matemàtiques van de la mà.
SISTEMA DUNAR.
ELS PRIMERS DIES A P3.
Religió Catòlica 2 Educació Primària.
Viatgem per Llinars i els seus voltants
La vulneració dels drets socials
AQUESTA QUARESMA TU POTS SER MÉS!
EL QUADRAT LES MARIETES.
Transcripción de la presentación:

Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT: el que han de fer nens i nens de tot el món per anar a escola AIXÒ ÉS TOT EL MÓN... ... I NOSALTRES ESTEM AQUÍ Anar a escola per a nosaltres és fàcil. Però no ho és per a tothom. Veurem com hi ha nens i nenes de tot el món que volen estudiar, però que han de fer un gran esforç per aconseguir-ho.

L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT Veurem algunes imatges d’alumnes i d’escoles de cada continent. Veurem que són molt diferents.

Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT : El camí cap a l’escola. A Amèrica del Nord la majoria de nens i nenes van a l’escola en autobusos de color groc, o els porten els seus pares en cotxe fins la porta. Els nois i noies més grans acompanyen els petits fins l’autobús. Cada dia, nens i nenes agafen els seus estris d’estudi i van de casa a l’escola. Però el camí que han de fer i la forma de arribar-hi és molt diferent. Segons la riquesa de cada país, i de cada família, anar a escola potser una tasca fàcil o difícil, de vegades és molt difícil.

Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT : El camí cap a l’escola. A Europa la majoria de nens i nenes van a l’escola caminant, si és a prop de casa, o en autobusos amb un distintiu de transport, si està lluny. També els poden portar els seus pares en cotxe.

Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT : El camí cap a l’escola. En Àsia la majoria de nens i nenes van a l’escola caminant. Uns pocs poden anar en diversos sistemes de transport com furgonetes petites per transportar productes, o en bicicletes adaptades.

Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT : El camí cap a l’escola. Àfrica és el continent a on és més difícil anar a l’escola. Nens i nenes han de caminar molt. Hi ha poques escoles.

Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT : El camí cap a l’escola. A Amèrica del Sud també s’ha de caminar molt per arribar a l’escola, sobretot si es viu al camp, que és a on viu la majoria de la població.

Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, FUTUR EN IGUALTAT : Anar a escola no sempre és fàcil. A molts llocs del món nens i nenes han de anar a escoles que estan en llocs difícils i, en algunes ocasions, perillosos.

Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, FUTUR EN IGUALTAT : Anar a escola no sempre és fàcil. Fins i tot en mig de la guerra i la pobresa hi ha nens i nenes que van a l’escola i s’esforcen per aprendre. De vegades l’escola està en qualsevol lloc a on hi ha un mestre, o una mestra i un nen o una nena que vol aprendre.

Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT : El treball infantil. Nens i nenes que no poden anar a escola. Molts nens i moltes nenes volen anar a escola i no poden perquè han de treballar per aconseguir menjar per a la seva família. En tot el món uns 300 milions de nens i nenes entre 6 i 14 anys es dediquen tan sols a treballar.

Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) Ja hem vist unes poques coses de les que passen al món. Com diem al començament: anar a escola per a nosaltres és fàcil. Però no ho és per a tothom. Ara ens toca pensar en el que significa el que hem vist. FÍ