La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ELS DRETS SOCIALS Rics i pobres

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ELS DRETS SOCIALS Rics i pobres"— Transcripción de la presentación:

1 ELS DRETS SOCIALS Rics i pobres
Quines són les conseqüències de la vulneració dels drets socials? Adrià Soler Saül Ruiz Jaume Llagostera Montserrat Vidal Alaix Correas

2 Els serveis públics Nosaltres creiem que els serveis públics serveixen per oferir els drets socials per tal que les persones puguin gaudir d’aquests serveis gratuïtament. Però hi ha molts serveis públics que no s’ofereixen gratuïtament ni es garanteixen per tothom. Jaume: 1-2 Saül: 3-4 Aleix: 5-6 Adri`: 7-8 Montse:9

3 Els serveis pels pobres.
Hi ha molta gent és pobre i a sobre s’ha de preocupar de pagar els seus serveis “públics”. A més les retallades fan que aquets serveis siguin més nefastos.

4 “Públic” La paraula “públic” se suposa que vol dir que és assequible per tothom. La gent no pot pagar aquests serveis, i cada cop és més pobre i la gent que se n’ afavoreix cada cop és més rica.

5 Els serveis són públics?
Invertir en serveis públics vol dir que tothom, hi podrà accedir-hi i gaudir-ne. En canvi la privatització de serveis fa que gent pobre no pugui tenir serveis públics.

6 En els països pobres… En els països pobres, com que les necessitats bàsiques no estan cobertes, seria absurd fer pagar impostos, no hi ha estat del benestar. Les escoles s’han vist obligades a donar un plat al dia als alumnes, ja que molts no poden garantir-se un plat a taula cada dia. En els països pobres, com que les necessitats bàsiques no estan cobertes, seria absurd fer pagar . Per tant en aquests països no hi ha estat del benestar i les persones no poden fer servir aquests serveis. És a dir a sobre de que no poden gaudir d’uns serveis públics com una bona educació ni sanitat. En aquests països ,però s’ha començat a educar als nens i nenes ja que si hi van els hi donen de menjar i s’asseguren almenys un plat al dia. Al haver-hi corrupció i que només una part dels diners els tenen un nombre reduït de persones, fa que encara hi hagi mes pobresa en aquesta part del món.

7 Malgrat els esforços… Al haver-hi corrupció i que només una part dels diners els tenen un nombre reduït de persones, fa que encara hi hagi mes pobresa en aquesta part del món.

8 En els països rics… En els països rics en canvi, sí que es paguen impostos i per tant s’haurien de tenir uns bons serveis públics, encara que no és així. Tot i així, s’ha de lluitar per tenir serveis públics de qualitat ,perquè encara que estiguin molt més coberts, no són tal i com haurien de ser.

9 Solucions: Que no hi hagin retallades, per part de l’estat.
A nivell de països, que els rics donin ajudes als que ho necessiten. I que els governs no siguin corruptes. Meny desigualtats entre les diferents classes socials. Aconseguir que els serveis bàsics com sanitat, transports…, no siguin difícils d’aconseguir per part de la gent pobre.


Descargar ppt "ELS DRETS SOCIALS Rics i pobres"

Presentaciones similares


Anuncios Google