La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Els bebes Tothom diu que son molt bufons però quant es fan grans son molt pesats.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Els bebes Tothom diu que son molt bufons però quant es fan grans son molt pesats."— Transcripción de la presentación:

1 Els bebes Tothom diu que son molt bufons però quant es fan grans son molt pesats.

2 índex Que son? Que fan? Com son ? Don venen? A que juguen? Que mengen?
Com era jo de bebè? Característiques Algú sap coses de quant era petit? Jocs 1-2-3

3 QUE SON Els bebès, son persones en petit (per que ho entengueu). I... Com segurament ja sabeu nosaltres som mamífers, això vol dir que ells també o son.

4 QUE Fan Els bebès quant son petits (mes o menys fins que tenen 1 any) nomes saben plorar, menjar i dormir. Poc a poc, aprenen a caminar i a fer pipi sols. i mes endavant aprenen a córrer, a saltar i altres coses. Els que estem al costat d’algun nedo sempre diem que no ens donem conta i de sobte ja han crescut, però... la teoria va com va.

5 Com son Els bebès son com nosaltres, però ells son mes petits en general: tenen les orelles més petites, els peus mes petits et. Quan neixen pesen entre 3 i 4 kg I mesuren entre 30 i 50 cm.

6 Don venen Els bebès neixen de la panxa de la mare, com la majoria dels mamífers. Quant una noia es queda embarassada a d'esperar 9 mesos per tenir el bebè.

7 A que juguen Els bebès quant son petits no juguen gaire però quan creixen poc a poc aprenen jocs. ALGUNS JOCS QUE JUGUEN ninots Barbis (les nenes) Claus (els clauers) Dibuixar Peluixos Cotxes (els nens)

8 Que mengen

9 Com era jo de bebè ? Jo de bebè era com els altres, primer era petitona i bufona, i poc a poc baix començar a ser pesada.

10 característiques Els nens i nenes (sobretot els que no tenen germans petits) volen un germà, però quant el tenen ja no el volen. UN PREGUNTA! Algú te un germà i no el vol? Si no el tinguéssiu el voldríeu. A algú li passa el contrari? Si el tinguessis no el voldries.

11 Algú sap coses de quant era petit?
Si la Carol ens permet... Algú te alguna cosa per explicar de quant era petit?

12 JOC 1 Quines frases son certes?
Els bebès quant son petits fan molt pipi. Triguen 9 mesos a sortir de la panxa de la mare. Triguen 8 mesos a sortir de la panxa de la mare. De petits nomes ploren dormen i menjen. Diuen que son molt bufons però quant es fan grans son molt pesats.

13 SOLUCIO JOC 1 Fals Cert cert

14 Joc 2 Endevineu mes o menys quina edat te cada bebè o nen petit.

15 SOLUCIO JOC 2 8 mesos 1 any Pocs mesos 1 any i mig

16 Joc 3

17 Solució joc 3 Ho eu encertat tot? Si la resposta es si eu escoltat, si la resposta es no escolteu mes la pròxima vegada

18 Espero que us agi agradat
Si us a agradat aplaudiu, i si no també (es broma). FI

19 TREBALL FET PER: MIREIA LAHOZ

20 Teniu preguntes? Si teniu alguna pregunta aixequeu la ma i quan us doni el torn de paraula feula. ADEU!!!!!


Descargar ppt "Els bebes Tothom diu que son molt bufons però quant es fan grans son molt pesats."

Presentaciones similares


Anuncios Google