La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

LA PANDILLA.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "LA PANDILLA."— Transcripción de la presentación:

1 LA PANDILLA

2 Hi havia una vegada una pandilla de surfistes que estaven en un país molt llunyà. Un dia van anar a surfejar i un tsunami va destrossar la meitat del poble.

3 Dels 6 amics en van sobreviure 2. Ells eren un nen i una nena
Dels 6 amics en van sobreviure 2. Ells eren un nen i una nena. Els nens estaven plorant perquè s’havien mort els seus companys. Llavors els nens van fer l´equipatge i es van anar a Madrid.

4 Van anar a l’aeroport van agafar l’avió i es van anar cap a aquella ciutat. Quan van arribar,van anar a un hotel i van deixar l’equipatge. Allà van deixar totes les coses i van anar a fer una volta per veure que hi havia.

5 Van anar passejant i van veure una platja artificial, van anar una mica més endavant i van veure un concurs de surfejar. Ells van anar cap a l’hotel i van agafar les taules de surf i van anar corrents al concurs. Van arribar molt justos.

6 A la noia ja li tocava i es va preparar i quan va començar i li va tocar contra la noia més bona del món. Estava a prop de la arribada i la noia més bona del món es va caure i la protagonista va guanyar una copa.

7 Al noi també li tocava amb el nen surfista més bo del món
Al noi també li tocava amb el nen surfista més bo del món. El nen estava a prop de la l’arribada i va ser al contrari: el nostre protagonista es va caure i el nen més bo del món va guanyar. A la noia li va tocar un viatge a Almeria i al noi més bo del món li va tocar un viatge a París.

8 El noi i la noia, al final de tot, quan es van fer grans es van casar i van tenir un fill i li van ensenyar a fer surf. El nen, quan va créixer era el més bo del món i era el millor fent surf i li va dir al pare i a la mare que volia fer un concurs de surf. La mare li va contestar que estava d’acord i llavors el nen va participar en un concurs dels més bons del món i va guanyar un viatge a Amèrica. Van ser feliços i van menjar anissos.

9 Ruben, Zhou Li i Sheila.


Descargar ppt "LA PANDILLA."

Presentaciones similares


Anuncios Google