Global Cook Service.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Direcció per projectes (Organizació Sanitària Integral)
Advertisements

CATÀLEG DE QUALIFICACIONS PROFESSIONALS
PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL QUALITAT DE VIDA
Sistemes microinformàtics i xarxes
i el que no es pot avaluar
LA PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS VIARIS
Pla estratègic del Servei de Biblioteques
1 u n i t a t L’educador infantil.
CRAI: Unitat de Procés Tècnic
Programa Pacient Expert ICS en MPOC
Estudi per a la identificació de
EL SISTEMA DE GESTIÓ PER COMPETÈNCIES A L’AJUNTAMENT DE MANLLEU
El Comerç Just com a model econòmic solidari
Escola de cuidadors. Escola de cuidadors Una mica d'Història.
EXCEL·LÈNCIA PROFESSIONAL I INCREMENT
Què és Càritas Dijous, 29 de gener de 2015.
Consultoria Cultura 2018 Febrer 2018 Wifi:.
de qualitat a l’administració local
Creativitat amb austeritat Impacte Projectes públic-privats
Orientacions i criteris de la UIB per adaptar la docència a l’EEES
Autor: Samuel Lozano Alcodori
GESTIÓ PER PROCESSOS.
1 u n i t a t El departament de Recursos Humans.
“…acompanyem al ciutadà en el decurs de la seva vida…”
Plantilles complexes i la gestió del temps de les persones.
Pla Integral de la Part Alta
PROCÉS D’ALTA PRECOÇ.
Presentació dels resultats de la primera fase del projecte PLANS DOCENTS i MATERIALS BÀSICS Barcelona, 22 setembre de 2016.
Esquema de treball Josep Minguell M. Mercè Fernández
ORGANITZACIÓ A) Alumnat que vulguin certificat d’aprofitament
Presentació de Kickoff
DIGITALMAKERS Acompanyem a les empreses per créixer digitalment
Evolució dels perfils professionals a logística
Pla d’Ordenació de les estructures administratives i de gestió de Medicina i Ciències de la Salut 16 de juny de 2016.
Projecte d’Itineraris Formatius
TFG I – PROJECTE PROFESSIONAL
Estratègia de Catalunya en l’Aplicació de la metodologia LEADER Tremp avança! Suma’t al futur. Sessió 1 Les ajudes de que disposem Els instruments.
Jornada Cloenda Esports
ESPAI DE REFLEXIÓ I DEBAT AMB JOVES UNIVERSITARIS INQUIETUDS NECESSITATS DEMANDES ROL DEL COL·LEGI ESPAI DE REFLEXIÓ I DEBAT AMB JOVES UNIVERSITARIS.
TREBALL DE FINAL DE CARRERA
Immobiliària 2.0, adequació als estàndards actuals
La gestió per valors Girona, 18 de febrer 2016.
La gestió per processos
Presentació de la Guia per a la identificació i
El futur dels RRHH al sector públic
ACTITUDS I APTITUDS D’UN EMPRENEDOR Novembre 2004
Equip d’Inserció Laboral Comunitat Terapèutica del Maresme
PROJECTE D’IMPLANTACIÓ SISTEMA DE GESTIÓ PER COMPETÈNCIES (SGC)
PROCÉS DE SEGUIMENT DE LES TITULACIONS UNIVERSITÀRIES
L’empresa com a sistema organitzat
Serveis de Formació.
IV JORNADES DOCTORIALS
ALIANCES ESTRATÈGIQUES
Xarxa de Custòdia del Territori
Projecte d’Itineraris Formatius
Gestió participativa dels projectes de centre
Resum de resultats Enquesta als participants en els Cercles de comparació intermunicipals Octubre de 2018 Grandària del municipi 503 Fins a habitants.
la gestió hospitalària a través dels processos
eina de gestió de la qualitat i de la comunicació interna
expansió internacional
Xarxa de Dones Directives i Professionals del Tercer Sector
SERVEIS CARTA DE SANTA COLOMA DE FARNERS
Anàlisi d’un lloc web implementant actualització del contingut
Convivència i Mediació Escolar
Plans d’igualtat d’oportunitats Plans d’igualtat d’oportunitats
Presentació assignatura
IMPULS DE LA LECTURA FORMACIÓ
El departament de Recursos Humans
Informe per a l’ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIETATS MUSICALS
Àmbits d’organització i gestió de la formació
Transcripción de la presentación:

Global Cook Service

Global Cook Service CONSULTORA que ofereix Serveis de cobertura Global per a la Restauració i l’Hosteleria especialitzada en la Cuina i els Recursos Humans.

Global Cook Service Les nostres solucions van dirigides a Pymes dedicades a la producció de menjar Hotels Restaurtants Bars i granjes Càterings Colectivitats

Global Cook Service Garantim la màxima profesionalitat dels nostres col.laboradors, oferin solucions d’alt valor afegit amb prespectiva del llarg plaç. Compromis, confiança, responsabilitat, treball ben fet i transparència seràn la base de la relació amb els nostres clients. El nostre objectiu serà millorar els seus resultats.

Gama de Serveis de CUINA . Global Cook Service Gama de Serveis de CUINA . Cuina Gestió Cuina Gastronomia Cuina Diseny Cuina Formació

Global Cook Service Cuina Gestió GESTIÓ ECONÓMICA Escandalls Control de costos: fitxes i variables Càlcul de rendibilitat i marges contributius Fitxació de preus de venda Software i arxius d’aplicació personalitzats

Global Cook Service Cuina Gestió GESTIÓ DEL DEPARTAMENT Orientació empresarial Alineament d’estratègies Potenciament capacitats organitzatives i de planificació Eficàcia i eficiencia operativa i reenginyeria de processos Orientació a servei i client

Global Cook Service Cuina Gestió GESTIÓ DE L’EQUIP Estil de direcció i lideratge Comunicació interna i externa Gestió del personal: Horaris, vacances, estructura organitzativa… Reconeixament del talent Resolució de conflictes

Global Cook Service Cuina Gastronomia Optimitzem la seva oferta gastronómica. Diseny de la oferta gastronómica Reorientiació cap a fórmules més rentables Creació de plats, receptes i fitxes tècniques Presentació de nous productes i aplicacions

Global Cook Service Cuina Diseny Plantajem les millors eines i distribució per facilitar l’activitat. Estudi de la distribució dels locals i instalacions Diseny de la cuina, maquinària i utillatge Millora del concepte de marca a través del diseny de cartes, ambientació dels locals o uniformes del personal.

Global Cook Service Cuina Formació Facilitem les eines que milloren la feina diaria en qualitat i quantitat. El.laborem plans de formació per a les plantilles Reciclem als profesionals en tasques concretes Impartim cursos in situ per millorar l’interacció dels equips Introduim als nous treballadors als conceptes de cuina Fem coaching per a xefs

Global Cook Service Gama de Serveis de RRHH . La Gestió de Competències en les Empreses de Serveis Gestió del Departament de RRHH Sel.lecció de Personal Outsourcing del Departament

La Gestió de Competències en les Empreses de Serveis Global Cook Service La Gestió de Competències en les Empreses de Serveis Direcció de personal vs departament de RRHH Gestió de les competències Les empreses de serveis La importància de l’atenció al client Paper que desenvolupa el personal

Gestió del departament de RRHH Global Cook Service Gestió del departament de RRHH Orientem als empresaris en les tasques de RRHH del seu negoci remarcant les que prenen major importància. La direcció estratègica Relacions laborals Reclutament i selecció de personal Formació i desenvolupament Política retributiva Serveis socials, seguretat i salud laboral

Global Cook Service Selecció de personal Fem el procés de selecció de personal per optimitzar els equips de treball dels nostres clients. Fase d’elaboració del perfil Reclutament de candidats Fase de selecció, proves i entrevistes Suport en la desició

Outsourcing del Departament Global Cook Service Outsourcing del Departament Gestionem el seu departament de RRHH de forma externa per que puguin centrar-se en la seva activitat. La direcció estratègica Relacions laborals Reclutament i selecció de personal Formació i desenvolupament Política retributiva Serveis socials, seguretat i salud laboral

Global Cook Service “El camí correcte és aquell que es pren després d’una reflexió basada en la suma d’experiències.” Xavier Crivillers

Moltes Gràcies