Rec comtal El tipus de construcció del Rec Comtal és d’us civil . Servia per transportar l’aigua cap a la Barcelona medieval. Es troba ubicat a la parc.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
JOC DE LA TARRAGONA ROMANA. TÀRRACO. ITINERARI iv Centre:Alumnes:ORGANITZA: Camp d’aprenentatge de la ciutat de Tarragona. Seguiu les instruccions que.
Advertisements

CLASSE:ELS ÀNECS PARVULARI 5 ANYS CEIP BARÓ DE VIVER
MONESTIR DE SANT PAU DEL CAMP
Treball de MÚsica les castanyoles
VISITEM LA RESIDÈNCIA.
La casa l’ ardiaca La casa de l’Ardiaca és una residència gòtica. Es va començar a construir al 1444 i es va acabar de construir al Al costat de.
“Els Diumenges de la …”.
Portal de Santa Madrona
Nom: … Curs: 6è-B Professora: Marta Llobet Assignatura: Matemàtiques
QUINS MATERIALS SÓN MILLORS CONDUCTORS ELÈCTRICS?
SANTA MARIA DEL MAR Santa Maria del Mar és una basílica que va ser construïda pels arquitectes Berenguer de Montagut i Ramon Despuig. La basílica és.
EL PROFETA Pablo Gargallo Escultura segle XX.
CASTELL DE PAPA LUNA El Castell es va construir entre els anys 1294 i 1307 (segles XIII i XIV), per defensar-se. Servia perquè hi visqués el senyor feudal.
Quan la natura s’expressa
NÔTRE DAME DE PARÍS Notre Dame de Paris és una catedral d’estil gòtic que es troba a Paris. És a la plaça del Parvis, a la petita Île de la Cité, al 4t.
ELS COLORS AMB JOAN MIRÓ
ERMITA DE SAN ISIDORO La “ermita de San Isidoro” és una ermita en runes d’estil romànic que va ser construïda a Ávila però més tard va ser traslladada.
ESGLÉSIA DE SANT JULIÀ Es troba a Vallfogona del Ripollès, un poble molt petit que està entre Ripoll i Olot, està al carrer Puig de Sant Miquel. Es va.
EL CONTE DEL DOFÍ.
SANTA MARIA DEL MAR Es diu basílica de Santa Maria del Mar. És una catedral i és d’estil gòtic català. Es troba a la plaça de Santa Maria del Mar. S’hi.
La Torre del Cucurull era una torre defensiva del segle X.
Taller de flotació 1.
Castell de Castelldefels
La seu vella La seu vella és una catedral romànica d’estil gòtic situada dalt d’un turó de Lleida que porta el mateix nom que la catedral. Es va començar.
MERLA VERTEBRAT AU OMNíVOR.
CIUTADELLA DE CARCASSONE
Castell d’Altafulla El castell d’Altafulla està situat a la zona alta de Tarragona. Es va construir al segle XI, i és d’estil romànic. El castell és de.
VISITEM LA RESIDÈNCIA.
La Bíblia, font de valors humans i socials
Castell de Sant Esteve Era un castell construït sobre una vil·la romana. Es troba a Palamós, al començament del camí de ronda de la platja de la Fosca.
Llegendes sobre la Lluna
LA PETITA GIRAFA.
Estat de benestar en els drets socials
CASTELL DE CORNELLÀ El castell de Cornellà és un dels edificis més importants de la ciutat de Cornellà, construït i reformat en diverses èpoques. Es.
L’equip de treball..
Proyect. Cap1 Cap3 Cap4.
La vida és un do de Déu i un servei als altres
L’AIGUA A LA NATURA.
EN HODJA I LA PORTA Conte del Marroc.
EL BOSC MEDITERRANI Cicle Inicial
PALAU DE LA GENERALITAT, EL PATI DELS TARONGERS
MONTSERRAT (fin s.XII) NÚRIA (XII o XIII)
El saló del tinell.
Holanda Ha sigut una passada!!!!.
EL CASTELL ÉS DEL REI, NO DEL VAMPIR!!!!
Castell de Gelida És un castell del municipi de Gelida. El tipus de construcció, era una fortificació que es troba a l’Alt Penedès. Exactament, el carrer.
Santa Maria del Pi.
El castell de Clariana està ubicat a Argençola, Anoia
El monestir de Pedralbes
MOHAMED ELAGOUBI ABRIL 2009 IES OLORDA
Concurs bíblic.
PONT NOU El Pont Nou està situat a Camprodon (Girona) al carrer d’Ignasi Casabó, entre Llanars i Sant Pau de Segúries. Es va començar a construir entre.
Torre del rellotge La torre del rellotge és un monument.
BAIX EMPORDÀ.
Maria i Mariona.
Música: Pasqua, del Petit llibre d’orgue de Bach
SORTIDA PER BARCELONA CAIXAFORUM.
AIGUAMOLLS DE L’ALT EMPORDÀ
L’AIGUA UN RECURS POC VALORAT?
US PRESENTEM EL CONTE DE LES SET CABRETES I EL LLOP.
RELAT CURT El drac de l’aigua
Catedral de Barcelona Aquesta construcció és religiosa .
La casa del rellotge La Torre del Rellotge és una masia que s'ubica entre les places Bonet i Muixí i Ibèria, a tres metres d'alçada del nivell del carrer.
Paràbola La força dels pobres
Viatgem per Llinars i els seus voltants
US PRESENTEM EL CONTE DE LES SET CABRETES I EL LLOP.
RESTA PORTANT-NE.
6a SETMANA de QUARESMA US PRESENTEM LA JOANA QUE ENS ACOMPANYARÀ EN AQUESTA SISENA SETMANA DE QUARESMA. LA JOANA DE VEGADES ES MOSTRA MOLT RESPONSABLE.
El que ha passat està molt bé
EXPERIMENTEM AMB L'AIGUA
Transcripción de la presentación:

Rec comtal El tipus de construcció del Rec Comtal és d’us civil . Servia per transportar l’aigua cap a la Barcelona medieval. Es troba ubicat a la parc de la casa de las aigües de Moncada i reixa. El Rec Comtal va ser construït al segle x .Les característiques són que estava fet per fusta pedra i metall. Amb ponts perquè circulin els vianants. Es va construir per transportar aigua. El rec comtal està en bastant bon estat.

Jo crec que el Rec Comtal és molt maco. OPINIÓ Jo crec que el Rec Comtal és molt maco. Veure que una construcció del Segle X encara està dreta i continua funcionant és impressionant. Us recomano que ho visiteu. Us agradarà. Heu gaudit? ÀLEX