La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

L’AIGUA UN RECURS POC VALORAT?

Presentaciones similares


Presentación del tema: "L’AIGUA UN RECURS POC VALORAT?"— Transcripción de la presentación:

1 L’AIGUA UN RECURS POC VALORAT?

2 INTRODUCCIÓ TEMA DEL TREBALL; la contaminació en els rius, depuració de les aigües,... OBJECTIU DEL TREBALL; Investigació sobre mètodes utilitzats en les aigües i comprovació de la netedat de les aigües del riu foix. MOTIU D’ELECCIÓ D’AQUEST TEMA; Per motius propis; per saber si el nostre riu està net, interès pel tema...

3 APARTATS TEÒRICS L’AIGUA I LA SEVA IMPORTÀNCIA PEL MEDI; Definició de l’aigua, estats en que es pot trobar l’aigua, com està distribuïda en el planeta i explicació de la seva importància en la natura i en la vida. UTILITZACIÓ DE L’AIGUA I RECURSOS EXISTENTS; Explicació de que hi ha molt poca aigua dolça, i del consum que en fem a Espanya i Catalunya.

4 APARTATS TEÒRICS MESURES PER REDUIR EL CONSUM D’AIGUA; Explicació de que és fer un bon ús de l’aigua, de quanta aigua consumim en una casa, consells per estalviar-la i de que és l’etiquetatge energètic. CONTAMINANTS DE L’AIGUA; Explicació de la contaminació en general, concretació de la contaminació de les aigües dolces, agents que les contaminen, causes i solucions.

5 APARTATS TEÒRICS MÈTODES PER LA REUTILITZACIÓ DE L’AIGUA; Explicació de que és una planta depuradora, depuració de les aigües, processos de depuració i potabilització de l’aigua. DEPURADORA DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS; Explicació de quines aigües depura, els processos que té i explicació de on es situa el riu Foix.

6 APARTATS PRÀCTICS FUNCIONAMENT DEL LABORATORI; Explicació de que és un laboratori i reconeixement de pictogrames i normes del laboratori. OBSERVACIONS FETES AL LABORATORI DE LA DEPURADORA DE VILAFRANCA; Anotacions fetes al laboratori, mètodes utilitzats i protocols realitzats.

7 APARTATS PRÀCTICS ANÀLISIS DE LES AIGÜES DEL RIU FOIX; Els resultats del tram 1 (Torrelles) i el tram 2 (La Ràpita) i gràfiques dels resultats analitzats.

8

9 CONCLUSIÓ FINAL I RECOMANACIONS
CONCLUSIÓ FINAL; Conclusió a partir de les dades dels 2 trams analitzats de la netedat de les aigües, importància d’ aquest fet i la perillositat de tenir les aigües contaminades. RECOMANACIONS; Opinió sobre la incorporació d’un sistema de reutilització de les aigües a la depuradora de Vilafranca i idea personal per com poder animar a la gent perquè estalviïn aigua a les cases i intentin no embrutar el riu amb bosses de plàstic, aigües brutes...

10 OPINIÓ PERSONAL I AGRAÏMENTS
OPINIÓ PERSONAL; Explicació del que m’ha semblat portar a terme aquest treball. AGRAÏMENTS; Espai d’honor a totes aquelles persones que han fet possible que pogués fer aquest treball de recerca.


Descargar ppt "L’AIGUA UN RECURS POC VALORAT?"

Presentaciones similares


Anuncios Google