En el seu compromís d’adaptació constant del projecte pedagògic de Pere Vergés als últims recursos tecnològics, l’escola presenta el projecte d’introducció.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Projecte Agrega. Què és el Projecte Agrega? El projecte Agrega és un projecte dirigit als membres de la comunitat educativa El projecte Agrega és un projecte.
Advertisements

PORTAFOLI O CARPETA DOCENT
IDEES CLAU TIC-TAC-RELLOTGE DE SORRA Tenir sempre present les persones,el temps, les idees i la comunicació. Respectar els processos interns dels infants.
QUÈ ÉS Adobe Photoshop, en català “taller de fotografies d’Adobe”, és l’aplicació informàtica d’aquesta casa que més reconeixement ha obtingut arreu del.
Els surfistes van utilitzar la cooperació per fer públic el seu desacord amb el projecte d’espigons. En primer lloc van utilitzar les seves planxes per.
Cicle Superior MARISTES VALLDEMIA Quin camí hem fet fins que hem arribat aquí? PRIMERA FASE: CURSET PER MESTRES INFANTIL I PRIMÀRIA (04-05) SEGONA FASE:
Página 1 Creade - LHH, Programes d´Outplacement. Página 2 Què és Creade - LHH ? Context Com ho fem Components bàsics Consultoría Visió Global Consultoría.
Proves de 2on d'ESO: Les matemàtiques tenen en conjunt un resultat baix. Al costat d'un bon domini en la interpretació de gràfics es dóna un domini menor.
CRÈDIT DE SÍNTESI LA CERDANYA 2º cicle ESTADES DE 3 A 5 DIES.
( ) Jihan Hmimsa Avilés 4t A. Índex Introducció compositor Inicis Plenitud Mort Obra Catàleg d’obres Anècdota.
L’EQUIP DOCENT COM A ESTRATÈGIA ADAPTATIVA A L’EEES Benedí, Carles; Blanché, Cèsar; Bosch, Maria; Rovira, Ana & Simon, Joan EDBAF, Equip Docent de Botànica.
POK´ TA POK´ Sergi Díez, Marc Pujadas, David Rodriguez, Victor Gallego Educació Física Cicle Superior.
Generalitat de Catalunya Departament d’Educació IES El Castell Departament de tecnologia Coeducació: promoure una educació que potenciï la igualtat real.
Organització d’activitats en el temps d’esbarjo “Activem el pati”
ESCOLA GRAS I SOLER.
Mireia Brocal Alcázar Raquel Higueras Castelló Yurema Cano Pino
Tema 3. Aplicacions de les TIC a l’educació.
Toca fusta FENT DECORATS
31 de l’any Regina Els “Records de pluja” de Marcel Olm ens fan desitjar una vida fecunda en l’amor.
Elena Prieto Amengual Marina Reus Busquets Maria Roig Paredes
El Pare Claret és un regal per a tots
El Projecte Qualitat és la proposta pel canvi en el context de l’escola vers una cultura de la Qualitat que cerca la sistematizació com a procés per a.
L’ÚS DE LES LLIBRETES A LES SESSIONS DE FILOSOFIA 3/18
Tema 3. Aplicacions de les TIC a l’educació.
PETITS REPORTERS Títol.
APRENENT JUNTS.
DE L´ESCOLA TRADICIONAL A L´ESCOLA NOVA
GAUDÍ I LES SEVES MERAVELLES!
Escola la Floresta Sant Cugat del Vallès.
PROCÉS FINAL FCT amb qBid
@sebastiani64.
Presentació dels resultats de la primera fase del projecte PLANS DOCENTS i MATERIALS BÀSICS Barcelona, 22 setembre de 2016.
Tema 3. Aplicacions de les TIC a l’educació.
1r TRIMESTRE 2n TRIMESTRE 3r TRIMESTRE
Què és la jornada contínua escolar
L’escola, l’entorn i la línia pedagògica.
Parlar per escriure a partir de Hablar para escribir. Oriol Guasch. (2002) Aula de Innovación educativa, núm. 111.
Experiència amb el Google Sites
QUI SOM? ASPAS, Associació de pares de persones amb discapacitat auditiva Missió: Defensar, reivindicar i garantitzar els drets e interessos de la persona.
Introducció i objectius
ALOHA ALOHA Mental Arithmetic proporciona als seus alumnes els mecanismes necessaris per aprofitar al màxim el seu potencial a partir del desenvolupament.
Portfoli Jordi Guim.
Grups interactius a L’Esquitx
Tutora: Eloisa Lorente
Resolució de problemes amb mitjans tecnològics
El Pare Claret és un regal per a tots
“El perfil de mestre i professor”
Característiques  L'Educació Secundària Obligatòria o ESO dura quatre anys i està dividida en dos cicles: el primer (1r i 2n d'ESO), per a l'alumnat de.
Treball compartit alumnes USEE i grup de cinquè de Primària
Coneixements i idees previs
PLA D’ATENCIÓ A LA DIVERSITAT
Una experiència lectora diferent a Cicle Mitjà
Projecte d’Itineraris Formatius
EMBOLCALLS SOSTENIBLES
Les nostres fonts documentals per treballar a la classe són molt diverses: 1. Treball de camp (sortides, visites, entrevistes, enquestes…). 2. Monografies,
Maquetació de continguts
ELS AMBIENTS A EDUCACIÓ INFANTIL
Marcos Escolano, Carles Casamiquela i Adrià Doménech
EL NOU ROL DEL PROFESSOR !
Què és EsComunica? Aplicació mòbil Comunicació dels centres escolars
Metodologia per treballar per competències:Consideracions generals
Assessorament de la Formació en Competències
DOMINIQUES de l'ENSENYAMENT Presentació del CARÀCTER PROPI
ANEM A L’HORT AQUEST CURS ELS NENS I NENES DE P-3 S’HAN INCORPORAT A LA TASCA DE CUIDAR L´HORT. PREPARAR LA TERRA, PLANTAR ,REGAR, RECOLLIR FULLES.
COORDINACIÓ D’ACTIVITATS EUROPEES
Gestió del coneixement
Metodologia per treballar per competències:Consideracions generals (1)
EL NOU ROL DEL PROFESSOR !
La intervenció dels especialistes d’Educació Especial al centre
Aprendre junts alumnes diferents: Una escola per a tothom
Transcripción de la presentación:

En el seu compromís d’adaptació constant del projecte pedagògic de Pere Vergés als últims recursos tecnològics, l’escola presenta el projecte d’introducció de l’ipad com a eina pedagògica a secundària.

El Projecte Pedagògic de l’Escola Garbí Pere Vergés assenyala que el rol del mestre és dissenyar un context i una seqüència d’activitats que provoquin l’aprenentatge significatiu en els alumnes. Aquesta definició va més enllà del concepte de “transmetre coneixement” i col·loca l’alumne en el centre del procés formatiu: la tasca de l’Escola és posar a la seva disposició les eines i els recursos necessaris per provocar l’aprenentatge. Sota aquesta filosofia, i des del compromís d’integrar les innovacions tecnològiques en el projecte pedagògic, l’Escola ha desenvolupat una iniciativa pionera a Catalunya: la introducció de les tauletes tàctils –en el nostre cas, l’iPad d’Apple– en el context d'aprenentatge. El projecte neix de la investigació de les possibilitats pedagògiques de les tauletes i de la constatació dels seus principals avantatges: millorar l’eficàcia de moltes de les activitats que es realitzen avui i, al mateix temps, la possibilitat que ofereixen d’introduir noves activitats que no es fan en l’actualitat.