La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

COORDINACIÓ D’ACTIVITATS EUROPEES

Presentaciones similares


Presentación del tema: "COORDINACIÓ D’ACTIVITATS EUROPEES"— Transcripción de la presentación:

1 COORDINACIÓ D’ACTIVITATS EUROPEES
© Francesc Solans

2 LEARNING AND TEACHING EFFICIENTLY.
16 European countries working together. © Francesc Solans

3 GESTACIÓ DEL PROJECTE ? Visita a l’IES de dos professors alemanys per tal de conèixer-nos i convidar-nos a la reunió fundacional a Alacant. MOTIU: El nostre primer projecte comenius, THE HOUSE, ONE NECESSITY WITH DIFFERENT SOLUTIONS, fet al llarg dels cursos

4 DES D’ALACANT FINS A AUGSBURG.
Curs 2004/05: Reunió fundacional a Alacant. Cisma de la cúpula directiva. Escollit en la primera sel·lecció. Curs 2005/06: Reorganització de la direcció. Curs 2006/07: Aprovat per l’AGÈNCIA EUROPEA.

5 LEARNING AND TEACHING (foreing languages) EFFICIENTLY.
TÍTOL DEL PROJECTE LEARNING AND TEACHING (foreing languages) EFFICIENTLY. - LTE - El projecte es mou dins del nou concepte d’educació, deixa de banda el prioritzar en el que fins ara es considerava bàsic, ensenyar, i focalitza l’atenció en APRENDRE.

6 REREFONS DEL PROJECTE Estudi PISA (2001). cat Intencions de LTE.

7 ESTRUCTURACIÓ DE LTE.

8 IWB (workgroup) Grup de treball que aprofundirà sobre la millora dels resultats d’ensenyament/aprenentatge fent servir aquesta nova eina. Creació d’un nou projecte (dins del paraigües de LTE) a nivell Europeu per adquirir més coneixements i recursos per l’ús eficaç de l’eina. Creació d’un grup a nivell de Lleida.

9 FUNCIONAMENT

10 EQUIP “IES JOSEP VALLVERDU”
LTE (acceptat a l’octubre) IES JOSEP VALLVERDÚ (Reims, Nov’06) DEPARTAMENT EDUCACIÓ (Gener’07) Serveis territorials de Lleida i Inspecció (Gener’07) CLAUSTRE de l’IES (Febrer’07)

11 ROL DE L’IES EN LTE Ies Josep Vallverdú

12 SEQÜENCIACIÓ

13 EQUIP LTE

14 IWB (workgroup) Grup de treball que aprofundirà sobre la millora dels resultats d’ensenyament/aprenentatge fent servir aquesta nova eina. Creació d’un nou projecte (dins del paraigües de LTE) a nivell Europeu per adquirir més coneixements i recursos per l’ús eficaç de l’eina. Creació d’un grup a nivell de Lleida.

15 GRUP: PANTALLES DIGITALS
Pla dels serveis territorials de Lleida per la introducció i ús de les IWB.

16 I PER L’IES QUÈ ?? Pas endavant en la direcció encetada amb el projecte COMENIUS. Posicionament sòlid, de l’IES a Europa. Institut referent de programes Europeus a les nostres contrades. Increment de les possibilitats de cooperació internacional (per a tots els departaments i seminaris). Valor afegit al nostre currículum.

17 I PEL PROFESSORAT ? Tenir un referent als països més avançats en el camp de l’educació. Possibilitat de conèixer, experimentar i formar-se en noves metodologies d’ensenyament aprenentatge. Disponibilitat de recursos materials de darrera generació. Possibilitat de cooperar amb altres col·legues d’arreu d’Europa.

18 I PER L’ALUMNAT ? APRENDRE enlloc de ser ENSENYATS.
Sensació de que el professorat amplia el seu ventall metodològic. Disponibilitat de noves eines de transmissió d’informació. Disposar de major autonomia en el seu aprenentatge. Ser actius en el seu aprenentatge. APRENDRE enlloc de ser ENSENYATS.

19


Descargar ppt "COORDINACIÓ D’ACTIVITATS EUROPEES"

Presentaciones similares


Anuncios Google