La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Elena Prieto Amengual Marina Reus Busquets Maria Roig Paredes

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Elena Prieto Amengual Marina Reus Busquets Maria Roig Paredes"— Transcripción de la presentación:

1 Elena Prieto Amengual Marina Reus Busquets Maria Roig Paredes
Informàtica a favor d’un desenvolupament de qualitat “A un clic d’aprendre” Elena Prieto Amengual Marina Reus Busquets Maria Roig Paredes

2 Índex Introducció Qui som? Destinataris Objectius Continguts
Activitats Recursos disponibles Materials similars Mapa de navegació Guió tècnic

3 Introducció Hem triat aquest tema perquè es tracta d’un ampli sector de la població que es troba en risc d’exclusió i pensem que aquest material multimèdia podria ser important per una adequada integració dins la societat de la informació. En relació a la funció principal d’aquest multimèdia, el classifiquem principalment com un tutorial.

4 Qui som? Som na Marina, na Maria i n’Elena, tres alumnes de Tecnologia Educativa II de 3r de Pedagogia.

5 Destinataris Els usuaris d’aquest material multimèdia interactiu són persones que pertanyen a grups amb risc d’exclusió digital, concretament, a gent gran o que es troba dins l’etapa de l’edat adulta. La gent de la tercera edat no posseeix, normalment, coneixements i habilitats respecte a les TIC perquè no han nascut dins la societat de la informació i de les innovacions constants. Per aquest motiu, pensem que estan interessats en aprendre per adaptar-se a aquesta societat canviant. Per tant, aquest material multimèdia potenciaria l’autonomia dels usuaris i facilitaria el seu dia a dia.

6 Objectius Introduir les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la tercera edat per propiciar un desenvolupament de qualitat. Donar a conèixer els recursos necessaris per una correcta navegació a través d’Internet. Apropar les TIC a la vida quotidiana. Fomentar l’autonomia personal.

7 Continguts Els nostres usuaris del material multimèdia ja tenen certs coneixements bàsics de com emprar un ordinador. Per aquest motiu, els continguts següents van més adreçats als seus interessos i no tant al maneig de l’ordinador.

8 Continguts Informatius: Entreteniment: Altres: Llegir la premsa.
Escoltar la ràdio. Entreteniment: Recerca de receptes de cuina. Trobar contes infantils. Altres: Mirar els resultats de les apostes de l’Estat i Loteries Comprar des de casa.

9 Activitats Les activitats no seran una eina per a l’avaluació, sinó que seran activitats que serveixin per a la motivació dels usuaris i que els engresquin a aprendre. Entre les activitats trobarem: Preguntes curtes. Oracions vertader i fals. Preguntes de respostes múltiple. Omplir buits.

10 Recursos disponibles Per una millor orientació de l’usuari emprarem diversos recursos disponibles a la xarxa, però a més utilitzarem altres recursos creats per nosaltres: Vídeos tutorials a Internet. Vídeos tutorials creats amb JING. Imatges animades. Altres...

11 Materials similars

12 Materials similars

13 Materials similars

14 Mapa de navegació

15 Guió tècnic A continuació, presentem un esbós aproximat del que serà el nostre material multimèdia. El programa que emprarem serà eXeLearning. En tot moment, l’usuari tendrà la possibilitat de visualitzar l’índex del material, per així poder accedir a qualsevol dels continguts i a més ens donarà la possibilitat d’anar en davant i en darrera.

16 Guió tècnic

17 Guió tècnic

18 Guió tècnic

19 Gràcies per la vostra atenció!


Descargar ppt "Elena Prieto Amengual Marina Reus Busquets Maria Roig Paredes"

Presentaciones similares


Anuncios Google