La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PROCÉS FINAL FCT amb qBid

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PROCÉS FINAL FCT amb qBid"— Transcripción de la presentación:

1 PROCÉS FINAL FCT amb qBid

2 L’avaluació del mòdul (FCT):
Correspon a la junta d’avaluació. Serà continuada. El tutor/a del cicle i el tutor/a de l’empresa tindran en compte la valoració que l’alumnat en fa. En acabar l’FCT: Tutor/a d’empresa valorarà conjuntament amb el tutor d’FCT l’evolució de l’alumne/a, mitjançant REF. Valoració final i Ref. Valoració del Quadern que incorporarà al quadern de pràctiques. L’avaluació del mòdul d’FCT, ha de tenir en compte: La valoració feta per l’entitat col·laboradora, prenent com a referència: Els resultats d’aprenentatge. Els criteris d’avaluació. Les activitats formatives de referència pactades amb l’empresa o l’entitat col·laboradora.

3 PROTOCOL A SEGUIR PER A FER LA VALORACIÓ FINAL DE LA FCT
Verificar que l’alumne hagi entrat les activitats dels últims dies. Tutor valida l’últim informe mensual. Comprovar que s’han assolit les hores totals. Des de “seguiment de l’FPCT / valoració / valoració dossier: valoració del contacte de valoració”, imprimir el document del contacte de valoració (2 còpies): Valoració Final (Ref.15) En el mateix apartat de “Valoració” anar a Questionari al Centre de Treball i imprimir “Enquesta de satisfacció de les empreses de la FPCT (Ref.10) En “seguiment”, fer còpia del Pla d’activitats, per a que el valori l’empresa (Ref.06) (Només en els cicles LOGSE) En valoració dossier: Imprimir Valoració del Quadern (Ref.19) Fer la visita final a l’empresa i emplenar els 4 documents anteriors.

4 Valoració Final R.A_(Ref.15)
Enquesta Centre de Treball (Ref.10)

5 Valoració del Quadern (Ref.19)
Pla activitats pactat (Ref.06) Valoració del Quadern (Ref.19) CICLES LOGSE NOMÉS CICLES LOGSE

6 Valoració del Quadern (Ref.19)
CICLES LOE

7 VALORACIÓ: DOSSIER QUADERN
Es proposa la segregació de la qualificació global de l’FCT en dues parts: 1.La validació de cada un dels dossiers/convenis Els resultats d’aprenentatge (RA) es valoraran en positiu o negatiu. Amb les qualificacions de (Molt bona, bé, Suficient i Insuficient). 2.L’ avaluació Global de l’FCT

8

9 Un cop feta la darrera visita, el tutor des del qBid realitza els següents passos:
Es convenient anar clicant la “i” d’informació que surt en el programa, ja que ens anirà guiant en el procés

10 Seguiment FCT – “llapis” – gestionar seguiment de contactes

11 Tutor valida la valoració del contacte final

12 Posar data visita final i gravar.

13 Comprovar que l’alumne té totes les hores complertes i validades

14 1.La validació de cada un dels dossiers/convenis

15 Valorar el dossier

16 Emplenar enquesta empresa. Signar. Emplenar Homologació.

17 Valoració dossier i validar

18 Emplenar enquesta empresa i homologació

19 2.L’ avaluació Global de l’FCT
Avaluació de l’FCT (Final) ■ Amb aquest conveni finalitza la totalitat d’hores de l’FCT? ■ Si és així, passem a gestionar l’avaluació final de l’FCT: - En funció dels resultats assolits a la valoració de cada conveni (dossier), obtinguda entre el tutor/a de l’escola i el responsable del centre de treball; el/la tutor/a d’FCT avalua el mòdul i el registre al quadern. - El/la tutor/a utilitzarà els informes periòdics d’activitat diària per fer la proposta de l’avaluació final. - Entenem com a quadern de pràctiques la suma de tots els dossiers de l’alumne/a per al mateix cicle formatiu.

20 AVALUACIÓ GLOBAL FCT Anar a Quadern i valorar la Qualificació Global de la FCT. Entrar qualificació PAP (Pla d’activitats pactat) només LOGSE. Entrar Resultats d’aprenentatge i signar. Entrar Qualificació, sub-qualificació, data, i signar. Imprimir Ref/ Qualificació del Quadern = Qualificació Global FCT

21 Anar a quadern i valorar la Qualificació Global de la FCT.

22 Gestionar Qualificació Global de la FCT.
Qualificació Global de la FCT (Ref.20)

23 Cal emplenar enquesta alumne (Ref.09)

24 Original del conveni amb les seves pròrrogues. Pla d’activitats.
Documents a lliurar al coordinador d’FP: Original del conveni amb les seves pròrrogues. Pla d’activitats. Qualificació Global del mòdul d’FCT. Acta d’avaluació

25 Documents a lliurar a l’alumne: Qualificació Global del mòdul d’FCT.
Conveni (inici FCT) Pla d’activitats. (inici FCT) Valoració final dels resultats d’aprenentatge del conveni o convenis Resta de documentació (que el tutor consideri oportuna)

26 Documents a arxivar a secretaria:
Original del conveni amb les seves pròrrogues. Qualificació Global de l’FCT. ■■■■■ Acta d’avaluació Protocol de Condicions del Centre de Treball (Ref.02)


Descargar ppt "PROCÉS FINAL FCT amb qBid"

Presentaciones similares


Anuncios Google