La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Una experiència lectora diferent a Cicle Mitjà

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Una experiència lectora diferent a Cicle Mitjà"— Transcripción de la presentación:

1 Una experiència lectora diferent a Cicle Mitjà

2 INTRODUCCIÓ La lectura és una de les millors eines de treball intel·lectual, doncs activa la nostra ment i agilitza la intel·ligència. A més, també és font de cultura, proporciona informació, coneixements i exigeix una participació activa i dinàmica davant del què s’està llegint. És necessari, doncs, fomentar el nostre hàbit lector cada dia. És de vital importància afavorir aquest apropament dels nens al món de la lectura, doncs a part d’afavorir al seu desenvolupament personal i intel·lectual, els farà, generalment, persones més tolerants i conscients de la diversitat que els envolta.

3 BENEFICIS DE LA LECTURA EN ELS INFANTS
Exercita el cervell. Millora la concentració. Millora de l’escriptura. Millora de l’expressió de les idees i pensaments. Ampliació de vocabulari. Millora de l’ortografia. S’aprenen moltes coses sobre el món. Desenvolupa la imaginació. Desenvolupa l’empatia. Millora la capacitat de retenció i d’entendre. Ofereix entreteniment. Relaxa el cos i la ment.

4 UNA EXPERIÈNCIA LECTORA DIFERENT
El passat 15 de març els/les alumnes de 3r i 4t es van ajuntar al gimnàs de l’escola per compartir tots plegats una estona de lectura diferent.

5 Cada alumne/a es va asseure on va voler i es va posar a llegir tranquil·lament el seu llibre.

6 La gran diferència, a més del lloc escollit, estava en que els nens/es podien asseure’s a sobre dels coixins o matalassos, o al terra, com preferissin, per posar-se a llegir.

7 Com quan ens posem a llegir a casa, que ho fem ben relaxats i ben còmodes per entendre millor el que estem llegint.

8 Van ser només 30 minuts, que van passar molt ràpid, però els alumnes de 3r i 4t van quedar molt satisfets de l’experiència.

9

10 Una gran experiència lectora, molt recomanable i que de ben segur repetirem!!!
Tots a llegir!!!


Descargar ppt "Una experiència lectora diferent a Cicle Mitjà"

Presentaciones similares


Anuncios Google