17a ESCOLA D’ESTIU DEL VOLUNTARIAT 2016

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Página 1 Creade - LHH, Programes d´Outplacement. Página 2 Què és Creade - LHH ? Context Com ho fem Components bàsics Consultoría Visió Global Consultoría.
Advertisements

Connecta Joven Imatges: NECESSITAT SOCIAL APRENENTATGE SERVEI
Cap a l’escola dels grans de la mà del CDIAP i l’EAP
Safe: Grup de recerca en salut, Activitat física i esport
Programa de Transició Escola Treball
Salut mental i prevenció
Pla estratègic del Servei de Biblioteques
Elena Prieto Amengual Marina Reus Busquets Maria Roig Paredes
Taula sectorial de Gent gran en risc Avaluació i línies de treball
PROGRAMA DE FORMACIÓ AFEDAP- PRESONS ANY
Implantació del protocol Inserqual en la fase d’acollida
Banc de Bones Pràctiques de VIC (BBPV)
Què és Càritas Dijous, 29 de gener de 2015.
AMPA 2.0 ? AMPA escola IPSE de Barcelona
Pla per a la llengua i la cohesió social Pla educatiu d’entorn
JORNADA D’INTERCANVI D’EXPERIÈNCIES
Presentació dels resultats de la primera fase del projecte PLANS DOCENTS i MATERIALS BÀSICS Barcelona, 22 setembre de 2016.
Barcelona, 2 de desembre de 2.002
LES ETAPES DEL PROJECTE
Vilafranca del Penedès Curs 2015/16
PLA REACTIVACIÓ MUNICIPAL Ajuntament de Sant Pere de Ribes
Projecte d’Itineraris Formatius
CONVERSA EXPLORATÒRIA
ESCOLA MUNICIPAL D’EDUCACIÓ ESPECIAL FÀTIMA
Col·laboracions i recerca de sinèrgies per a l'estructuració del sector: experiència de La Confederació II Trobada anual d’entitats del Club de Suport.
PLA DE FORMACIÓ DEL CENTRE
ANTECEDENTS El febrer de 2013 L’Hospitalet va iniciar un procés participatiu de reflexió estratègica amb la ciutadania per tal d’establir les bases de.
El marc normatiu La Llei 12/2007, d/11 d’octubre, de Serveis Socials i el Decret 202/2009, de 22 de desembre estableixen la creació d’òrgans de participació.
Incorporació de la Perspectiva de Gènere en la Prevenció del vih en l’àmbit de les drogodependències  La perspectiva de gènere ens ofereix l’oportunitat.
La creació del Consorci de Biblioteques de Barcelona Per Marta Clari
Avançant cap a un model social digne i centrat en la persona
Eines d’internet per al professorat d’EOI.
PLA REACTIVACIÓ MUNICIPAL Ajuntament de Sant Pere de Ribes
Reptes per a incorporar les competències transversals a les nostres assignatures  M.Jesús Marco Galindo Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació.
5 SERVEI PER LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ PROJECTES ENDEGATS
PFZ de Cerdanyola ABRIL 2016.
Grups interactius a L’Esquitx
PROGRAMA AMB EL LLIBRE SOTA EL BRAÇ!
Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball
PROGRAMA D’ACTUACIÓ MUNICIPAL I PRESSUPOST 2010
Resum dades Salut i Crisi
LIDERATGE D’EQUIPS INSCRIPCIÓ Inici: 04/07/2018 Fi: 18/07/2018 Horari:
Comtal x 4t Món Nadal solidari.
FORMACIÓ CONTINUADA · DAP CAMP DE TARRAGONA CURS D’AVALUACIÓ FORMATIVA
Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i l’ocupació del Vallès Oriental ( ) Presentació del Pla de treball Consell d’Alcaldes del.
Serveis de Formació.
Coneixements i idees previs
Taula sectorial de Diversitat funcional Avaluació i línies de treball
Projecte d’Itineraris Formatius
PRIMERES VISITES AMB PROCEDÈNCIA ENSENYAMENT
“L’ètica empresarial a les organitzacions sanitàries i socials”
Suports en l’elaboració del Projecte Educatiu de Centre
MODEL ADMINISTRATIU I DE GESTIÓ
CONEIXEM EL NOSTRE POBLE:
Pla Integral de Salut Mental
Jornades i sessions tècniques 2010
Protocol de funcionament intern del Consell Municipal de Serveis Socials de Santa Coloma de Gramenet Secretaria del Consell Municipal de Serveis Socials.
DOSSIER DE PREMSA Resultats OPE 2010, projectes actuals i reptes de futur Manlleu, 6 de juliol de 2011 Per a més informació: Gabinet de Comunicació T.:
P-5 Curs
Xarxa de Dones Directives i Professionals del Tercer Sector
SERVEIS CARTA DE SANTA COLOMA DE FARNERS
Recursos d'informació en globalització i sostenibilitat
DOMINIQUES de l'ENSENYAMENT Presentació del CARÀCTER PROPI
Dona Kolors, Innovació social en costura
Màrqueting Cultural a l'EOI
Àrea d’Atenció a les Persones
ARTS PLÀSTIQUES Eva Navas Vela 1.
Repte 1. Accessibilitat universal dels continguts culturals, espectacles Projectes actuals i propostes de futur.
Jornada d’Intercanvi d’Experiències Formatives a les EOI
ESTAT ACTUAL DELS SERVEIS SOCIALS BÀSICS A CATALUNYA
Transcripción de la presentación:

17a ESCOLA D’ESTIU DEL VOLUNTARIAT 2016

DISTRIBUCIÓ TERRITORIAL Barcelona Tarragona Lleida Girona Tortosa Sabadell Granollers Badalona

Es realitza en dos moments puntuals amb màxima intensitat: CALENDARI Es realitza en dos moments puntuals amb màxima intensitat: El dia 30 de juny (tallers) Els dies 1 i 2 de juliol (cursos) El dia 15 de setembre (tallers) Els dies 16 i 17 de setembre (cursos) També es realitzen formacions en línia (juny-octubre)

PROPOSTA FORMATIVA 47 accions formatives 30 cursos presencials (Barcelona, Badalona, Girona, Granollers, Lleida, Sabadell, Tarragona i Tortosa) 3 formacions en línia 14 tallers presencials (Barcelona)

CURSOS PRESENCIALS PROPOSTA FORMATIVA Barcelona: 12 cursos Girona, Lleida i Tarragona: 4 cursos cada seu Tortosa, Sabadell, Granollers i Badalona : 2 cursos cada seu

PROPOSTA FORMATIVA – CURSOS (33) A qui van adreçades les formacions? 7 formacions adreçades a la 8 formacions adreçades a persones voluntàries 9 formacions adreçades a coordinadores/es de voluntariat 7 formacions adreçades a dirigents associatius  2 formacions adreçades a qualsevol perfil

PROPOSTA FORMATIVA – TALLERS (14) A qui van adreçades les formacions? 2 formacions adreçades a persones voluntàries 1 formació adreçada a coordinadores/es de voluntariat 8 formacions adreçades a dirigents associatius  3 formacions adreçades a coordinadors/es o dirigents associatius

PROPOSTA FORMATIVA CURSOS (i) HABILITATS PERSONALS COACHING la gestió dels conflictes des del millor de tu Gestió de conflictes i dinamització de grups Gestió de les emocions Introducció al Mètode FindingYou: La gestió emocional com a eina d'inserció Acompanyament emocional a l'equip de voluntaris Lideratge, Dinàmica de Grup i Gestió de Conflictes Com liderar un equip de treball

PROPOSTA FORMATIVA CURSOS (ii) EINES DE GESTIÓ Reforma horària per a l'enfortiment de l'associacionisme i el tercer sector Com organitzar reunions útils Busques recursos per l'entitat? Noves formes de captació de fons Gestió d'equips de voluntariat Creació i gestió d'Entitats Eines per a la transparència de la gestió econòmica de les entitats Gestió integral de petites associacions INICIACIÓ I SENSIBILITZACIÓ Curs d’Iniciació al Voluntariat

PROPOSTA FORMATIVA CURSOS (iii) CONEIXEMENT Les obligacions fiscals de les entitats no lucratives EINES PER ATENDRE L’EXCLUSIÓ SOCIALS SEVERA La mentoria amb persones en situació de vulnerabilitat social Coordinadors/es de voluntariat L'acompanyament a famílies en situacions de vulnerabilitat en l'etapa 0-3 EINES PER L’ACCIÓ VOLUNTÀRIA EN ÀMBITS ESPECÍFICS Contes per als més menuts La creativitat a l'esplai La teràpia breu estratègica en l'acció voluntària Manipulació d'aliments i Alimentació Saludable Salut Mental i Voluntariat

PROPOSTA FORMATIVA TALLERS (i) HABILITATS PERSONALS Gestió de les emocions Eines en intel·ligència emocional per voluntaris en recursos d'exclusió social EINES DE GESTIÓ Formats digitals per a memòries i informes Com fer infografies per comunicar millor a les xarxes socials Idees bàsiques per fer memòries que generin confiança Com afrontar els reptes TIC a les organitzacions no lucratives Entendre els números de l'entitat. Finances bàsiques per a no financers Com construir el portal de transparència de l'entitat

PROPOSTA FORMATIVA TALLERS (ii) CONEIXEMENT Saps a què t'obliga la llei de transparència? Protecció de dades a les entitats: a què ens obliga la LOPD Com donar resposta a les noves exigències legals de protecció de dades Reptes de les entitats en matèria fiscal PROPOSTES PER ENCARAR ELS REPTES ASSOCIATIUS A algú li importa el que fa la nostra entitat? Qui són els nostres còmplices socials? Ja estem a la junta directiva, i ara què?

PROPOSTA FORMATIVA CURSOS EN LÍNIA Infografies per a les memòries de les entitats (30 juny al 14 de juliol) Bullyng: detecció, eines i recursos per afrontar l'assetjament (1 al 29 juliol) Comunicació 2.0 (12 de setembre al 14 d’octubre)