La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

5 SERVEI PER LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ PROJECTES ENDEGATS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "5 SERVEI PER LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ PROJECTES ENDEGATS"— Transcripción de la presentación:

1 5 SERVEI PER LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ PROJECTES ENDEGATS
Consell d’Alcaldes 15 de juny de 2004

2 Àmbits de treball del Servei per la Societat de la Informació
Promoció Econòmica i Cooperació Local SERVEI PER LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ PROJECTES ENDEGATS Àmbits de treball del Servei per la Societat de la Informació Infrastructures. Administració Oberta. Promoció Econòmica. Cohesió Social.

3 Àmbits de treball del SSI: Infrastructures.
Promoció Econòmica i Cooperació Local SERVEI PER LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ PROJECTES ENDEGATS Àmbits de treball del SSI: Infrastructures. Estudis sobre la cobertura digital al Maresme (2005). Estudi de detecció de necessitats i mancances. Cobertura de xarxes de banda ampla d’accés a Internet. Cobertura de telefonia mòbil. Cobertura de Televisió i Ràdio Digitals (TDT i RDT). Estudi(s) tècnic(s) per a resoldre les mancances detectades. Corredor Sense Fils Barcelona - Mataró.

4 Àmbits de treball del SSI: Administració Oberta Maresme 31.
Promoció Econòmica i Cooperació Local SERVEI PER LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ PROJECTES ENDEGATS Àmbits de treball del SSI: Administració Oberta Maresme 31. Millora de l’estructuració interna. Campanya de sensibilització. Desenvolupament dels Sistemes d’Informació del Maresme.

5 Àmbits de treball del SSI: Promoció Econòmica.
Promoció Econòmica i Cooperació Local SERVEI PER LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ PROJECTES ENDEGATS Àmbits de treball del SSI: Promoció Econòmica. Centre de teletreball per a emprenedors : “Maresme Bussines Center”. Fase de disseny i conceptualització (realitzada). Fase d’implantació (en inici). Fase d’obertura (en espera) Projecte Europeu Xarxa URB-AL: “Integració Projecte Europeu Programa e-TEN: “Public Administration Networked E-learnig and Training” (PANET). Pacte Territorial per l’Ocupació del Maresme: Coordinació de l’acció “Club de feina virtual del Maresme”. Coordinació de l’acció “Creació, promoció, millora i actualització del Directori d’Empreses per 6 Ajuntaments del Pacte Territorial per l’Ocupació del Maresme”, sobre la xarxa virtual E-XARXA.

6 Àmbits de treball del SSI: Cohesió Social.
Promoció Econòmica i Cooperació Local SERVEI PER LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ PROJECTES ENDEGATS Àmbits de treball del SSI: Cohesió Social. Observatori de la Societat de la Informació al Maresme. Primer Informe sobre la situació de l’ús de les TIC entre els ciutadans i les empreses del Maresme (tardor 2004). Formació per a treballadors de les Administracions Públiques del Maresme. Treball en TICs (properament desenvolupat conjuntament amb l’EUM i l’Escola d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya).


Descargar ppt "5 SERVEI PER LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ PROJECTES ENDEGATS"

Presentaciones similares


Anuncios Google