La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Banc de Bones Pràctiques de VIC (BBPV)

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Banc de Bones Pràctiques de VIC (BBPV)"— Transcripción de la presentación:

1 Banc de Bones Pràctiques de VIC (BBPV)
Dilluns 4 de Juny de 2007

2 El Banc de Bones Pràctiques de VIC
L’Objectiu del BBPV és contibuir a consolidar i difondre les experiències positives de la xarxa d’entitats de la ciutat en diferents àmbits. L’àmbit triat per aquesta primera actuació és el de la convivència ciutadana.

3 Què és una bona pràctica?
La idea de la “bona pràctica” ve del món de la gestió del coneixement a les organitzacions.

4 El BBPVic Mitjançant un concurs i un servei de suport es pretén:
Identificar bones pràctiques (veure fitxa) Consolidar-les, mitjançant la reflexió consensuada a nivell d’entitat. Difondre-les, mitjançant la web del BBP i d’altres mitjans. Reconèixer-les amb algun acte públic.

5 Com funciona el BBPVic? Convocatòria del concurs.
Redacció consensuada de la fitxa de bones pràctiques. Presentació al BBPVic. Avaluació per part d’una comissió d’experts. Incorporació al BBPVic

6 Amb quins criteria s’avaluen les bones pràctiques?
Es valoren les següents dimensions: Impacte Innovació Participació Efectivitat i viabilitat Avaluables Llengua catalana Liderat Planificació Reconeixement

7 Exemples de BP La paleta (2003-2006). CAP del Remei (2006-).
Nous tallers artístics amb temes universals, especialment el té, lletres de tot el món ... amb grups mixtes de dones (nouvinguts i locals) i “parelles artístiques”. Exposició al Museu de la Pell dels treballs realitzats per aquests cursos … CAP del Remei (2006-). Servei de Mediació: Curs d’acollida. Dimecres i Dijous a la tarda (ús del serveis d’ urgència, sales d’espera, prevenció, sistema de salut, targetes sanitàries, serveis …).

8 Exemples de BP CAP del Remei (2006-)
Servei de Mediació: Tallers especialitzats (dones embarassades), seguiment de casos (més de 200 persones). Sessions conjuntes metge-pacient. Cartells i informació en cinc idiomes. Voluntariat Lingüístic (2003 – a Osona) Durant 10 setmanes un dia a la setmana converses (mínim) amb algunes activitats comunes de suport. Es formen noves coneixences. 50 parelles per any aproximadament. El Consorci de Normalització Lingüística té seu a Vic.

9 Exemples de BP Convivència i ciutadania
Formació de joves entrenadors voluntaris i torneig d'estiu d’equips de futbol de nens de famílies nouvingudes a l’estiu amb l’objectiu es que acabin integrant-se al futbol base. El Consorci de Normalització Lingüística té seu a Vic.

10

11

12


Descargar ppt "Banc de Bones Pràctiques de VIC (BBPV)"

Presentaciones similares


Anuncios Google