ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES I ESCRIPTORS AGRARIS DE CATALUNYA AGROPRÉS Associació catalana de periodistes agraris.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
El pare delegat d’aula. AMPA Enric Valor Castalla
Advertisements

LA NOTÍCIA I LA PREMSA Realitzat per: Beatriz Gracia Lillo i
CATECISME de la Conferència Episcopal Espanyola Jesús és el Senyor.
Treball de MÚsica les castanyoles
Xarxa Productes de la terra
i el que no es pot avaluar
1 u n i t a t Relació laboral i contracte de treball.
SEMINARI: L’ORIENTACIÓ I LA PREVENCIÓ DE L’ABANDONAMENT ESCOLAR ALS CENTRES D’ADULTS. CURS Grup 1 La informació dels centres d’adults.
A la teva declaració de la renda
APRENENTATGE MULTINIVELL
PROJECTE XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
1 era JORNADA D’EMPRENEDORIA I EMPRESA Sant Celoni 31 març 2011
Escola de cuidadors. Escola de cuidadors Una mica d'Història.
Concurs literari i d’instagram 2018
AJUNTAMENTS I SEGUIMENT DE L'ACTIVITAT COMERCIAL
Societats d’Interès Social:
AMPA 2.0 ? AMPA escola IPSE de Barcelona
AMPA 2.0 ? AMPA escola IPSE de Barcelona
El Consell Municipal de Serveis Socials de Santa Coloma de Gramenet
PETITS REPORTERS Títol.
La teva contribució 1.
GRUP DE MEDI AMBIENT IES Guillem Sagrera 1997/2008.
POLÍTIQUES DE COORDINACIÓ DE CENTRES COMERCIALS URBANS
FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES Promoció de la cooperació cultural mitjançant els EEA Grants ( )
1 u n i t a t El departament de Recursos Humans.
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
AMPA Escola Lola Anglada
1 1.
L’educació en valors cívics a través de l’educació física i l’esport
Integració europea i gènere Centre de Documentació Europea de la URV
TFG I – PROJECTE PROFESSIONAL
Campanya per fomentar l’ús del català en els establiments comercials
Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Sabadell
Col·laboracions i recerca de sinèrgies per a l'estructuració del sector: experiència de La Confederació II Trobada anual d’entitats del Club de Suport.
PLA DE FORMACIÓ DEL CENTRE
El marc normatiu La Llei 12/2007, d/11 d’octubre, de Serveis Socials i el Decret 202/2009, de 22 de desembre estableixen la creació d’òrgans de participació.
La creació del Consorci de Biblioteques de Barcelona Per Marta Clari
ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES I ESCRIPTORS AGRARIS DE CATALUNYA AGROPRÉS Associació catalana de periodistes agraris.
ELS DRETS DE L’INFANT 1959, Nacions Unides: «Declaració dels Drets del Nen», 10 principis, caràcter no obligatori. 1978, Polònia presenta la versió provisional.
ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES I ESCRIPTORS AGRARIS DE CATALUNYA
SALUT MENTAL.
Quines necessitats i oportunitats es deriven de la nostra realitat social i laboral? DONES CUIDADORES Solsona,
PLATAFORMA PIMEC COMERÇ VALLÈS
El dia del cribratge d’alcohol a Catalunya, una estratègia de sensibilització en el marc del programa Beveu Menys Autors: Díaz Álvarez, Estela; Segura.
XARXA D’ESCOLES PER LA SOSTENIBILITAT DE VIC
Professor de secundària, biòleg, i algunes coses més…
Indústria i sòls contaminats
AMPA L’Avet Assemblea General de Novembre de 2015
SALUT MENTAL.
PRESENTACIÓ de MATARÓ RÀDIO
ASSAMBLEA GENERAL ASSOCIACIÓ DE FAMÍLIES D’ALUMNES CURS 17/18
Llorenç Seguí capllonch 11 de juny de 2018
BIBLIOTECA ESCOLAR PuntEdu Curs 2007/08
LA MODIFICACIÓ DE LA DIRECTIVA DE CONTRACTACIÓ DE LA UNIÓ EUROPEA
1. Què El Projecte, que possibilita la inserció sociolaboral dels joves, pretén: Fomentar i motivar els joves en la formació professional i l’educació.
Badalona, 1 de desembre de 2005
ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR
CFA Sebastià Juan Arbó Curs
La literatura i les matemàtiques van de la mà.
ELS AMBIENTS A EDUCACIÓ INFANTIL
Serveis de Consultoria
Barcelona, 23 de novembre de 2.009
Palataforma web per a músics amateurs i semi-professionals
DEFINICIONS DEL TREBALL EN EQUIP
Àrea d’Atenció a les Persones
ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR
Plans d’igualtat d’oportunitats Plans d’igualtat d’oportunitats
ARTS PLÀSTIQUES Eva Navas Vela 1.
Procés participatiu per l’elaboració del Reglament de Participació Ciutadana de la Roca del Vallès _Gener de 2011_.
ESTADA A L’EMPRESA AL BATXILLERAT
Transcripción de la presentación:

ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES I ESCRIPTORS AGRARIS DE CATALUNYA AGROPRÉS Associació catalana de periodistes agraris

Qui som? AGROPRÉS. Associació de Periodistes i Escriptors Agraris de Catalunya, és l'organització professional que reuneix els periodistes, publicistes i escriptors especialitzats en qüestions agràries i agroalimentàries. lliurement associats. AGROPRES es constitueix a l’empara de la Constitució espanyola, de la llei 19/1977 de l'l d'abril, reguladora del dret d'associació sindical, del decret 837/1977 i disposicions complementaries i es regeix, amb criteris democràtics per la legislació que li sigui aplicable i per aquests estatuts.  AGROPRÉS es una entitat sense finalitat de lucre.

Objectius AGROPRÉS, Associació de Periodistes i Escriptors Agraris de Catalunya, es va fundar l'any 1987 a Barcelona al Palau Fivaller, seu de l'Institut Agrícola Català de Sant Isidre. Els objectius fonamentals de l'Associació, com diuen els seus Estatuts són: Fomentar la millora del nivell de capacitació professional dels seus socis. Tutelar i protegir els interessos professionals generals dels seus membres. Representar davant d'entitats publiques i privades el conjunt dels periodistes, publicistes i escriptors agraris. Fomentar les relacions entre els seus membres.

Objectius (ii) Proporcionar als seus membres, directament o per mitjà de tercers, tota mena de serveis que puguin ésser d'interès per al propi col·lectiu. Contribuir al desenvolupament del sector agrari mitjançant les tasques d'informació i formació des seus protagonistes, realitzades individualment pels socis d'AGROPRÉS o les que pugui realitzar directament l'Associació. Potenciar la divulgació de la informació agrària en els mitjans informatius. Tots aquells altres relacionats directament o indirecta amb els anteriors.

Presentació de la capçalera de la web i les seccions que conté. La nostra web Presentació de la capçalera de la web i les seccions que conté. http:www.agropres.org

Membres Art. 8è: Membres Poden ésser membres d'AGROPRÉS els periodistes escriptors i publicistes especialitzats en la informació relacionada amb els sectors agrari i agroalimentari o que la tractin habitualment en qualsevol mitjà informatiu, sigui quin sigui el seu suport d’edició. Art. 9e: Col·laboradors Podran ésser membres col·laboradors d'AGROPRÉS les persones físiques o jurídiques, que tenint interès en el seguiment de les activitats de l'associació, o en la participació en les seves activitats, però no reunint els requisits per poder ser-ne membres. vulguin formar part d'AGROPRÉS.  Els drets i deures dels col·laboradors i les condicions particulars d'admissió per a cada cas concret, seran establertes per la Junta Rectora mitjançant un acord o un conveni. La Junta Rectora podrà establir convenis tipus o reglamentació genèrica per a grups homogenis de potencials col·laboradors.  Tant els convenis particulars com els reglaments genèrics per a grups homogenis, així com l'admissió dels col·laboradors, seran aprovats per la Junta Rectora, però hauran d'ésser presentats a la primera Assemblea General que se celebri amb posterioritat, per a la seva ratificació o anul·lació.

Organització Assemblea General Junta Rectora Comité Executiu Tots els associats es reuneixen un col a l’any Junta Rectora La formen nou membres. Es reuneix cada quatre mesos Comité Executiu Constituit per quatre socis. Es reuneix un cop al mes Comissions de treball Comissió de Fires. Comissió de nous socis. Comissió web Agroprés. Comissió de relacions Premsa-publicacions Comissió de Formació.

Articles d’interès www.agropres.org Dins la web d’AGROPRÉS hi ha una Secció on hi trobareu articles d’opinió sobre temes de màxima actualitat. Aquest articles poden ser captats i divulgats pels mitjans de comunicació de forma lliure indicant tan sols la procedència: AGROPRÉS www.agropres.org

Fires d’interès AGROPRÉS vol estar present a les diverses Fires d’interès agropequari del país. Podem organitzar o col·laborar en les Jornades, Xerrades, Simposis, Debats, etc. També es pot negociar una presència física mitjançant un estand.

El OBSERVATORIO DE LA COMUNICACIÓN DE LA SOCIEDAD RURAL (OCSR) El Observatorio de la Comunicación de la Sociedad Rural es una Fundación integrada por personas y equipos dedicados total o parcialmente a la comunicación de temas relacionados con la agricultura, la ganadería, el medio natural y el medio ambiente. El trabajo se centrará en estudiar la imagen del mundo rural que se transmite a la sociedad y evaluar sus efectos, sus problemas y sus necesidades. También hará el seguimiento de la información que se divulgue a través de los medios de comunicación social (prensa escrita, radio, televisión, internet, etc.).

Com contactar-nos SEU D'AGROPRÉS Rambla de Catalunya, 10 1er. 08007 Barcelona Tel. 93 412 11 11 Fax.93 317 83 86 e-mail: agropres@agropres.org