La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

AMPA L’Avet Assemblea General de Novembre de 2015

Presentaciones similares


Presentación del tema: "AMPA L’Avet Assemblea General de Novembre de 2015"— Transcripción de la presentación:

1 AMPA L’Avet Assemblea General 2015-2016 19 de Novembre de 2015

2 QUI SOM Junta de l’AMPA 2014-2015 Membres Junta Directiva
Presidenta: Marta Codina Vicepresidenta: Marta Isanta Secretaria: Meritxell Fusté Tresorera: Teresa Datzira Vocals Comissió de Socialització de llibres: Anna Marqués. Comissió Fora escola(extraescolars): Ivana Jordà, Lucia Rodríguez, Núria Pedrola i Marta Sànchez. Comissió Solidària: Annabel Garcia, Marta Aymerich i Esther Périz. Comissió d’Informació: Marc Moliné. Comissió de Formació de pares i mares: Carles Codina. Comissió de L’Avet Secundària: Jordi Bertran.

3 Índex Què és l’AMPA? Comissions i repàs curs 2014-2015
Estat de comptes Renovació càrrecs Junta Directiva Preguntes i suggeriments

4 Què És l’AMPa? L’AMPA de l’Escola l’Avet és l’associació formada per les mares i pares dels alumnes de l’escola que voluntàriament ho desitgin. És una associació sense ànim de lucre, constituïda legalment i està representada per una Junta que a la vegada està dividida en comissions de treballs segons les tasques i/o activitats. Qualsevol mare o pare dels alumnes de l’Escola poden associar-se a l’AMPA. Per això cal pagar una quota fixada a l’any i complir els estatuts aprovats: associar-se a l’AMPA (5€ per família i curs) formar part de les comissions formar part de la junta directiva

5 Què és l’ampa? Carta a les famílies: Benvolgudes famílies,
L’AMPA de L’Escola està organitzada per Comissions o grups de treball. La Comissió de socialització de llibres treballa per millorar i dur a terme la socialització ja realitzada amb èxit els dos anys anteriors amb un 90% de participació. Des de la Comissió Fora Escola es treballa per organitzar un servei d’activitats extraescolars d’interès general. La Comissió solidària s’encarrega de la xocolatada per la Marató, organitza un recapte d’aliments i pretén reciclar i reutilitzar des de pitets, xandalls, bates, material esportiu i de natació,... La Comissió d’Informació gestiona el blog de l’AMPA (ampaavet.wordpress.com) perquè tothom estigui al cas de les activitats de l’AMPA i en pugui treure el màxim profit. La Comissió de l’Avet Secundària té com a objectiu estudiar la possible continuïtat de L’Avet. La Comissió de formació de pares gestiona juntament amb l’escola els cursets de formació que es duran a terme a l’escola i informa de tots aquells externs que creiem puguin ser d’interès per als pares i mares. Si teniu qualsevol dubte o suggeriment que ens vulgueu fer arribar ho podeu fer escrivint a Si esteu interessats a formar part d’un o més grups de treball us agrairíem que els marqueu amb una creu. 􀀀 Comissió de socialització de llibres 􀀀 Comissió fora escola 􀀀 Comissió solidària 􀀀 Comissió d’informació 􀀀 Comissió de l’Avet Secundària 􀀀 Comissió de formació de pares S’ha establert una quota de 5€ per família i curs. Tots aquells que vulguin ser socis de l’AMPA hauran d’abonar aquesta quota. QUOTA: 5€ per família.

6 OBJECTIUS DE L’ampa Treballar conjuntament amb l’Escola en l’educació dels nostres fills i de les nostres filles. Fomentar la col·laboració i la participació de les famílies en actes escolars i en actes festius. Fomentar activitats d’interès per a la comunitat escolar. I els principals serveis que ofereix a l’Escola són: Organització d’activitats extraescolars per a l’alumnat. Organització d’activitats per a mares i pares. Socialització de llibres. Organització de Xerrades d’interès per a les famílies. Organització anual de la festa de l’esport i festival de cloenda d’activitats. Elaboració i gestió de la revista de l’AMPA i de les xarxes socials. Organització de les Festes i campanyes Solidàries.

7 Comissions Socialització de llibres Extraescolars Solidària
D’informació Formació de pares L’avet secundaria

8 Socialització de llibres
Aprofitar els llibres dels anys anteriors 3 anys treballant al projecte 90% d’alumnes apuntats (120) Aquest any hem renovat els llibres de Medi El proper any... RELLEU DE LA VOCAL.

9 Extraescolars AMPA + escola Aprofitar migdia Augmentar pràctica anglès
Taller de jocs en anglès Augmentar pràctica anglès Aprofitar migdia Lúdic AMPA + escola

10 TALLER DE JOCS EN ANGLÈS: METODOLOGIA
Jocs en petits grups: de taula, lingüístics, per equips… Representacions de teatre inventades per ells, cançons Potenciar diferents tipus d’intel·ligències Enfocament lúdic, espontani Lingüística Intrapersonal Interpersonal

11 TALLER DE JOCS EN ANGLÈS: OBJECTIUS
Participació activa en expressió oral: pronunciació, entonació, ritme i estructures orals treballades Elaboració i comprensió de produccions orals Valoració de la pròpia tasca i la dels altres

12 TALLER DE JOCS EN ANGLÈS ESTRUCTURA
Dimarts i dijous , de 14h a 15h. Grups reduïts, màxim 12 alumnes. S’agrupen segons el curs: 1r, 2n i 3r i 4t,5è i 6è. Professora d’anglès: Anabel Manchado. :

13 Extraescolars Nova activitat a Infantil “Tallers en família”
Cros escolar

14 Solidària Xocolatada Marató TV3 (recaptació 1.750€)
Recapte d’aliments ( ) Aprofitar roba (xandalls, pitets, bosses, etc). Guany: 50€ “Tot esborrat i ben controlat”.

15 Comissió d’informació
Gestió del Blog de l’AMPA ( Enviament de correus als membres de l’Ampa Necessària la col·laboració de la resta de comissions Difusió de les actes de la Junta.

16 Formació de pares Cursets interns d’interès pels pares i mares.
Xerrades externes. Guia d’activitats formatives del PAME. Noves propostes en curs.

17 Estat de comptes curs

18

19 Renovació de càrrecs junta directiva
Presidenta Vicepresidenta Algú de P5 per la comissió de socialització de llibres

20 Contacte Adreça electrònica: ampa@escolalavet.net
BLOG:

21 Preguntes i suggeriments


Descargar ppt "AMPA L’Avet Assemblea General de Novembre de 2015"

Presentaciones similares


Anuncios Google