La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

1. Què El Projecte, que possibilita la inserció sociolaboral dels joves, pretén: Fomentar i motivar els joves en la formació professional i l’educació.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "1. Què El Projecte, que possibilita la inserció sociolaboral dels joves, pretén: Fomentar i motivar els joves en la formació professional i l’educació."— Transcripción de la presentación:

1

2 1. Què El Projecte, que possibilita la inserció sociolaboral dels joves, pretén: Fomentar i motivar els joves en la formació professional i l’educació permanent. Reforçar les competències per a l’acompliment d’un lloc de treball. Promoure i acompanyar de manera personalitzada, el procés d’inserció dels joves.

3 2. On L’àmbit d’actuació del nostre Projecte és la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

4 3. Com Els joves realitzen formació a través de diversos tastets professionals que els permetrà construir el seu itinerari professional.

5 4. Qui Un equip d’educadors, psicòlegs i prospectors d’empreses que acompanyen els joves en el procés d’incorporació a l’empresa.

6 5. Busquem Busquem empreses que vulguin col·laborar en el Projecte mitjançant un conveni de pràctiques a tres bandes: l’Empresa, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Torelló.

7 Això permetrà que els joves defineixin els seus interessos, desenvolupin competències i entrin en contacte directe amb els sectors professionals.

8 C/Enric Prat de la Riba, 17                Torelló 08570
Telf


Descargar ppt "1. Què El Projecte, que possibilita la inserció sociolaboral dels joves, pretén: Fomentar i motivar els joves en la formació professional i l’educació."

Presentaciones similares


Anuncios Google