La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES Promoció de la cooperació cultural mitjançant els EEA Grants (2009-2014)

Presentaciones similares


Presentación del tema: "FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES Promoció de la cooperació cultural mitjançant els EEA Grants (2009-2014)"— Transcripción de la presentación:

1 FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES
Promoció de la cooperació cultural mitjançant els EEA Grants ( )

2 L‘Espai Econòmic Europeu i el seu programa d‘ajuts financers
Dins el marc dels acords que regulen l'Espai Econòmic Europeu (constituït pels Estats membres de la UE i els països de l'AELC-Associació Europea de Lliure Comerç) existeixen uns esquemes de solidaritat financera que ofereixen els països donants de l'AELC (Noruega, Islàndia i Liechtenstein) als Estats membres de la UE amb un desenvolupament econòmic i social menor.

3 L‘Espai Econòmic Europeu i el seu programa d‘ajuts financers
Aquests mecanismes de solidaritat financera, per contribuir a la cohesió social i econòmica d’Europa, són dos: Unilateral: fons exclussivament de Noruega, Multilateral: fons de Noruega, Islàndia i Liechtenstein Espanya figura entre els països beneficiaris d'aquest segon mecanisme, el multilateral.

4 Promoció de la diversitat en la cultura i les arts en el patrimoni cultural europeu
Pel període de finançament , a Espanya se li van atorgar 45,8 milions d’€, que s’han repartit entre diferents programes relacionats amb: Canvi climàtic, el medi ambient, la salut, la investigació, la promoció de la diversitat en la cultura i les arts en el patrimoni cultural europeu, entre d’altres. I distints objectius que han variat segons els períodes.

5 Foment de la diversitat cultural i de l‘intercanvi cultural
Pel període , l’objectiu fixat és: La millora del diàleg cultural mitjançant la promoció de la cooperació cultural. S’hi dedicaran €, que aniran destinats a dues categories de projectes: Categoria 1: Recolzament a projectes de cooperació cultural en l’àmbit de l’art contemporani. Categoria 2: Recolzament a la mobilitat pels artistes i treballadors culturals en l’àmbit de l’art contemporani.

6 Categoria 1 Recolzament a projectes de cooperació cultural en l‘àmbit de l‘art contemporani Ho poden demanar (persones jurídiques): Organitzacions públiques Organitzacions privades Organitzacions No Governamentals

7 Categoria 1 Tindran prioritat aquells projectes que impliquin la participació, l’espectacle en viu, ...: LIVE ARTS. Com a màxim es poden demanar € per projecte. I la subvenció cobrirà un 85% dels costos elegibles (el 15% anirà a càrrec del beneficiari). Exemples de les partides que poden ser finançades: personal, equipaments, costos indirectes, despeses de mobilitat ...

8 Categoria 2 Recolzament a la mobilitat cultural pels artistes i els treballadors culturals en l‘àmbit de l‘art contemporani Ho poden demanar (persones físiques): Artistes amb residència legal a Espanya (per participar en esdeveniments a Noruega, Islàndia o Lichtenstein). Artistes amb residència legal a Noruega, Islàndia i Liechtenstein (per participar en esdeveniments a Espanya).

9 Categoria 2 Tindran prioritat aquells projectes que impliquin la participació dels artistes, els espectacles en viu, ...: LIVE ARTS. Com a màxim es poden demanar 7.000€. La subvenció cobrirà el 100% dels costos elegibles. Exemples de les partides que poden ser finançades: viatges dels artistes (ja sigui en avió o per cotxe), hotel, ... està per determinar si entren com a cost elegible les dietes.

10 Període per presentar els projectes i Període per executar els projectes
El període per presentar els projectes: Maig de 2013 fins probablement juny/juliol de 2013 Els projectes que hauran estat seleccionats s’hauran d’executar entre l’1 de setembre de 2013 i el 31 d’agost de 2014. No és obligatori presentar un projecte amb cooperació amb una institució, organisme o artista d’un dels països donants, però si que serà una característica favorable per obtenir el finançament.

11 Contacte i informació http://www.noruega.es
Embaixada de Noruega a Madrid Eva Puig Syversen:


Descargar ppt "FINANÇAMENT EUROPEU PER LA CREATIVITAT, LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES Promoció de la cooperació cultural mitjançant els EEA Grants (2009-2014)"

Presentaciones similares


Anuncios Google